Loppuneet

Huhtikuu 2012

Tämän huhtikuun nimeän kulutuksen kuukaudeksi. Se taitaa aina olla. Syytän Hulluja Päiviä, ja vähän itseäni. ;)

Diorin Miss Dior Eau Fraîchen tuoksunäyte oli ihollani niin ihana, että pakkohan se oli ostaa. 50 ml:n pullo maksoi Stokkalla 79,90 euroa. Postausta (lähinnä pullon ihanuudesta) täällä.

Body Shopista mukaan tarttui alehyllystä Peach Body Lotion (8€) ja Pomegranate Hydrating Body Spray (5€). Kosteutustehoiltaan suihkeet taitaa olla melko heikkoja, mutta granaattiomenan tuoksu on vaan niin hyvä, että olihan tätä kokeiltava. Minikokoinen Strawberry Shower Gel tuli kaupanpäällisinä. Huhtikuun kanta-asiakastarjouksena oli ”vihreämmät valinnat” yksi tuote -10%, kaksi tuotetta -20% ja kolme tuotetta -30%. Ostin kokeiluun Nutriganics Smoothing Serumin (-20% alen kanssa 20,56€ / normaalisti 25,70€) ja 100% Natural Lip Roll-Onin, tuoksuna Coconut (-20% alen kanssa 6,32€ / normaalisti 7,90€).

Kicksistä oli tarkoitus hakea loistavaa Dependin vihreää kynsilakanpoistoainetta (250ml / 7,90€), kun kynnet on taas vaihteeksi omat eikä akryylit. Samalla tuli ostettua toinen I Love… -suihkugeeli, tuoksuna Coconut & Cream (500ml / 7,90€) ja testaukseen Lumene Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm (12,90€) sävyssä 10 Promise, koska Goshin pinkki huulitussi vetelee ihan viimeisiään. Lumenesta postausta täällä.

Sitten päätin vihdoin etsiä uuden nettikaupan, josta tilata OPIn lakkoja, kun kaikista vanhoista tutuista kaupoista ne on hävinneet (tosin nyt on selvinnyt, että Trans Designilta löytyy OPIa, kunhan osaa etsiä). Päädyin pikaisen googlauksen tuloksena MBeauty Loungeen. Tilaukseen valitsin kolme lakkaa kevään Holland Collectionista ja kaksi lakkaa Nicki Minaj Collectionista. Lakoille tuli hinnaksi $34,75 ja postikuluille $18,98. Olisi varmasti ollut kannattavaa ottaa muutama lakka enemmän, kun kerta flat rate -kuoreen mahtuu. Paketti seikkaili matkalla nelisen viikkoa ja sitten postin syövereissä parisen viikkoa, kun päättivät hukata pakettini sen jälkeen, kun siitä oli tullut ilmoitus. No, lopulta se löytyi vanhasta postisiwastani (uuden kodin myötä asioin postiärrällä) toukokuun lopussa juuri ennen muuttoa, mutta vain väärästä paikasta.

 Jahas ja sitten oli Hullut Päivät. Saldo oli melko vartalovoidepainotteinen, mutta sitähän kuluu.

Klippoteketin Styling Dustia (200ml / 3,50€ kpl) kaksi pulloa varastoon ja päätin testata myös Klippoteketin Hair Sprayn (400ml / 3,20€), koska se oli söpö, tuoksuva ja halpa.

Garnier Intensive 7 Days Replenishing Lotion (400ml / 4,90€ kpl) tuoksuu ihanalle ja tuntuu hyvälle. Nivea Express Moisturising Body Lotion (400ml / 4,90€) on hyvää peruskamaa.

Gillette Satin Care Shave Gel (2x 200ml / 7,50€), The Body Shop Peach Body Butter (200ml / 12€) ja normaalihintainen mini-Vitalis (18ml / 3,30€).

Biotherm Skin Energetic -seerumi (30ml / 30,90€). Odotan innolla, että saan tämän käyttöön!

Aasialaisten verkkokauppojen selaileminen tuottaa jänniä löytöjä, vaikkakin tein ostokseni lopulta eBayssa sen helppouden takia. Sana Hadanomy Collagen Moisturizing Lotion Mist (250ml / $12,94) ja Sana Hadanomy Collagen Moisturizing Cream (100g / $12,89).

Redken Quick Tease 15 Backcombing Lift Finishing Spray (250ml / 29,25€) on ihan mieletön. Tupeeraussuihke! Voiko parempaa olla tälläiselle vakitupeeraajalle. Postausta täällä.

Charming Nailsin kirppikseltä Guerlain luomiväripaletti.

Tämä oli välttämätön pakko-ostos. Vanha fööni hyytyi kesken homman, eikä herännyt enää henkiin. Ehti se palvella 6-7 vuotta ihan kiltisti. Kävin paniikissa Anttilassa; kivan värinen, tarpeeksi tehoa, useampi lämpötila ja kaksi puhallusnopeutta. Kelpaa, kaupat tuli! Remingon maksoi 49,95 euroa.

Loppuneita muutama:
Nivea Express Moisturising Body Lotion 400ml / Kiva perusvoide, jota voi huoletta laittaa paljon.
Dermosil Aloe Gel 100ml / Vakkarituote. Pieni tuubi kuluu suht nopsasti loppuun.
Weleda Citrus Creamy Body Wash 200ml / Tämä tuli Miehen siskolta joululahjapaketissa. En olisi itse tullut koskaan ostaneeksi Weledan suihkuvoidetta, mutta tämä oli todella miellyttävä! Varsinkin Mies tykästyi, mikä hieman hämmästytti minua.
Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant 50ml / Lemppari!
Dermosil Primo Décolletage Serum 80ml / Ihan kiva, mutta en varmaan ostaisi uudestaan. Minulla tälläiset täsmätuotteet auttaa panostamaan enemmän kaulan ja decolteen ihon hoitoon. :)
Sensai Liquid Eyeliner Refill / Ensimmäinen patruuna tyhjeni. Kesti käytössä reilut puoli vuotta, jos muistan oikein.
Ja se hajonnut fööni, joka ei nyt päätynyt kuvaan asti..

Jess, kunhan rykäsen vielä toukokuun yhteenvedon ulos, niin olemme virallisesti ajan tasalla!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pumpulipupu torstai 7. kesäkuun 2012 at 07:25

    Tässähän oli tosi paljon kiinnostavia tuotteita, joista odotan mielenkiinnolla arviotasi! :)

    Pitää käydä varmaan itsekin nappaamassa tuollainen Body Shopin granaattiomena body spray. Rakastan granaattiomenan tuoksua ja tykkään kovasti body spraysta. Harmi kun niitä on niin vaikea saada Suomesta!

    Samoin on varmaan kokeiltava tuollaista I Love Coconut & Cream -tuotetta, olen kuullut tuoksusta paljon kehuja. :)

    Oli tosi ihana tavata sut tiistaina, toivottavasti nähdään taas pian uudelleen! :)

    • Reply Myy perjantai 8. kesäkuun 2012 at 22:30

      Granaattiomenan tuoksu on yksi lemppareistani vartalonhoitotuotteissa!

      Oli ihana nähdä, toivottavasti tulee lähiaikoina joku hyvä syy treffata uudestaan :)

    Leave a Reply