Yleinen

Kosmetiikan pakkaaminen lyhyelle reissulle

Lähden tänään ystäväni kanssa Dubliniin! Palaamme takaisin sunnuntaina, joten reissussa tulee vietettyä kolme yötä. En itseasiassa ole ikinä ennen ollut tyttökaverin kanssa kahdestaan (shoppailu)reissulla eli tästä tulee ihan uusi kokemus minulle. :) Olen aikaisemmin matkustanut joko kahdestaan Miehen kanssa tai sitten isommalla kaveriporukalla. Onneksi rakas ystäväni on ennen tutustumistamme asunut vuosia Dublinissa, joten hän on käytännössä paikallinen. Minun ei siis tarvitse huolestua eksymisestä tai pohtia mistä löytäisi mitäkin, koska hän tietää! Näin sivuhuomautuksena; on ihan mahtavaa löytää vielä aikuisiällä tyyppejä, joista tulee parhaita ystäviä. Ei kaikkien kaverisuhteiden täydy pohjautua kouluaikaan ja lapsuuteen.

Mutta asiaan. Seuraavanlaisilla seteillä lähdin liikenteeseen. Toki moni selviäsi muutamasta päivästä parin näytepussin turvin, mutta minä en halunnut poiketa normaaleista rutiineista. Lisää tilaa säästäisi pakkaamalla seerumit pikkupurkkeihin, sitä en kuitenkaan tehnyt. Liikaa vaivaa purkkien pesemisessä sitten jälkikäteen.

Kasvopuolelta mukana Sensain kaksoispuhdistus, Olayn puhdistusliinat, Skinfoodin näytteet hoitovedestä- ja emulsiosta (vesi korvaa kasvoveden aamulla, emulsio illalla), Body Shopin kasvoöljy, Chanelin silmänympärysseerumi (ja Skinfoodin silmänympärysvoidenäyte), Body Shopin seerumit sekä rasvoiksi kaksi Lumenen näytetuubia. Hätävarana Vitalis, jolla voi kuorruttaa mitä vaan kärsinyttä.

Vartalopuolelta Dermosilin hellävarainen saippua peseytymiseen, Garnierin mangovoidetta pienemmäksi pullotettuna, Widmerin dödö (ooh ei Clarinsia!), Body Shopin vartalovoinäyte yhteen tuhdimpaan rasvaukseen sekä Gallianon minituoksu. Hieman jännittää, että säilyykö tuon mallinen tuoksuputkilo ehjänä? Laitoin sen varuiksi pahvikoteloon, missä se tuli.

Kuten olen aikaisemmin todennut, hiukseni ei juurikaan likaannu. Eli ilman pesua pärjää helposti neljä päivää. Mukaan Redkenin suihkevahaa (mitä myös sopivasti ystäväni käyttää) ja hiuspuuteria sekä CHIn silkkitipat kiillottamaan. Toki myös harja ja kampa lähtee matkaan. Hiuslakalle olisi huutava tarve, mutta minulla ei ollutkaan yhtään pientä pulloa eli kentältä taidan napata sellaisen. Paikan päältä ostan todennäköisesti jonkun kuivashampoon testiin.

Meikkipuolelta minimi mukaan. Pohjustukseen Sensain primer tuomaan lisäkosteutta, Skinfoodin BB-voide, Cliniquen meikkipuuteri ja Narsin minikokoinen poskipuna. Silmämeikkiä varten minikokoinen UDPP, Sensain kulmakynä ja eyeliner, UD:n kajal, Guerlainin ripsiväri ja UD:n Naked-paletti. Pinsetit, taivuttimet ja ripsikampa (puuttuu kuvasta) sekä kabuki, sivellin ja aplikaattori. Lopun työn hoitaa sormet. :) Huulia en ajatellut punata.

Käsimatkatavaroihin vielä pussiin yksi huulikiilto, käsivoide, huulirasva ja käsidesi. Toki myös silmätippoja ja nenäsumutteita. Silmät ja nenä todennäköisesti tarvitsee kosteutusta. Avaava suihke on varmuuden vuoksi, koska tukkoinen nenä ei ole kiva koneessa.

Jee, matkaan! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mansikka torstai 14. maaliskuun 2013 at 09:13

  Mukavaa matkaa! :)

  • Reply Myy torstai 14. maaliskuun 2013 at 09:47

   Kiitos! :)

 • Reply Miss Aria torstai 14. maaliskuun 2013 at 10:06

  Dublin on ihana paikka, oon vähän kateellinen :) Kivaa reissua!!

  • Reply Myy torstai 14. maaliskuun 2013 at 10:46

   Kiitos! Minulle ensimmäinen kerta siellä, odotan innolla :)

  Leave a Reply