Hiukset, Hiusvärit, Redken

Syksyinen ponitukka

Kävin viime viikolla päivittämässä ponitukkani vakiomestoilla. Tajusin samalla, etten ole aikoihin esitellyt hiuksiani blogissa, vaikka tämän merenneitotukan ja sinivioletin ponikokeilun jälkeen on tapahtunut vaikka mitä! (Viime kesän ihanan pirtsakka oranssi vilahti ripsipostauksessa.) Tehtiin heinäkuussa kirkasta pinkkiä ponia ja nyt päivitettiin se syksyisen punavioletiksi.

Näiden hiusten takana on taas kerran mun vakiotaituri, Hanne, joka työskentelee City Centerissä olevassa Piece of Hair by Redken -kampaamossa. Pituuksissa on käytetty Redkenin City Beats -suoravärejä ja tyvessä on jotain vähän pysyvämpää. Voin vuosien kokemuksella suositella Hannea kaikella rakkaudella, koska en ole kertaakaan noussut penkistä pettyneenä. <3

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara torstai 28. syyskuun 2017 at 10:26

  Ihana!! Supersyksyinen tukka :)

 • Reply annaootmeikannut torstai 28. syyskuun 2017 at 11:04

  Ooh tää on todella kaunis! Sopii sulle tosi hyvin (:

 • Reply JonnaH. torstai 28. syyskuun 2017 at 11:06

  Kerrassaan kauniit hiukset! <3

 • Reply Tuuli 💙 torstai 28. syyskuun 2017 at 13:34

  Todella kaunis väri, pirteä ja herkullinen!

 • Reply Kirsi lauantai 30. syyskuun 2017 at 21:29

  Upee tukka!

 • Reply Pete-Viilis sunnuntai 1. lokakuun 2017 at 00:46

  Tää on kyllä mieletön. Oon monta kertaa ajatellut, että jos vielä värjäisin tukan, siitä tulisi just tämmönen syvä violetti, joka on selkeästi violetti eikä liian tumma tai liian punainen. En koskaan noussut suoravärijunaan, joten mulla ei blogilukuja huomioimatta ole mitään käsitystä siitä miten tämmöinen pysyy tai mitä sille tapahtuu kun aika ajaa siitä ohi. Saako sen pois muuta kuin leikkaamalla? (Vaikkei sekään poissuljettua olis, alan taas lähentyä hiusten kymmenvuotiskierteessä sitä vaihetta että voisin ihan hyvin pätkäistä korvamittaan.)

  Ja siis asking for a friend, köh.

  • Reply Myy sunnuntai 1. lokakuun 2017 at 22:20

   Kiitos! Ja nyt kun suoravärijunaa (:D) on takana useampi vuosi, niin eihän se mitään kestä. Jokaisessa pesussa suoraväriä hoitsikan sekaan ja silti väri elää omaa elämäänsä. Vähän riippuu väristä, että miten siitä pääsee lopullisesti eroon. Esim. sininen on ihan horror ja siitä jäänyt vihreys leikattiin aikoinaan latvoista pois, kun sitä ei poistanut värinpurut eikä vaalennusaine. Punapohjaiset lähtee paremmin pois kokonaan (tai ainakin pysyy piilossa toisen värin alla). Nyt kun vaalennettiin vähän lisää, niin pohjalla ollut liila muuttui vaalennusaineen ansiosta hetkeksi mintunvihreäksi :D Oli hieno tukka, kun tyvi ruskea, välimaasto korallinen ja latvat minttua. Mäkin muuten taas kasvatan tukkaa, katsotaan minne asti jaksan ennen kuin pätkästyy taas polkaksi!

 • Reply Saaga torstai 5. lokakuun 2017 at 23:10

  Kyllä on kaunis tukka :) Todella onnistunut väri. Kaunis olet kyllä muutenkin :)

 • Reply Jenni maanantai 16. lokakuun 2017 at 18:41

  Ihana tukka! Haluaisin itsekin leikata hiukset ja värjätä piiitkästä aikaa, mutta en vaan tiedä, pysyykö mikään hiusväri tässä tukassa. Ennen ei ainakaan pysynyt :(

 • Leave a Reply