L'Oreal, Lumene, NYX, Silmämeikit, Urban Decay

Silmämeikkiä

Meikkiä kesäkuun loppupuolelta!

Käytetyt tuotteet:
– Pohjustus UDPP
– Kulmaväri UD
– Ripsiväri UD Skyskraper ja Lumene Blueberry Curl
– Poskipuna NYX Blush 03 Angel
– Huulikiilto L’Oreal Glam Shine Blush 153 Candy Blush
– Luomivärit NYX Jumbo Pencil 610 Oyster, keskellä NYX Eyeshadow Solo Golden Pink Pearl ja NYX Triple Eyeshadows vasemmalla 33 Lake Moss, oikealla ylhäällä 35 Ultra Chic ja alhaalla 31 Copacabana


Pohjalla liikkuvalla luomella ja alaluomella Jumbo Pencil ja vaaleanpunainen solo-nappi. Luomivaossa molempia ruskeita Copacabana-paletista ja hieman punertavaa tummaa Lake Mossista. Rajauksena yläluomella Lake Mossin sinertävä, alaluomella punertava. Häivytykseen käytetty solo-nappia ja Copacabanan vaaleaa. Kulmaluulla ja sisänurkassa valkoista Ultra Chicista ja samaisen paletin hopeista hieman yläluomen keskellä.

Viimeinen työpäivä (ja vielä onnekas aamuvuoro) ennen lomaa, joten sen kunniaksi ensimmäistä kertaa puolikas naama. ;) Poskilla tosiaan Bare Mineralsin Warmthia ja NYX Angelia, huulilla L’Oreal Glam Shine Blushia. Ja kyllä, olen käynyt kampaajalla ja saanut uuden ihanasti rikotun tukan! Ihastuin niin, että olen huomenna menossa uudestaan siistimään tätä ja laittamaan väriä, koska nyt käynnistä on jo reilu kuukausi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Prefecta perjantai 16. heinäkuun 2010 at 09:54

  Aivan Mielettömät ripset sulla!

 • Reply Timangy perjantai 16. heinäkuun 2010 at 10:13

  Olis kiva nähdä sun tukkavärisi/tyylisi kokonaisuudessaan kun tosiaan viimeks nähnyt sut punatukkaisena… :)

 • Reply Hannukkaz perjantai 16. heinäkuun 2010 at 16:44

  Ihana meikki ja ihanat hiukset! Olet niin samperin kaunis että tuli ihan sairas masennuskohtaus! Saisko tosta hiusten mallista tarkempaa kuvaa, suttaisit vaikka naaman tai jtn?

  Itellänikin alko eilen loma kolmen kesätyöviikon jälkeen, en olis ollenkaa halunnu jäähä taas lomalle vaan jatkaa töissä! Pitäsköhän kysyä lisäduunia.. XD Hyvää kesälomaa!

 • Leave a Reply