Minä, Tatuoinnit

Vyöruusu

Aloitin lomani toissapäivänä mukavissa merkeissä eli minua hakattiin yhtäjaksoisesti 3,5 tunnin ajan. Oli yhtä tuskaa ja nyt kumartelu on tosi hauskaa. Olen niin tyytyväinen, etten ole töissä pomppimassa joka suuntaan.

Kelmupaketti ja sen alla lilluva ihastuttava kudosneste-muste-veri-rasva -sotku.

Hain apteekista Helosania ja lisää Bepanthenia. Yritän alkuun pärjätä suositellun Helosanin kanssa, mutta saa nähdä miten tämän korppuihon kanssa käy. Aikaisempien kuvien kanssa on ollut pakko turvautua Bepantheniin, kun kevyemmät voiteet häviää ihoon heti. Onneksi näin kotona ollessa voi alkuun levittää rasvaa niin usein kuin vaan tarvitsee. :)

En tykkää Helosanissa siitä ajatuksesta, että hieron rikkinäiselle iholle voidetta, joka sisältää eukalyptusta. Sillä saattaa olla antibakteerisia vaikutuksia, mutta se myös ärsyttää ihoa. Muuten inci on tämän tyyppiseen ihon suojaamiseen ja pehmentämiseen varsin mainio.

Pieni kurkistus tuoreisiin ruusuihin. Vuosia työstön alla olleet ruususuunnitelmat ovat vihdoin mahassa kiinni. Kätevästi samalla peittyi 15-kesäisenä otettu ruma pieni kuva.

Tässä lomailun ohessa pitäisi siivota asunto myyntikuntoon, koska oho hups löydettiin vahingossa uusi koti. Pientä stressiä ilmassa miten kaikki menee..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply 35 kiloa kosmetiikkaa keskiviikko 7. maaliskuun 2012 at 09:14

  Ompa upea ruusu! Tutut voiteet tännekin, sain useammin kuin kerran levittää poikaystäväni tatuoinnille Helosania :D Olen muuten todennut sen olevan ihan hyvä voide itslleni yöksi kasvoille, nyt talvella kun ihoni on hieman kuiva.

 • Reply leben keskiviikko 7. maaliskuun 2012 at 09:38

  Mä otin kanssa viime viikolla ruusun lantiolle. Taitaa olla ruusujen aika nyt? :)

 • Reply Myy keskiviikko 7. maaliskuun 2012 at 10:34

  35 kiloa kosmetiikkaa: Itse en tuon eukalyptuksen takia uskaltaisi laittaa Helosania herkkiskasvoilleni, mutta muuten se varmasti voisi toimia hyvin. :) Joskus aikoinaan olen tainnut rasvata sillä jalkoja.

  leben: Keväällä selvästi ruusut puhkeaa kukkaan! ;)

 • Reply Jenniemi keskiviikko 14. maaliskuun 2012 at 13:12

  Hyvältä näyttää! Ite tuli käytettyä oikeestaan pelkkää bebanthenia ja parani kyllä sillä suht nopeeta :)

 • Reply Anonymous maanantai 2. huhtikuun 2012 at 22:19

  saako kysyä minkälainen kuva pittyi ? :D hieno on !!

 • Reply Myy maanantai 2. huhtikuun 2012 at 22:25

  Sellainen tosi hieno (köh!) tribaalilohikäärmesysteemi, joka oli otettu 15-kesäisenä.. :D

 • Leave a Reply