Ekokosmetiikka, Käsivoiteet, Kasvovoiteet, Steamcream, Vartalovoiteet

STEAMCREAM

Brittiläinen Steamcream kuulosti lupaavalta kulttituotteelta, josta voisi tulla HG-listan aarre. Voiteen olisi oltava huippua, jos brändi perustuu tähän yhteen ainoaan tuotteeseen. Käsin tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu voide sopii niin kasvoille, vartalolle kuin käsille. Itse pidän sitä kyllä aika hintavana varatalokäyttöön, joten olin ajatellut tämän kasvovoiteeksi.

Voide valmistetaan nimensä mukaisesti ainutlaatuisella höyrysysteemillä. En edes yritä suomentaa tätä teille, joten teksti on kopioitu Steamcreamin sivuilta.

”Most creams are made with complex molecules bound together by a powerful emulsifying process; the problem with this is that they just sit on the skin’s surface. They give a good first impression, but don’t keep their promises.

It’s STEAMCREAM’s unique STEAM process that makes our cream much more effective on the skin. The force of the STEAM fuses the ingredients instantly – holding them together in a very gentle and loose emulsion. When it touches your skin, the naturally moisturising ingredients and pure, calming essential oils are released from the light emulsion so they can sink past the surface reaching the areas they are needed fast. Your skin will feel intensively moisturised and softer for longer.

By using such a simple process, we can invest in natural materials such as orange flower water, oatmeal and vegetable glycerine to hydrate your skin. Almond and jojoba oils, with moisturising cocoa butter, soften the skin’s surface.

We don’t need new science or fancy machines for this; we apply traditional yet effective methods in a simple new way.”

Okei, kuulostaa aika ufolta ja en ihan pysynyt kartalla miten se tapahtuu.. :) Voiteessa on kuitenkin selkeästi muista poikkeava koostumus, josta tykkäsin paljon.

Voidetta pakataan jatkuvasti uusiutuviin hienoihin printtipurkkeihin, mutta valitsin alkuperäisen version. Metallinen purkki on melko kevyt, olisikohan se alumiinia? Purkki on kierrätettävä, mutta brändin ideana on, ettei hienoja purkkeja halua heittää pois, vaan uusiokäyttää niitä muissa tarkoituksissa.

Palataan vielä siihen koostumukseen, joka tuntuu todella ihanalta. Täyteläistä, mutta silti ohutta. Voidetta, mutta kuin geeliä. Levittyy erittäin helposti, vaikkei mukaan ole sotkettu silikoneja. Imeytyy nopeahkosti, mutta ei silti hetkessä humahda edes minun kuivaan ihooni. Tykkään, tykkään paljon! Iho jää pehmeäksi ja sopivalla tavalla rasvatun tuntuiseksi. Ei kuitenkaan tahmeksi tai öljyiseksi.

Mutta, mutta.. Ei tämä niin hienosti mennyt loppuun asti, koska saakelin laventeli. Haluaisin kovasti pitää sen tuoksusta ja fiilistellä ihanaa rauhoittavaa vaikutusta, mutta en vain pysty. Laventeli ällöttää.

Voi että tätä incia! Niin täynnä ymmärrettäviä, selkeitä ja hyviä aineita. Paitsi se laventeli, joka pilasi kaiken. ;) Steamcreamia valmistetaan sekä Poolessa UK:ssa että Atsugissa Japanissa. Omani oli tehty Briteissä 22.11.2011. Ostin purkin kesäkuussa 2012, joten toki sitä toivoisi hieman tuoreempaa tavaraa tämmöisissä tuotteissa missä nimenomaan hehkutetaan tuoreutta. En muista mistä isosta brittikaupasta tämän ostin, joten en viitsi lähteä haukkumaan ketään..

Merkki lupaa, ettei se testaa eläinkokeilla, eikä osta raaka-aineita yrityksiltä, jotka testaavat. Sen lisäksi voide on vegaanista.

75 gramman purkki maksaa noin 13 puntaa. Pliis tehkää laventeliton versio?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Flicka torstai 25. huhtikuun 2013 at 11:23

  Iiiihana! Tahtoo tahtoo vaikkei mitään järkevää syytä tilata ole.

  Ja toinen laventelinvihaaja ilmoittautuu.

  • Reply Myy torstai 25. huhtikuun 2013 at 12:12

   Hihi :D En kyllä suosittele laventelivihaajille, varsinkaan mikäli aikoo käyttää kasvovoiteena.

 • Reply Sagu torstai 25. huhtikuun 2013 at 13:22

  Tilasinpa tän juuri vain tämän sun postauksesi perusteella. :D Oon helppo!

  • Reply Myy torstai 25. huhtikuun 2013 at 13:58

   Mä niin tiedän tuon helppo-tunteen.. :) Toivottavasti tykkäät ja laventelihaju ei häiritse!

 • Reply Eveliina torstai 25. huhtikuun 2013 at 14:49

  Vaikuttaa ihan erityiseltä voiteelta, ja kuvailit sen kyllä houkuttelevasti :) Tuo höyryhomma vähän huvittaa, mutta hyvät että on rasva höyrytetty :D

  • Reply Myy torstai 25. huhtikuun 2013 at 15:32

   En ihan ymmärtänyt miten rasvaa höyrytetään, mutta ilmeisesti se on hieno juttu :D Ainakin koostumus toimii!

 • Reply Mohn torstai 25. huhtikuun 2013 at 18:28

  Hassua, että se tuoksuu niin laventeliselle, kun siinä näyttää kuitenkin olevan useita tuoksuaineita mukana. Mielenkiintoisen kuuloinen tuote, saa nähdä josko sitä joskus innostuisi jopa kokeilemaan.

  • Reply Myy torstai 25. huhtikuun 2013 at 20:54

   Ehkä laventeliöljy on sitten niin voimakkaan tuoksuista. Tai mun nenä tekee tepposet, eikä laventelia haistettuaan pysty ällötyksissään haistamaan muuta. :D

  Leave a Reply