Bobbi Brown, Body Shop, Ekokosmetiikka, Itseruskettavat, Kasvojen puhdistus, L'Oreal, Loppuneet, Nuxe, Öljyt, Seerumit, Suihkugeelit, Tuoksut, Weleda, YSL

Elokuun loppuneet

Elokuu ei ollut ihan niin roskisköyhä kuin heinäkuu, mutta ei tähänkään kuunkiertoon mahtunut montaa tyhjentynyttä tuotetta. Lopulliset tuomiot, olkaa hyvä.

Bobbi Brown Intensive Skin Supplement (30ml) / Erittäin hyvä seerumi, jonka loppuminen jäi harmittamaan. Postaus tulossa, kunhan löydän kuvat.
YSL Manifesto L’Elixir EdP Intense (1.5ml) / Tämä oli reissutuoksuni heinäkuussa. Tykkäsin todella paljon ja voisin käyttää lisää!
Konjac Sponge / Ensimmäinen Konjac-sieneni. Tai se säälittävä kikkare, miltä sieni näyttää useiden kuukausien käytön jälkeen. Tykkäsin kyllä, mutta LivBoxista tullut sieni tuntuu iholla paljon pehmeämmältä ja paremmalta. Eli näissäkin on ilmeisesti merkkikohtaisia eroja. Tämä oli joku korealainen eBay-ostos.

L’Oreal Paris Sublime Bronze Self Tanning Milk (150ml) / Tämä (ikivanha) itseruskettava oli erittäin kiva kaveri. Ohut emulsio levittyi todella helposti jättäen jälkeensä melko kevyen päivetyksen ja kohtalaisen hyvän kosteutuksen. ”Sunny perfume” oli miellyttävä aurinkorasvatuoksu, jonka läpi DHA ei ihollani alkanut haista. Ei se tosin muutenkaan ala helposti.
Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Usage Dry Oil (100ml) / Oi miten ihana öljy! Tämä oli toinen käyttämäni pullollinen. Ainoa ongelma on, etten tykkää suihkemekanismista öljyissä (se sotkee aina), mutta suihkeeton versio tulee puolet pienemmässä pullossa. Buhuu. Nuxen kulttiöljyllä on jumalaisen ihana tuoksu. Ostan lisää.

Body Shop Mango Shower Gel (60ml) / Body Shopin suihkugeelit ei ole suosikkejani, mutta tässä oli hyvä tuoksu. Kätevän kokoinen pullo oli reissussa mukana.
Weleda Wild Rose Creamy Body Wash (200ml) / Näissä Weledan creamy-suihkareissa on ihana koostumus, mutta ruusuversion tuoksu ei ollut minulle sopiva. Ei niin paha, etten olisi käyttänyt, mutta en itse tätä tuoksua olisi ostanut.

Molemmat suihkusaippuat saatu lahjaksi blogiin liittymättä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kissis torstai 18. syyskuun 2014 at 13:30

  Voihan NUXE. Ostin ton joskus ja pidän siitä mut en vaan saa käytettyä. Vai heitinköhän sen jo menemäänkin.

  • Reply Myy torstai 18. syyskuun 2014 at 19:49

   Anna se mulle! <3<3 :)

 • Reply Jonna H. torstai 18. syyskuun 2014 at 19:57

  NUXEn öljy on ihan parhautta. <3

  • Reply Myy lauantai 20. syyskuun 2014 at 21:03

   Se on <3<3<3

 • Reply Elisa sunnuntai 21. syyskuun 2014 at 09:09

  Voi hitsit, kun tykkään näistä loppuneet-postauksista! Itse en vaan saa tehtyä, kun tuntuu ettei mikään lopu oikeesti :D

  • Reply Myy sunnuntai 21. syyskuun 2014 at 11:42

   Kiva kuulla :) Ja kyllä niitä yhtäkkiä loppuukin, kun alkaa keräämään tyhjiä purkkeja!

  Leave a Reply