Butter London

Snog!

Häihin tehdyt lakkaukset jäivät kynsiin hieman liian pitkäksi aikaa, jonka seurauksena kynnet lähtivät pahasti liuskottumaan ja hajoilemaan. Päätin kokeeksi olla muutaman viikon ilman kynsilakkaa, olihan peli jo osittain menetetty. Lopputulos? Ei kynsiä. Ihan järkyttävää lohkeilua ja liuskottumista, etenkin peukaloissa, etu- ja keskisormissa. Vedin sitten myös nimettömät ja pikkurillit lyhyiksi. Tyngät näyttivät todella rumilta.

Onneksi pirteä ja simppeli lakka pelastaa edes hieman, joten lakkasin tutulla ja turvallisella Butter Londonin Snog -lakalla. Pohjalla OPIn Nail Envya, värilakkaa kaksi kerrosta ja päällä viimeisiä rippeitä Poshen pikakuivattajasta. Keskisormen kynnessä ei ole vain kummallinen heijastuma, vaan se on oikeesti liuskottunut niin pahoin, että on hieman kuopalla.

Tämä on niitä harvoja cremelakkoja, joissa oloni on kotoisa. En tiedä miksi.

Pullo on todella kaunis ja kätevän mallinen. Näillä kun saisi päällystää yhden seinän.. Tämä sävy on ainoa Butter London, jonka omistan. Jos jostain löytyisi edulliseen hintaan, niin mielelläni kokeilisin muitakin. Sävyjä taitaa olla yhteensä alle 50? Ei mikään superlaaja valikoima, mutta aika jees. Itseasiassa nyt sivuja selatessa löysin monta sävyä, jotka ehdottomasti haluan. Arrrr.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply