Kasvovoiteet, LivBox, Ziaja

Ziaja Goat’s Milk Day Cream

Ziaja on puolalainen kosmetiikkafirma ja mielikuvissani rinnastan sen jonnekin Yves Rocherin tasolle. Samanoloista ”luonnollista” kosmetiikkaa, joka ei kuitenkaan ole ekoa. En siis ole ollut kovin kiinnostunut testaamaan heidän tuotteitaan. Maaliskuun hippi-LivBoxista löytyi kuitenkin Goat’s Milk -päivävoide, joten testiin vaan.

Plussaa siitä, että näytepurkki oli sinetöity kiinni. Voide on koostumukseltaan melko ohutta. Se levittyy kasvoille nätisti ja humahtaa ihoon nopeasti. Jättää omituisen nahkean tunteen iholle. Ei mitään tahmeeta, mutta samankaltainen nahkeus on tullut jostain mattapinnan jättävistä voiteista. Tosin tämänkään jäljiltä naama ei jää kiiltäväksi. Kosteutusteho on yllättävän jees ottaen huomioon voiteen ohuuden.

Ihana rutikuiva kämmenselkäni huutaa voidetta.. Tuotteen tuoksu sen sijaan on todella tymäkkä! Mummomainen ja aavistuksen pistävä. Jollain kierolla tavalla pidän siitä, vaikka se on ihan hirveä. :D Se tuo mieleen jonkun tuoksun lapsuudesta mökiltä. Ehkä mummollani tai hänen siskollaan oli jokin samankaltaiselle tuoksuva voide.

Ihmettelin alkuun purkin kokoa, koska se näyttää todella isolta suhteutettuna sisällön määrään. Tässä vertailussa Ziajan purkki on 10ml ja sitä pienempi Lumenen purkki 15ml. Pakkausmerkinnät pielessä vai mitäs ihmettä?

Mysteeri ratkesi, kun olin käyttänyt voidetta hetken. Iso purkki on pelkkää huijausta ja sen sisältä löytyy vain pieni ”maljallinen” voidetta. Pah :) Tämmöisissä ratkaisuissa mua häiritsee lähinnä se, ettei etukäteen voi tietää missä valepohja menee, joten on vaikea arvioida miten pitkäksi aikaa voidetta riittää. En tosin tiedä, että onko samaa systeemiä käytetty myös täysikokoisessa purkissa.

Inci. Ihan jees, mutta ei herätä sen enempää mielenkiintoa. Vuohenmaitouute on aika kaukana perällä.

Ostaisinko uudestaan? En varmaan. Mutta ei tämä huonoa ollut. Pääsinkö eroon YR-mielleyhtymistä? En. :D

Normaalikokoinen 50ml purkki maksaa reilun kympin, joten hinta on kyllä kohdillaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Juille torstai 23. toukokuun 2013 at 08:27

  Multa löytyy sama pikkupurkki jemmasta, en vaan jotenkin saa sitä korkattua kun on samantyylinen vähän ’blaah’ -asenne jo etukäteen. Pitäisi vaan kokeilla, eihän muuten voi tietää jos vaikka tykkääkin! :) Ja pikkupurkki menee sitten vaikka laukussa käsirasvana loppuun, jos ei muuten.

  • Reply Myy torstai 23. toukokuun 2013 at 17:35

   Kannattaa ainakin yrittää! Hyvän tovin kyllä mullakin purkki pyöri odottelemassa.. :)

 • Reply Flicka torstai 23. toukokuun 2013 at 12:46

  Espoon Sellon Eve on ehkä yksi suomen ihanimmista kaupoista koska heillä on kaikkia kivoja sarjoja myynnissä joita ei ihan joka kaupasta löydy. Siellä olen pari kertaa ihmetellyt tätä kyseistä voidetta. Rakastan vuohenmaitojuustoja, mutta ruoassa, en ihollani. Vaikkei tämä kuulemma vuohilta tuoksukaan en kyllä ostaisi tätä mielleyhtymän takia, jotenkin yököttää. Tämä arvostelusi vahvistaa entisestään tätä seminegatiivista käsitystäni.

  Vaikka YR olisi kuinka tehnyt parannuksia viime vuosina sekä pakkauksiin että tuotteiden laatuun en silti pääse yli ennakkoluuloistani. Olen varmaan viime vuosina mieltynyt liikaa oikeaan selektiiviseen sekä oikeasti luonnonmukaiseen sertifioituun kosmetiikkaan. Olen ehkä vähän outo koska sele ja luomuhan eivät juuri kuulu yhteen.

  • Reply Myy torstai 23. toukokuun 2013 at 17:36

   Kaukana vuohista, mutta mielikuvista on vaikea päästä eroon :D En ole Evessä koskaan käynyt (kun ei tule käytyä Sellossa), pitää kyllä joskus tutustua!

   Joo mullakin on hirveä kynnys ostaa mitään YR:lta, koska.. YR.

 • Reply PS torstai 23. toukokuun 2013 at 17:02

  Minä en älynnyt verrata voidemäärää ja purkin kokoa, joten tuo ”valepohja” tuli mulle yllätyksenä. Vähän harmitti siinä vaiheessa, kun pohja tuli vastaan, vaikka voidemäärä olikin ilmoitettu purkin kyljessä.

  Muuten tykkäsin voiteesta. Ei mikään ”pakko saada”-tuote, mutta ihan toimiva.

  • Reply Myy torstai 23. toukokuun 2013 at 17:38

   Jäin jotenkin heti ihmettelemään purkin kokoa, kun saman määrän sisältävä huulirasvapurkki on niin paljon pienempi. Ei varmasti ollut kiva ylläri. :)

 • Reply Liisa torstai 23. toukokuun 2013 at 21:24

  Oho, onpa erikoinen tuo valepohja. Sai mut kyllä nyrpistämään nenää. Äidille joskus ostin kyseistä voidetta äitienpäivälahjaksi, ja on ihan tykännyt. Muutaman kerran olen sitä itekin käyttänyt, kun on kotona käydessä unohtunut oma rasvapurkki omaan kotiin :D En omista oikein minkäänlaista mielipidettä tästä, pitäisi itekin päästä paremmin kokeilemaan.

 • Reply Kaisuli perjantai 24. toukokuun 2013 at 09:54

  Sinut on haastettu! http://siameselipstick.blogspot.fi/2013/05/tricky-number-11.html

 • Leave a Reply