Ihonhoito, Käsivoiteet, L'Occitane, Tuoksut, Vartalovoiteet

L’Occitanen uutuuksia

L'Occitane-01

L’Occitane tuo kaksi uutta Limited Edition -tuoksusarjaa piristämään synkkää marraskuuta. Kukkainen Jasmin Immortelle Neroli saa seurakseen kirpakan Pamplemousse Rhubarben (josta on postannut mm. Emma). Pääsin nuuhkimaan näitä kauneusmessuilla tiskin alta ja ihastuin heti!

L'Occitane-Jasmine-Immortelle-Neroli-01

Valitsin testiin tämän keltaisen auringon, koska yleensä pidän nerolista ja jasmiinista. Pidän kyllä myös raparperista, mutta en niinkään greipistä, joten en osannut kuvitella tuota pirtsakkaa tuoksua iholleni. Tuoksujen takana on L’Occitanen perustaja Oliver Baussan sekä pariisilainen kondiittori Pierre Hermé. Yhteistyö kannatti, koska nyt on osunut kohdilleen niin sisältö kuin ulkoasu. :)

L'Occitane-Jasmine-Immortelle-Neroli-02

Jasmin – Immortelle – Neroli (75ml / 60€) vangitsee Korsikan tuoksun pulloon. Se on kukkainen ja raikas. Minun mummoisalle tuoksumaulle tämä on aurinkoinen kesätuoksu, mutta moni muu käyttänee tätä ympäri vuoden. Ensituoksussa on sitruunaa ja rosepippuria. Sydäntuoksun kukkaisuus aukeaa nopeasti. Pohjatuoksusta tulee esiin vielä myskiä. Yhdistelmä toimii todella hyvin ja tämä miellyttää nenääni jopa enemmän kuin hieman samankaltainen Guerlainin Nerolia Bianca. Tuoksu ei ole erityisen makea, vaan sopivasti kuivakka.

L'Occitane-Jasmine-Immortelle-Neroli-03

Pidän pullon yksinkertaisesta muotoilusta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana pulloa tulisi katsoa ylhäältäpäin, kun yleensä pullon ”etupuoli” on sivulla.

L'Occitane-Jasmine-Immortelle-Neroli-Body-Lotion

Vartalovoiteessa (250ml / 25€) tuoksu on hieman raikkaampi, eikä niin monikerroksinen mitä eau de toilettessa, mutta kuitenkin selvästi kukkainen. Se on ihan hyvä asia, koska näin voidetta voi huoletta hölvätä leuasta varpaisiin olematta kuitenkaan kävelevä tuoksumainos. Koostumus on kevyt ja nopeasti imeytyvä, mutta silti mukavasti kosteuttava. Tuoksun tunnistaa ihon pinnasta vielä tunteja levittämisen jälkeen, mutta se ei leijaile ympäriinsä. EdT:n kanssa sitä toki pystyy kerrostamaan voimakkaammaksi. Siipalta ei herunut mitään spontaaneja tuoksukommentteja, kun tulin suihkusta pois, mutta yleensä ne onkin liittyneet aina johonkin syötävään tuoksuun (”MMMM suklaata! Kakkua! Vanukasta! Konvehteja!”). Voiteen pohjana on auringonkukansiemenöljy.

L'Occitane-Jasmine-Immortelle-Neroli-Hand-Cream

Käsivoiteen (30ml / 8,50€) koostumus on kevyempi kuin legendaarisessa sheavoiteessa. Sopii mainiosti päiväkäyttöön, eikä jätä tahmeita tassuja, vaikka antaakin iholle selkeän suojaavan kerroksen. Minun nenääni käsivoiteen tuoksu on selvästi sitruksisempi. Hyvä arkituote, joka kulkee kätevästi laukussa mukana.

L'Occitane-02

Tuoksun sekä vartalo- ja käsivoiteen lisäksi sarjoissa on suihkugeeli, huulikiilto ja palasaippua. Tuotteet myynnissä än-yy-tee-NYT ja niitä on rajattu erä! Käykää käsiksi. :) Samalla tulee myyntiin pieni erä joulukalenteria, IIK! Kuka muu on tunnin päästä liikkeen ovenkahvassa kiinni?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Emma maanantai 9. marraskuun 2015 at 10:36

  Nämä on niin ihania! Greippi oli mulle itsestäänselvä valinta, mutta yllätyin kuinka paljon pidin myös tästä tuoksusarjasta, vaikka tuoksukuvauksen luettuani ajattelin ettei tää olis mun juttu ollenkaan. Ihana Lokki-Tane <3

 • Reply Mira maanantai 9. marraskuun 2015 at 12:20

  Fyysisesti en paikalle valitettavasti pääse, mutta onneksi noita joulukalentereita oli tullut myös verkkokauppaan myyntiin. :)

 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi maanantai 9. marraskuun 2015 at 13:50

  Haluaisin kyllä päästä nuuhkimaan näitä molempia kausituoksuja, mutta onneksi on edes verkkokauppa :)

 • Reply Kissis sunnuntai 15. marraskuun 2015 at 18:52

  Tätä en oo tuoksutellut, mutta RAKASTAN SITÄ RAPARPERIA YLI KAIKEN. <3

 • Leave a Reply