Avalon Organics, Ekokosmetiikka, Kasvojen puhdistus

Avalon Organics Vitamin C Refreshing Cleansing Gel

Tilasin Avalon Organicsin puhdistusgeelin aikoinaan iHerbista, koska se oli saanut hyvät arvostelut, kuulosti kivalta ja oli halpaa. Epäröin tovin oliko valinnassa mitään järkeä, koska kuiva iho ja puhdistusgeeli ei sovi yhteen. Onneksi on poikkeuksia, jotka vahvistaa säännön.

Puhdistusgeeli on pakattu oranssiin muoviseen pumppupulloon, joka on kyllä toimiva, mutta näyttää hyvin halvalta. Halpa se onkin, joten annettakoon anteeksi. Pumppauksella saa reilun määrän tuotetta. Kirkas geeli on melko juoksevaa ja vaahtoaa helposti pehmeän ohueksi vaahdoksi. Tuoksuu ihanan raikkaasti appelsiinilta. Sellaiselta makealta ja oikealta, ei yhtään esanssiselta. Tämä toimii mainiosti aamu- tai kakkosputsarina, koska iho peseytyy hyvin hellävaraisesti puhtaaksi. Ja mikä hulluinta, geeli ei tosiaan kuivata ihoa. Harvinaista!

Inci on vaikuttava. Laventelia, kamomillaa, valkoista teetä, etelänarnikkia, hellävaraisia peseviä aineita, aloeta, glyseriiniä.. Eikä tämä aiheuttanut minulle mitään allergiaoireita.

Tätä voi tilata esimerkiksi iHerbista, jossa 250ml pullo maksaa tällä hetkellä $7,81 (eli alle 6 euroa).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Flicka maanantai 11. helmikuun 2013 at 10:15

  Olisikohan sulfaattien puuttuminen incistä mikä tekee geelistä kuivaihoisellekin sopivan? Kuulostaa kyllä ihanalta, pitää lisätä wish listiin :)

  iHerb on ihan loistava nettikauppa! Toinen toistaan mielenkiintoisempia juttuja eikä hinnat todellakaan ole pahoja. Harmi vain tuo tullirajojen muuttuminen.

  • Reply Myy maanantai 11. helmikuun 2013 at 11:11

   Voi hyvin olla. :) iHerbista tekee kyllä mahtavia löytöjä, kunhan vähän jaksaa kaivella ja etsiä. Se tuotteiden määrä on niin käsittämätön ja itse nettikauppa ei mielestäni ole kovin selkeä tai kätevä. Uudet tullirajat tosin vaikeuttaa tulevaa tilailua..

 • Reply Helena maanantai 11. helmikuun 2013 at 19:16

  Mä olen ihan koukussa iHerbiin (sieltä saa soija-allergikkokin suklaata!), kiitos tuotevinkistä! :) Nythän ne ovat yrittäneet vähän uudistaa sivuston ulkoasua mutta aika epäilyttävän näköinen se edelleen on minuun silmiini – en ehkä uskaltaisi ekaa tilausta tehdä ilman suosituksia, jos en ikinä olisi tilannut…

  • Reply Myy maanantai 11. helmikuun 2013 at 20:46

   Pientä ulkonäöllistä uudistusta näemmä tapahtunut, mutta selattavuus on vieläkin aika kökkö. :) Ihan sama homma, ei olisi tullut tehtyä aikoinaan ensimmäistä tilausta, ellen olisi lukenut kehuja.

 • Reply Maiju maanantai 11. helmikuun 2013 at 19:22

  Eikä, mitkä uudet tullirajat? :(

  • Reply Myy maanantai 11. helmikuun 2013 at 20:44

   Raja tipahti sieltä noin 45 eurosta noin 22 euroon. :/ Eli sen ylittävistä tilauksista joutuu maksamaan alvin (ja mahdolliset tullimaksut, mutta käsittääkseni niitä ei kosmetiikalla ole).

 • Reply Anonymous tiistai 12. helmikuun 2013 at 13:18

  Hei,
  mikä puhdistusaine olisi sinun mielestä paras juuri sellaiselle kuivalle iholle? Ongelmana on myös että osittain kasvoissani on aknea. Olen kokeillu Shiseidon, Cliniquen, Kanebon ja Dermosilin tuotteita enkä ole löytänyt mieleistä. Olisiko sinulla vinkata jotain, mitä voisin vielä kokeilla?

  -Päikkis-

  • Reply Myy tiistai 12. helmikuun 2013 at 17:05

   Minun kuivalla iholla Sensai (eli Kanebo) toimii, joten en tiedä onko tästä apua :) Mutta kaksoispuhdistusta suosittelen ehdottomasti. Ennen siihen siirtymistä sain ihooni jonkun verran epäpuhtauksia, kun naama ei vaan yhdellä aineella tullut tarpeeksi puhtaaksi.

   Ykkösputsariksi suosikkini on Sensain tai Shu Uemuran öljy. Jälkimmäistä ei saa Suomesta, joten Sensai on ollut helpompi.

   Kakkosputsarina lempparini on Sensain Milky Soap ja uutena suosikkina Body Shopin Nutriganics-sarjan puhdistusvaahto. Se puhdistaa, mutta sopivan miedosti ja hellävaraisesti. Sitä voisin suositella :)

  • Reply Anonymous tiistai 12. helmikuun 2013 at 20:40

   Kiitos vinkeistä!

   Enpä tuollaista kaksoispuhdistusta olekaan aiemmin kokeillut. Olen huomannut, että ainakin Dermosilin puhdistusmaito on sellaista, että siitä jää ihoon epäpuhtauksia. Joudun kuitenkin käyttämään aika vahvoja meikkejä, jotta saan akneni piiloon.

   Pitää tarkistaa, että mikä Sensain putsari mulla oli kokeilussa, kun sain sellaisen näytekoon kaupasta. Se oli ainakin ihan ok. Tuo Body Shopin puhdistusvaahto täytyy myös kokeilla. Heti huomenna siis kauppaan :)

   Ja kun meikit mainitsin, niin mikä on sun oma suosikki meikkivoiteista? Sellainen, jossa on myös vaaleita sävyjä ja on riittävän peittävä näyttämättä ”maskimaiselta”.

   -Päikkis-

  • Reply Myy tiistai 12. helmikuun 2013 at 21:42

   Kaksoispuhdistus on ihan loistava juttu, kun ensin poistaa jollain öljymäisellä meikit ja sitten jollain vaahtoavalla ihon. Aamulla käyttää pelkkää vaahtoavaa. :) Tuotteiden ei tarvitse olla samasta sarjasta, ideana vaan on puhdistaa kasvot iltaisin kahdesti. Ykkösvaiheen öljyksi kävisi periaatteessa mikä tahansa öljy (moni taitaa käyttää oliivi- tai kookosöljyä), mutta itse olen tykännyt ostaa ”valmiita” puhdistusöljyjä, koska ne huuhtoutuu iholta niin helposti.

   Mä en itse asiassa ole vuosiin käyttänyt meikkivoidetta, joten olen ihan kuutamolla niiden suhteen itsekin. Olen täysin myyty korealaisen Skinfoodin BB-voiteille, koska ne on nopeita käyttää, hoitaa ihoa ja antaa sopivan kevyttä peittoa. Monesti niistä löytyy vain kaksi sävyä, mutta tähän mennessä kaikki vaaleammat versiot on toimineet loistavasti kalpealle iholleni. Välillä tulee käytettyä meikkipuutereita, joista Mschic on suosikkini (mutta se on melko hohtavaa).

  Leave a Reply