Guerlain, Ihonhoito, Itseruskettavat, Vartalovoiteet

Ylellinen rusketus

Guerlain-Terracotta-Sunless-Tinted-Self-Tanning-Gel-01

Arganöljyä sisältävä Guerlain Terracotta -sarjan itseruskettava geeli lupaa kauniisti hehkuvan, päivettyneen ihon. Viime kesänä vertailin erilaisia itseruskettavia vaahtoja, mutta tänä kesänä olen ollut Guerlainin lumoissa. Suurimpana erona on tämän voiteen mahtava kosteutuskyky! Moussemaisen ruskettajan kanssa tarvitsen aina erikseen voidetta (joka tekee hommasta hieman hankalaa), mutta tämä on riittänyt helposti yksinään hoitamaan myös kosteuspuolen.

Guerlain-Terracotta-Sunless-Tinted-Self-Tanning-Gel-02

Vasempaan jalkaan on levitetty kolmena peräkkäisenä iltana voidetta. (Uskokaa tai älkää, mutta oikeal jalka on ruskettunut! Noin sentin päässä pilvenhattarasta voi tarkkasilmäinen nähdä rusketusrajan.) Geelivoide on miellyttävän pehmoista ja se levittyy iholle yhtä helposti kuin kosteusvoide. Tiare-kukkainen tuoksu on hyvin guerlainmainen ja miellyttävä. DHA:n haju ei ollut puskenut läpi edes aamulla. Voiteessa oleva karttaväri (eli se on ruskeaa) auttaa levittämisessä, kun näkee helposti mihin tuotetta on tullut hierottua. Samalla se jättää ihon välittömästi hehkuvaksi ja sävytetyksi. Olen levittänyt tämän ihan perinteisesti käsin, koska kämmenet saa täysin puhtaiksi kahdella vaahdotuksella.

Guerlain-Terracotta-Sunless-Tinted-Self-Tanning-Gel-03

Arpitähti toimii hyvänä rusketusmittarina. Talvella sitä hädintuskin erottaa ihosta. :) Näin vaaleaihoisena tykkäsin voiteen tuomasta kevyestä sävystä, jota pystyi helposti kerrostamaan tummemmaksi. Käyttämällä tätä kolmen tai neljän päivän välein, sain ylläpidettyä iholla nätin värin.

Guerlain-Terracotta-Sunless-Tinted-Self-Tanning-Gel-04

Tässä ihanuudessa on yksi ongelma: pullo. Metallinen pumppupullo on hyvin kaunis, mutta epäkäytännöllinen. Se on liian kapea ja korkea pysyäkseen pumpatessa itsestään pystyssä, mutta pullo muuttuu liukkaaksi rasvaisissa käsissä. Myös pumpun lukitus menee liian helposti päälle, kun se liukkaissa sormissa pyörähtää pari milliä väärään suuntaan. Hieman harmi, koska sisältö on täyttä kultaa.

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply JonnaH. torstai 2. heinäkuun 2015 at 10:46

  Metallinen pullo ei tosiaan ole mitenkään se kaikista näppärin, jos kädet on itseruskettavassa. Toi Tiaren tuoksu näissä Terracottan -tuotteissa on ihana.

  • Reply Myy torstai 2. heinäkuun 2015 at 18:52

   Niin on! Vaikka meteoriittituoksu viekin voiton :)

 • Reply Petra/Viilankantolupa torstai 2. heinäkuun 2015 at 17:10

  Uu, arpitatatska! Miten mä oon missannut tän ihan kokonaan? Voinko lukea jostain lisää nyt heti vai esim. öö kuukauden sisään? :)

  • Reply Myy torstai 2. heinäkuun 2015 at 18:52

   Se raukka on niin vanha (11+ vuotta), ettei siitä ole mitään juttua blogissa. :D

  Leave a Reply