Minä

Mitäs nyt sitten?

Olen koko viikon yrittänyt kirjoittaa tätä, mutta en vaan onnistu. Tilanne on niin hämmentävä ja absurdi, ettei sitä osaa kuvailla.

Mistä aloittaisi? Kolme viikkoa sitten elin vielä aika normaalia elämää. Kaksi viikkoa sitten alkoi huolestuttaa, viikko sitten olin jo melkeen eristyksissä. Tästä viikosta lähtien olen ensimmäistä kertaa elämässäni lomautettuna. Olen ollut yhtäjaksoisesti työelämässä 14 vuotta, enkä ollut edes koskaan ennen ilmoittautunut TE-toimistoon.

Olen onneksi kotona viihtyvää tyyppiä, mutta yrittäjäpuolison pyrkiessä samalla tekemään rauhassa etätöitä, alkaa omat energiatasot olla katossa. Nyt on hyvä hetki kiittää sitä, että asumme kolmiossa kahdestaan. :D Päätimme muutaman työkaverin kanssa, että ollaan todella tikissä kunnossa, kun lomautus joskus (MILLOIN) päättyy, joten tilasin pari kahvakuulaa ja lenkkeilen ulkona kunnes se kielletään.

On muuten ihan hirveetä olla näin suunnitteleva tyyppi ja sitten joutua pandemian aiheuttamaan kriisitilanteeseen, missä ei tiedä millon mitäkin tapahtuu. Haluan töihin, keikoille, festareille, viinille kavereiden kanssa. Mielialat heittelee tasaisesti kyllä-tästä-selvitään ja voi-vittu-me-kuollaan-kaikki välillä. Jännitän mummon ja appivanhempien puolesta. Huolestuttaa omien semi-astmaisten keuhkojen kunto, kun juuri kuukausi sitten sairastin influenssan ja puoliso on entinen röökaaja ja ja.. ÄH.

Millä teidän mieli pysyy rauhallisena? Auttaisiko kosmetiikkahömppä? En ole meikannut melkein kahteen viikkoon, mutta ehkä huulipuna piristäisi päivää.

SEURAA BLOGIA: bloglovin’ / facebook / instagram / twitter / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kaitlin perjantai 27. maaliskuun 2020 at 08:34

    Joo kaikenlainen hömppä auttaa nyt pysymään järjissään, anna tulla vaan ;D

  • Reply Aino lauantai 28. maaliskuun 2020 at 14:05

    Ei ihan normirauhallisuuteen tunnu pääsevän, kun yrittää etätöitä tehdä lasten pyöriessä kotona myös. Mutta kosmehömppä auttaa ja se, kun laittaa viikonloppuisin jänniä uusia ruokia kaapin perukoille unohtuneista heräteostoksista. Siivoilu myös.

  • Leave a Reply