Balmain, Bioderma, Chanel, Clarins, Dermosil, Ekokosmetiikka, Herbina, Joik, Kasvojen puhdistus, Kasvovoiteet, L'Oreal, Loppuneet, Misellivedet, Muotoilutuotteet, Öljyt, Pai Skincare, Seerumit, Sensai, Vichy

Marraskuun loppuneet

Marraskuun kasa!

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution (500ml) / Paras misellivesi, paras jättimäinen pystypumppupullo. Ostan lisää.
Herbina Fresh Luomuruusu Puhdistusvaahto (150ml) / postaus / Tämä ei edelleenkään ole lempparini, mutta tuli kuitenkin käytettyä LivBoxista tullut pullo loppuun.

L’Oréal Paris SkinPerfection Unifying Day Moisturiser (50ml) / postaus / Tämä tosiaan lähti lähes täytenä kiertoon.
Vichy Aqualia Thermal Power Serum (30ml) / postaus / Varsin mainio kosteuttava seerumi, jota voisin ostaa lisää, mikäli tuoksu ei olisi niin hallitseva.

Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase (15ml) / postaus / ..ja taas yksi pullo tätä rakkauslitkua. Voisin talvisin kylpeä tässä.
Pai Skincare Rosehip BioRegenerate Fruit & Seed Oil Blend (30ml) / Luulin, että olen postannut tästä, mutta enpäs olekaan. Paljon hehkutettu öljy on hehkutuksiensa arvoinen, mutta (ylläriii) tuoksuu niin ärhäkältä, etten taida ostaa toiste. Iho kyllä tykkäsi ja paljon. Hieroin pullon pohjalle unohtuneet lirut tatuointiin naamani sijaan, kun ne haiskahti vähän eltaantuneelle. Mikä ei sinänsä ole ihme, jos ekokosmetiikkainen öljy on korkattuna puolitoista vuotta. :D

Chanel Hydra Beauty Crème (5ml) / Ihana voide! Tuntui hyvältä ja tuoksui kukkaiselle. En ole uskaltanut katsoa mitä tämä maksaisi.
Sensai Prime Solution (7ml) / postaus / Nyyhkis! En vieläkään ole pystynyt perustelemaan itselleni täysikokoisen Prime Solutionin ostamista, joten säästelen rakkaudella näitä näytteitä.

Balmain Texturizing Salt Spray (200ml) / Huippuhyvä suolasuihke! Juuri sopivassa tasapainossa tekstuuria ilman koppuraa. Tuoksuu hyvälle. Ainoa miinus vähän jumittelevasta pumpusta. Ostan lisää. Tai yritin ostaa jo viime keväänä, kun tämä oli Stokkalla kantistarjouksessa, mutta suihkeet oli loppu. Jätin yhteystietoni listaan, jotta minulle ilmoitetaan kun tulee lisää. No ei ole tullut ilmoitusta, mutta eiköhän näitä jo löydy.. :)

Joik Velvety Body Lotion with Coconut Milk (150ml) / Tämän Joikin kanssa kävi samalla tavalla kuin sen vuohenmaitosheavoi-version kanssa: minun nenääni tuoksu on pistävä, mutta Miehen nenään herkullinen. Koostumus on taas loistava, mutta pysyttelen jatkossa ompussa ja mandariinissa.
Dermosil Aloe Gel (100ml) / postaus / Vakkarikamaa. Tosin nyt seuraava aloetuubi on joku iHerbista tilattu korvike, joten saa nähdä onko yhtä hyvää.

Löytyikö suosikkeja? Inhokkeja?

Vichy ja Clarins saatu blogin kautta. Chanel ja Sensai muita kylkiäisiä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply Saana Minerva maanantai 8. joulukuun 2014 at 11:59

    Balmainin Salt Spray on munkin suosikki! Siinä on mun mielestä niin ihana ja juuri sopivan voimakas tuoksu, etten koskaan laita hajuvettä niinä päivinä, kun suihkuttelen kyseistä tuotetta hiuksiini.:)

    • Reply Myy tiistai 9. joulukuun 2014 at 08:13

      Tuoksu on siinä tosi hyvä! :)

  • Reply Elisa maanantai 8. joulukuun 2014 at 21:07

    Pain öljy on (tai oli! loppu jo aikaa sitten) ihan <3 Täytynee testata, onko iHerbin korvikkeista mihinkään :)

    • Reply Myy tiistai 9. joulukuun 2014 at 08:13

      Kerro, jos löydät korvikkeen! :)

  • Reply Jonna H. maanantai 8. joulukuun 2014 at 23:05

    Toi Sensai kiinnostaisi minuakin, onhan sillä hintaa, mutta mä voisin maksaa, jos toimisi, uskaltaisko pyytämään itselle näytepulloa ja koukuttua? :D

    • Reply Myy tiistai 9. joulukuun 2014 at 08:14

      Mä en ole ihan varma, voinko suositella, koska tämä on tosi koukuttavaa tavaraa. :D

  • Reply Flicka torstai 11. joulukuun 2014 at 12:34

    Hei, mistäs Biodermaa saa ostettua pystypumppupullossa?

    • Reply Myy torstai 11. joulukuun 2014 at 18:36

      Tämä on Tallinnasta Yliopiston apteekista! :)

    • Reply Flicka torstai 11. joulukuun 2014 at 19:18

      Hitto! Just eilen kävin Tallinnassa, mm. ostamassa juurikin tätä misellivettä. Se on erinomainen meikinpostossa ja pieleenmenneen silmämeikin korjailussa korvaamaton.

    • Reply Myy torstai 11. joulukuun 2014 at 19:45

      Voi ei mikä ajotus! Mä käytän tätä aamuputsarina ja iltaisin viimeistelemään putsauksen hiusrajasta, korvista ja kaulasta.

    Leave a Reply