Aasialainen kosmetiikka, Balmain, Bioderma, Body Shop, Guerlain, IsaDora, Kasvovoiteet, Lumene, MAC, Meikkipohjat, Meikkisiveltimet, Muotoilutuotteet, Scinic, Seerumit, Sensai, Tuoksut, YSL

Vuoden 2013 suosikit

En pysty pistämään näitä mihinkään järjestykseen, joten sekalainen kasa todella tykättyjä tuotteita viime vuodelta. :) Minulla on paljon kestosuosikkeja vuosien varrelta, mutta valitsin tähän uudempia tuttavuuksia, jotka olen hankkinut tai löytänyt vuoden 2013 aikana.

Guerlain La Petite Robe Noire EdP oli rakkautta ensinuuhkaisulla. Nousi vuoden käytetyimmäksi tuoksuksi. Ai että!

YSL Top Secrets All-In-One BB Cream & Lumene CC Color Correctin Cream päätyvät listalle yhdessä. YSL:n BB (sävyssä clear) on hieman liian hentoinen sellaisenaan, kun taas Lumenen CC aavistuksen kuivakka yksinään. Yhdessä ihan ässä yhdistelmä, jolla saa todella kauniin pohjan. Laitan siis BB:n primerinomaisesti CC:n alle.

Sensai Smoothing Water Make-Up Base päätyi minulle alkuvuodesta bloggaajamiitin vaihtokasasta. Olen aikaisemmin kyseenalaistanut primerin tarpeellisuuden omalla ihollani, mutta tämä on kuivaihoiselle täydellinen. Uusi odottaa jo kaapissa.

IsaDora Sugar Crush -kynsilakat yllättivät minut täysin, enkä kauheasti muita lakkoja käyttänyt ostettuani nämä syksyllä. Muut tekstuurilakat ei vieläkään sytytä, mutta näissä on se jokin. Eikä yhtään haittaa, että korjailu (eli uusi kerros lakkaa vanhojen päälle) on todella helppoa ja huomaamatonta.

Guerlain Lingerie De Peau Foundation olisi ykkösmeikkipohjani, jos siitä saisi myös talvisopivan sävyn. Täydellinen nukkeiho! Vaalein Suomessa myytävä sävy 02 on minun kesäsävyni.

Body Shop Vitamin E Moisture Serum nousi hieman puskista HG-listalle. Loistava geelimäinen kosteuttaja muillekin kuin kuivalle iholle.

Balmain Texturizing Salt Spray on juuri sitä mitä suolasuihkeelta haluan: sopivasti tekstuuria, mutta ei korppua. Ainoa miinus tulee surkeasta jäykästä pumpusta. Sen takia tykkään levittää tämän tyveen käsien kautta.

MAC-siveltimet eli tarkemmin sanottuna 212, 239, 231 ja 266. Yksikään ei ole pettänyt. 212 ja 239 on ihan päivittäisessä käytössä. Olisi pitänyt uskoa muita ja panostaa näihin jo aikaisemmin.

Bioderma Hydrabio Serum Moisturising Concentrate nousi toisena seerumina vuoden parhaisiin. Tässäkin on geelimäinen koostumus, joka toimii muillakin kuin kuivalla iholla. Todella hyvä kosteuttaja. Postaus tulossa!

Scinic Multi Solution Collagen Aqua Cream on tainnut tulla hehkutetuksi useampaan otteeseen. Täydellinen päivävoide.

Oho, näitä tuli vahingossa tasan kymmenen. Plus vuoden ehdoton ykkösjuttu: silmäleikkaus! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Salla lauantai 25. tammikuun 2014 at 12:32

  Nukkeiho, kyllä kiitos! :) Onko sulla postausta Lingerie de peausta? Ja kiva, kun Guerlain on niin edullinen merkkikin hahaa

  • Reply Myy lauantai 25. tammikuun 2014 at 19:01

   Se postaus on ollut työn alla puoli vuotta. Ai että tykkään tehdä meikkipohjapostauksia.. :D

 • Reply Jonna H. lauantai 25. tammikuun 2014 at 12:55

  Kiva postaus! Guerlainin meikkivoidetta on varmaan kokeiltava, kuullostaa hyvältä. :) Bioderman seerumi on hintaansa nähden huippua!

  • Reply Myy sunnuntai 26. tammikuun 2014 at 20:36

   Kannattaa testata, se on ihana :)

 • Reply Heidi B lauantai 25. tammikuun 2014 at 16:44

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 • Reply Heidi B lauantai 25. tammikuun 2014 at 19:11

  Mä olen kanssa tykännyt tuosta Hydrabio seerumista todella paljon!

  • Reply Myy sunnuntai 26. tammikuun 2014 at 20:56

   Siinä on aika veikeä sisältö :)

 • Reply Pumpulipupu sunnuntai 26. tammikuun 2014 at 17:13

  Kiitos Myy, tästä meni suoraan mun ostoslistalle Body Shopin ja Bioderman seerumit ja Guerlainin Lingerie de Peau. Kätevää kun saman ihotyypin omaavana sä testaat ja mä voin vain suoraan ostaa ja ihastua. :)

  • Reply Myy sunnuntai 26. tammikuun 2014 at 20:56

   Se on mukavaa, kun voi olla hyödyksi! :)

 • Reply Eiko sunnuntai 26. tammikuun 2014 at 23:10

  Hmmmm. La petit robe noire. Löysin tuoksun sinun postauksen kautta, sillä niin varauksettomat kehut saanut tuoksu piti käydä testaamassa. Myös Lumenen CC-voide kuuluu omiin suosikkeihin. Ihonhoidon suhteen löysin vuonna 2013 Dermalogican, joten minun listaus olisi huomattavan tylsää luettavaa merkkivaihtelun saralta ajatellen :)

 • Leave a Reply