Kynsilakat, OPI, Orly

Tarina ensimmäisestä taistelusta tullin kanssa..

Kieltämättä pieni kauhistus valtasi mielen, kun postiluukusta tipahti ilmoitus paketista, joka täytyisi noutaa tullista. Lappusen oli tietysti kirjoittanut joku ihana ihminen, jonka käsialasta ei saanut mitään selvää. En siis tiennyt mistä firmasta paketti oli tulossa. Kuvittelin, että se olisi 8ty8 Beautysta, koska tein sieltä ison yhden tilauksen, josta maksoin kahdet postikulut ja pyysin toimittamaan kahdessa osassa. Toinen osa oli tullut omaan postiini, mutta paketin päällä sisältölistassa luki vain ”Gift”. Ajattelin tämän olevan se toinen osa, jonka päällä tietysti olisi koko tilauslista, jonka arvo oli reilusti yli tullirajan. Tulostin tämän tilausvahvistuksen ja pohdiskelin pitkään miten selittäisin paketin sisältävän vain osan päällä mainituista tuotteista. Ajattelin valmiiksi hyvät sepustukset miksi minun ei täytyisi maksaa tullia.

No, eihän paketti tietenkään ollut 8ty8 Beautysta, vaan Trans Designin ”normaalitilaus”, jonka tein samalla kuin minitilauksen. Eikä minulla tietenkään ollut tätä tilausvahvistusta mukanani. Onneksi Helsingissä tämä tullin piste sijaitsee pääpostissa, joten minut neuvottiin yläkertaan Kirjasto 10:n koneelle etsimään tarvittava paperi ja lähettämään se tullipisteen sähköpostiin. Kätevää! Olin laskenut tilatessani väärin (lue: en laskenut) ja tulliraja ylittyi 1,5 eurolla. Ihana tullitäti armahti minut ja sain kipittää pakettini kanssa kotiin köyhtymättä yhtään lisää. ;)

Sinänsä ihan mielenkiintoista, että paketti ei ollut 8ty8 Beautysta, koska saman tilauksen toinen puoli saapui yli viikon ennen toista puoliskoa. Paketit oli lähetetty samana päivänä. Ehkä ne päätyivät eri lentokoneisiin ylittämään Atlanttia? Toinen kiersi vähän pidemmän kaavan kautta.

Mitäs paketista sitten paljastui?

OPI DS Diamond ja OPI DS Original. Jostain syystä Diamond näyttää melko pliisulta Originalin vieressä, mutta tuskin enää kynnelle päästyään. :)

OPI Dear Santa ja OPI Merry Midnight. Näistä molemmista tuli ensivilkaisulla suosikkejani. Upeita!

OPI Text Me – Text You ja OPI Dazzle Me. Tykkään siitä, että OPIn glitterlakoissa ne hippuset pysyvät lakan seassa, kun Orlyn puteleissa hileet valuvan pohjalle ja niitä on työlästä saada kunnolla sekaisin.

Orly Happily Ever After ja OPI La-Paz-Itively Hot Matte.

Ja tietysti tämä OPI Nail Envy Dry & Brittle.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anonymous perjantai 11. joulukuun 2009 at 12:04

  montako kynsilakkaa jo omistat?

 • Reply S perjantai 11. joulukuun 2009 at 22:55

  Tilasit ilmeisesti small flat rate boxilla? mä olen aina kironnut sitä, että noiden orlyjen pullokoko on sen 18ml ja shipping information väittää, että siinä voi lähettää max 15ml pulloja. Pitääpäs laittaa tilaus alkuvuodesta, missä olisi Orlyjä, kun nyt on julkaistu niin paljon kivoja.

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 13. joulukuun 2009 at 17:30

  Anonyymi: Eipä ole tullut vielä laskettua. :) Täytyy lakkailla kiekot ja laskea samalla. Varmaan muutama kymmenen.

  S: Joo sillä juuri. Otin yhden Orlyn mukaan ja ei ainakaan valitettu, etteikö mahtuisi. :) Kannattaa yrittää!

 • Leave a Reply