A.H.C., Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Batiste, Body Shop, Clarins, Dearberry, Deodorantit, Dermalogica, Ekokosmetiikka, Guerlain, Hamstraus, Hiukset, Hiusvärit, Hoitoaineet, Ihonhoito, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, KC, Kuivashampoot, La Roche-Posay, Loppuneet, Meikit, Meikkikynät, Missha, Muotoilutuotteet, Philosophy, Rajaukset, Redken, Rituals, Seerumit, Shampoot, Silmämeikit, Silmänympärysvoiteet, Sisley, Suihkugeelit, Tuoksut, Urban Decay, Vartalovoiteet, Vaseline

Syyskuun loppuneet

09-Sep-Empties-01

Ja taas vuorellinen kosmetiikkaroskaa! Koko vuoden tyhjentyneiden säkki alkaa täyttyä.. En malta odottaa tammikuuta ja yhteenvetoa niistä kaikista.

09-Sep-Empties-02

A.H.C. Hologram Collection Moisture Serum (50ml) / postaus / Tämä Memeboxista tullut seerumikierre oli IHANA. Samaan aikaan raikas ja pehmeä sekä superkosteuttava. Voisin hyvin ostaa tätä lisää, jos a) tuotetta saisi jostain helposti ja b) se ei maksaisi 90 dollaria.
– Dermalogica Skin Hydrating Booster (7ml näyte) / Miellyttävä ja riittoisa vesimäinen seerumi. Kosteutti hyvin! Näytekoon tippanokka annosteli melko hintsusti, mutta ehkäpä myyntikoosta tulee isompia tippoja.
– Clarins HydraQuench Cream-Mask (75ml) / Olin jostain saanut päähäni, että tämä on geeli(voide)naamio, joten meistä ei tullut niin hyviä kavereita kuin luulin. Tämä on perushyvä voidenaamio, mutta halusin geeliä. Ja kyllä, tuubissahan selvästi lukee voide. Joskus ostoksia tehdessä voisi esim. lukea mitä ostaa.

09-Sep-Empties-03

Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser (240ml) / Tämä ei ollut huono, koska käytin pullon loppuun, mutta ei meistä silti tullut parhaita kavereita. Ykkösvaiheen putsariksi tämä ei ollut tarpeeksi tehokas (vedenkestävä ei lähde), mutta taas kakkosvaiheen putsariksi tämä oli vähän turhan emulsiomainen.
Konjac Sponge / Tajusin, etten ole käyttänyt lavuaarilla roikkuvaa sientä ollenkaan hankittuani Clarisonicin. Hups, roskiin. Sieni on kyllä miellyttävän pehmeä ja hellävarainen kuorintaväline.
– Body Shop Nutriganics Smoothing Mask (100ml) / Ostin tämän kolmisen vuotta sitten heräteostoksena pelkän nimen (ja hyvän ekosarjan) perusteella. Naamio paljastui savipohjaiseksi, joten meni tovi jos toinenkin sen käyttämiseen. (Koska siis kuiva iho + puhdistava savi = nounou). Nyt on loppu! On tämä varmasti ihan hyvä naamio oikealle ihotyypille.

09-Sep-Empties-04

Missha Bordeaux Absolute Body Milk (200ml) / Tykkäsin! Ohut voide kosteutti kivasti ja tuoksui kirpakan hedelmäiselle. Pullon kokoon suhteutettuna todella isoa pumppua oli ihan superhelppo käyttää.
Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser Cocoa Radiant (190ml) / postaus / Tykkäsin todella paljon! Ostan taas ensi kesäksi uudestaan, kun talveksi tämä on liian kevyttä.

09-Sep-Empties-05

Rituals Shanti Shower Soothing Shower Oil (200ml) / postaus / Todella, todella ihana! Tämä punaisten pullojen tuoksu on ihan paras. Pehmeä, täyteläinen ja naisellinen. Ja kuiva iho tykkää suihkuöljystä!
– La Roche-Posay Lipikar Syndet Cleansing Body Cream-Gel (15ml näyte) / Tosi miellyttävä koostumus, mutta itse tahdon suihkugeeliin tuoksua.
Clarins Roll-On Deodorant (50ml) / postaus / Olen käyttänyt näitä varmaan 15+ pulloa. Edelleen hyvää, mutta ehkä vähän kyllästyttää.

