Hamstraus, Luomivärit, Meikit, Meikkikynät, Rajaukset, Urban Decay

Kun taskussa poltteli aleseteli..

urban-decay-razor-sharp-liquid-eyeliner-retrograde-01

Ajauduin Sokoksen etukupongin kanssa Urban Decayn pisteelle. ”En mä mitään tartte, muttakun..” -mutinan jälkeen lempparimyyjä ohjasi lempeästi kohti Razor Sharp -linereita.

urban-decay-razor-sharp-liquid-eyeliner-retrograde-03

urban-decay-razor-sharp-liquid-eyeliner-retrograde-02

Oli ihan älyttömän vaikea päättää sävy! Lopputaisteluun päätyi fireball (aijai se näyttää niin hyvältä Violalla) ja retrograde. Päädyin lopulta jälkimmäiseen, koska se on tummuutensa takia käytännöllisempi. Tällä saa hetkessä pientä särmää meikkiin – jos nyt ehkä joskus innoistuisin taas meikkaamisesta, kun viimeiset pari kuukautta on mennyt pelkällä ripsarilla. Babysteps! Näissä muuten korkin väri määräytyy sävyn mukaan, niin ei mene sekaisin, vaikka käytössä olisi useampi.

urban-decay-razor-sharp-liquid-eyeliner-retrograde-04

Sivellin on pieni ja tarkka. En yleensä tykkää linereissä karvasiveltimistä, vaan lemppareitani on joustavat huopa- tai kuitukärjet. Tämän siveltimen karvat on kuitenkin niin lyhyet, että viivan vetäminen pysyy hallussa, eikä hapsotusta tule.

urban-decay-razor-sharp-liquid-eyeliner-retrograde-swatch

urban-decay-razor-sharp-liquid-eyeliner-retrograde-swatch2

Osa sävyistä on glitterisiä, osa duochromea ja osa kiiltävän vinyylisiä ja osa ihan.. perinteisiä. Lopputulos on vedenkestävä. Kämmenselän swatch oli vielä illalla näkyvissä öljyputsarista huolimatta, mutta ainahan nämä tarraa käpälään tiukemmin kuin silmään. Luomelta lineri lähti öljyn avulla liuskoina irti.

Kuinka moni on ehtinyt hamstrata razor sharpeja? Mikä on teidän lempparisävy? Ja mikä tärkeintä – täytyykö se fireball kuitenkin hakea?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi sunnuntai 9. lokakuun 2016 at 10:26

    Näitä on niin paljon hehkutettu, että pakko joskus itsellekin hankkia – kunhan sitten vielä keksii, että missä sävyssä :D

    • Reply Myy sunnuntai 9. lokakuun 2016 at 21:28

      Se on vaikea paikka! :D

    Leave a Reply