Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Madara, Meikit, Meikkipohjat, Silmänympärysvoiteet

Mádara Insider Beauty Box

Tuote hankittu itse.
Kaikki postauksen linkit on mainoslinkkejä.
Affitulot käytetään blogisisältöön.

Törmäsin sattumalta mielenkiintoiseen boksikonseptiin Mádaralta! Insider Beauty Box on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä yllätysboksi, joka sisältää Mádaran uutuustuotteita. Tilasin heti kahden boksin satsin eli lokakuussa ilmestyvän tämän syksyn boksin ja huhtikuussa tulevan kevään 2020 boksin. Mutta mitä ihanaa sieltä löytyi?

Mádara SOS Eye Revive Hydra Cream & Mask (20ml / ovh noin 38€) – SOS on Mádaran sarjoista suosikkini (kannattaa ehdottomasti kokeilla sarjan seerumia). Uutuutena sarjaan tuli nyt tuhti silmänympärysvoide, jota voi käyttää myös naamiona. Voidenaamio lupaa rauhoittaa kuivaa ja kireää silmänympärysihoa välittömästi, vahvistaa ihon suojakerrosta ja ehkäistä ikääntymisen merkkejä. Täydellinen testattava nyt talven lähestyessä! Tuubissa on pumppunokka.

Mádara Cosmic Drops Buldable Highlighter (13.5ml / ovh noin 29€) – Mádara julkaisi juuri meikkisarjansa ja odotinkin innolla, että joku tuotteista löytyy boksista. Nestemäinen highlighter vaikuttaa IHANALTA! Tästä on olemassa neljä sävyä, boksista löytyi hyvin helppo ja monikäyttöinen naked chromosphere 1, joka on neutraali ja hentoisesti kullanhohtoinen. Seerumimainen pohja sisältää mm. hyaluronihappoa ja aloe veraa, jotan tämän pitäisi sopia hyvin kuivaihoiselle. Täytyy kokeilla myös meikkivoiteen seassa!

Hätäinen swatch kämmenselälle antaa oikeutta vain mun ihokarvoille. Mutta ihan käsittämätön pigmentti! Tässä on yksi pikkuinen pisara, vau <3_<3 Mikähän on paras levitystapa kasvoille – sormet, blender vai sivellin?

Mádara Ocean Love Purifying Foam (100ml / ovh noin 12€) – Boksin kolmas tuote oli klassikko uudessa ulkoasussa. Mádaran tämän vuoden lahjakokoelma kantaa nimeä Ocean Love ja se sisältää seitsemän klassikkotuotetta. Täysin kierrätettävät pakkaukset on tehty merien muovijätteestä ja kasvipohjaisista materiaaleista. Olen itse saanut joskus allergisen reaktion tästä puhdistusvaahdosta (veikkaan syylliseksi siankärsämöä), joten tämä lähtee kiertoon.

Mukana oli myös näyte Mádara Re:Gene Optic Lift -silmänympärysseerumista. Tämä lupailee ylellisen pehmeää koostumusta ja intensiivistä hoitoa, joten testaan mielenkiinnolla. Rakastan sy-seerumeita, mutta harva on niin täyteläistä mitä toivoisin.

Yksittäinen boksi maksaa 35 euroa ja kahden boksin setti 59 euroa. Arvoa boksin tuotteilla oli kuitenkin noin 80 euroa ja kaksi kolmesta osui täysin nappiin, joten olen erittäin tyytyväinen. :) Mitä te tykkäsitte, tilasiko joku muu tämän?

SEURAA BLOGIA: bloglovin’ / facebook / instagram / twitter / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply