Loppuneet

Huhtikuu 2011

Huhtikuuhun kuului shoppailua Hulluilla Päivillä. Mukaan tarttui tuplapakkaus Tigin Masterpiece -hiuslakkaa, kaksi Klippoteketin kuivashampoota, BM Regenerative Gel 28 -tehoseerumi (niin kuin viimeksikin) ja haaveilemani etanatökötti Baba De Caracol Active Gel. Yhteensä rahaa paloi noin 90 euroa. Mies sai pari Tommyn dödöstickia.

Feel Uniquesta tilasin (nuuhkimatta tietenkin) Escadan kausituoksun Taj Sunsetin ja Lily Lolon huulipunasiveltimen. Maksoivat noin 38 euroa. Tuoksu oli hyvä (ensimmäinen Escadani) ja sivellin toimii myös nestemäisen värin kanssa. Huh, riskiostokset onnistui. ;)

Sensain rakkausrätti vaihtui uuteen ja seuraava Clarinsin superdödö kaappiin odottamaan edellisen loppumista. Noin 30 euroa.

Kampaaja sai myytyä minulle tehohoidon, Redkenin Extreme Rescue Forcen. Vaikka yrittäjää onkin mukava tukea, niin en kyllä enää ikinä osta Redkeniä Suomesta, ellei jotain satu olemaan todella hyvässä tarjouksessa. Maksoi noin 30 euroa, koska en tarkkaan muista paljonko loppusummasta meni käsittelyyn ja mitä tämä maksoi.

Pientä täydennystä Dermosililta. Miehelle lisää (samaa) suihkugeeliä ja uusi kasvoputsari. On muuten hyvä puhdistusvaahto, jos pystyy ignoraamaan todella voimakkaan miestuoksun! Minulle suklaakuorintaa ja jalkadödöä kesäksi. Omat ostokseni maksoivat noin kympin.

Rahaa paloi parisen sataa euroa. Syytän Hulluista Päivistä johtuvaa varaston täydennystä.

Kyllä sitä jotain loppuikin:
– BM Regenerative Gel 28 -tehoseerumi (se edellisiltä HP:lta ostettu)
– Klippoteket kuivashampoo
– Dermosil Hand Peeling
– Dermosil Primo Body Butter Vanilla
– Dr. Hauschka Ruusuvoide

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply