Avon, Dermosil, Garnier, Kasvovoiteet, Klippoteket, Lumene, Muotoilutuotteet, Suihkugeelit, Vartalovoiteet

Loppuneita ja uusia tilalle

Taas hieman vanhempaa kesältä.. Kyllä tässä vielä ajan tasalle päästään. ;)

Kaulavoiteena käytetty Lumenen Sensitive Touch Rauhoittava päivävoide loppui hetkessä pienen kokonsa takia (15ml). Olen joskus käyttänyt tätä kasvoille ja tämä jättää iholle todella epämiellyttävän kalvontunteen. Joku Body Shopin herkän ihon voide teki ihan samaa. Iho yrittää väkisin puskea hikeä voiteen läpi ja olosta tulee epämiellyttävä ja tukala. En tiedä mistä johtuu.

Tilalle korkkasin Avonin Care Hydra Firming Face Creamin. Isosta purkista pitäisi riittää kaulalle ja decolteelle hetkeksi hoitoa ja minun ymmärrykselläni inci näyttää muutaman euron voiteeksi ihan hyvältä, vaikkakin alkupäässä on glyseriinin ja parin öljyn lisäksi silikonia.

Dermosilin Primo Body Night Care -voide loppui, vihdoin. Ei tässä mitään vikaa ollut, mutta tämä oli vaan hieman tylsää. Tuoksu oli todella mitäänsanomaton, kun odotin jotain ihanan huumaavaa tuoksua. Eli oma moka. Tämä kyllä oli ihanan täyteläistä ja varmasti kosteutti kuivan ihon. Paksua, valkoista voidetta joutui jonkun verran hieromaan, jotta valkoisuus häviäisi iholta. Erittäin toimiva tuote, mutta tästä puuttui se joku (lue: parempi imeytyminen ja tuoksu). En korkannut vielä tilalle mitään tuhtia voidetta, koska kesän takia kevyitä on auki enemmän kuin pitäisi. :)

Matkakokoisen Korresin Vanilla Cinnamon -suihkugeelin otin matkalle mukaan ja sain sen tyhjäksi. Tuoksu oli miellyttävä, koska kaneli jarrutteli vaniljan makeutta, mutta todella jouluinen. Oli hieman hassu fiilis suihkutella melkeen 40 asteen lämmössä, kun tuoksui joululta. Koostumus miellyttävän paksuhko. Purkki on pieni ja kätevän mallinen (jättimäisestä pullon levyisestä suuaukosta huolimatta), täytyy laittaa talteen.

Ensimmäinen Klippoteketin Styling Dust Spray tyhjeni ja ostin uuden samanlaisen tilalle. Mitä turhaan testailemaan muita kuivashampoita, kun loistava löytyi ensimmäisellä yrittämällä! Ja ei, tämä ei kuulosta yhtään minulta. Mitä on tapahtunut?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous keskiviikko 8. syyskuun 2010 at 14:36

    Kuinka iso tuo purkki on? Yhtä iso kuin Nivea soft (jos tiedät sen voiteen?)?

  • Reply kiukkupussi keskiviikko 8. syyskuun 2010 at 20:28

    Tuossa on 125ml. Oliskohan Nivea Softissa 150ml? Ainakin lähes yhtä iso siis :) Mulla ei hetkeen ole ollut Niveaa käytössä, mutta tiedän kyllä mitä tarkoitat.

  • Leave a Reply