09-Sep-Empties-06

Redken All Soft Shampoo (300ml) / Hyvä perusshampoo, mutta pidän Redkeniltä enemmän värisarjan shampoista (sekä se pinkki että oranssi).
Batiste Dry Shampoo Neon Lights (200ml) / Tämä oli kevään kausituoksuista paras! Jos tähän jossain vielä törmää, kannattaa ostaa. Koska Batistehan on kuivashampoiden ykkönen.

09-Sep-Empties-07

KC Color Mask Paint Deep Purple (75ml), Royal Blue (75ml) & Turquoise (75ml) / Näillä ylläpidän ponitukkaa. Helppokäyttöisiä, pigmenttisiä ja hoitavia. Ei voi valittaa. :) Kuukaudessa menee vähän vajaa tuubillinen (jos siis käyttäisi vain yhtä väriä). Tosin viimeisen tukkapäivityksen jälkeen olen siirtynyt pelkkään liilaan, koska se kuitenkin haalistuu siniseksi.

09-Sep-Empties-08

Batiste Dry Styling XXL Plumping Powder (5g) / Erittäin hyvä koostumus! Tuo reilusti tuuheutta ja tekstuuria. Redken voittaa kuitenkin pullon puolesta, koska siinä on vain yksi reikä ja tässä on monta. Jos hinta ratkaisee, osta tämä.
– Redken Color Extend Radiant-10 Treatment Spray (30ml) / Hyvä! Tätä ei enää valmisteta, joten ei sen enempää.

09-Sep-Empties-09

Guerlain La Petit Robe Noire EdP (30ml) / Loppunut tuoksu on mun kohdalla jotain yhtä harvinaista kuin loppunut huulimeikki (ei siksi, ettenkö käyttäisi, vaan niitä on niin paljon). LPRN on yksi parhaista. Pullon pohjalla on ollut pieni liru yli puoli vuotta, mutta en uskaltanut käyttää tätä tyhjäksi ennen kuin olin ostanut uuden. Menin tässä tuoksussa naimisiin. <3
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil (1.2g) / Aivan täydellinen musta rajauskynä (sävy zero). Tämä oli toinen käyttämäni. Liukuu luomelle pehmeästi, on sysimusta, häivyttyy halutessa ja jämähtää paikalleen pysyvästi. Ostin jo uuden.
– Dearberry Ice Cream Handcream Vanilla (30ml) / Ohut, mutta kosteuttava. Melkein liian vaniljainen, mutta aika herkullinen.

09-Sep-Empties-10

Sisley Baume Efficace Eye and Lip Contour Balm / Vielä yksi mainitsemisen arvoinen pussinäyte! Käytin tätä sy-geeliä lähes kaksi viikkoa (olipas riittoisa pussi). Koostumus on geeliksi todella täyteläinen ja toimi hyvin kuivalla iholla aamukäytössä. Voisin hävyttömästä hinnasta huolimatta harkita ostavani tämän, jos geeliä saisi jossain muussa pakkausmuodossa kuin purkissa.

Semmosta! Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu? :)

LRP, Philosophy ja Vaseline saatu blogin kautta. Ehkä myös Konjac-sieni.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi lauantai 3. lokakuun 2015 at 12:21

  Jäätelötötterökäsivoide on niin suloinen! Korealainen kosmetiikka on pakkauksiltaan parasta :D

  • Reply Myy sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 11:53

   Niin on! Varsinkin kaikki eläinhahmot. :)

 • Reply Kissis lauantai 3. lokakuun 2015 at 19:22

  Mitäs mitäs. Oon missannu ton Batisten puuterin täysin?! :o

  • Reply Myy sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 11:53

   Oho oho! Nyt testaamaan!

   • Reply Kissis sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 20:48

    On niin monta käytössä ja eihän ne lopu ikinä!

  Leave a Reply