Käsivoiteet, Kasvovedet, Lush, Suihkugeelit, Tuoksut, Vartalokuorinnat, Vartalovoiteet

Lush osa kaksi

Heti koukkuuntui! Ei kauaa kulunut aikaa, kun toinen tilaus lähti matkaan.. :)

Kasvovettä! Eau Roma Water vaikutti täydelliseltä tuttavuudelta herkälle korppuiholle. Otin ensin kokeeksi pienemmän koon, mutta tätä saa myös isommassa pullossa. Molemmat ovat suihkepulloja, mutta sumu on ainakin tässä aika tymäkkä ja voimakas. Lutraisin tätä mielummin normaalista pullosta, vaikka olenkin suihkutettavien kasvovesien paras kaveri. :) Tuoksuu ihanasti laventelille!

Incissa ei kauheasti ole mitään ylimääräistä (no ehkä hajuste)! Harvassa tuntuu olevan kasvovedet, joiden incissa ei ole pelkkää vettä sellaisenaan.

Pähkäilin pitkään tilaavani monien kehuman Lemony Flutterin, mutta edellistä kynsinauhavoidetta on vielä hyvin jäljellä, joten hillitsin itseni ja ostin laukkuun sopivan käsirasvan. Helping Hands oli saanut Brittikaupassa paljon kehuja ja sitä myydään pienessä pumppupullossa (normaalin ison purkin lisäksi).

Pullossa on samanlainen pumppu kuin jossain kasvovoiteissa. Koostumus on melko jankkia, mutta saa sen (ainakin vielä) painettua ihan inhimillisesti ulos pullosta. Muutamien käyttökertojen perusteella tunkkaiselta tuntuva haju hieman tökki. Saa nähdä tottuuko siihen.

Inci vielä, vaikka nämä kaikki löytyy kyllä Lushin sivuilta.

Rub rub rub! Tykkään suolapohjaisista kuorinnoista, joten pakkohan tätä on kokeilla. Paksu tuote on siirtymässä purkkimyyntiin, mutta en jaksanut odottaa sitä. Muiden kokemuksien perusteella en edes yritä pusertaa tätä pullosta ulos, vaan kierrän koko korkin irti. Alkufiiliksen perusteella tämä ei ole niin rajusti kuoriva kuin pelkäsin, mikä on vaan hyvä asia. Jättää iholle sen ihanan hieman öljyisen tunteen niin kuin muutkin suolakuorinnat on tehneet.

Tuoksujen ostaminen tuoksuttamatta niitä on juuri niin fiksua miltä se kuulostaa. Onneksi nämä kiinteät parfyymit ei ole kovin hintavia. :) Yhden käyttökerran perusteella tämä Lust on hyvin jytyä. Voi olla, että en pysty käyttämään tätä ollenkaan, täytyy testailla.

Hieman eri näköinen inci kuin perustuoksuissa. ;)

Parit hierontapalat. Olin tilaamassa vain yhtä, mutta mukaan sai säilytysrasian, kun tilasi kaksi.. Köh, minäkö helppo?

Tuca Tuca! Huumaava tuoksu on sen verran voimakas, että tällä ei koko kroppaa hierota. Käy hajuvedestä. :) Kokeilin hieman iholle ja tämä suli juuri sopivasti.

Mange Too tuli ylimääräisenä mukaan ja ei haittaa yhtään! Voisin tuoksun perusteella syödä tämän; hunajaa ja valkoista suklaata. Pala on valtava ja ei taida mahtua edes puolitettuna rasiaan. Odotan innolla tämän kokeilemista!

Ja vielä viimeisenä.. Jellya tietysti! Yhden ostin jo viime kerralla ja olisin ostanut nyt kaksi muuta, mutta onneksi tajusin kolmannessa vaihtoehdossa olevan glitteriä. Ei kiitos! Whoosh’in sininen väri hieman hämää, koska tämä tuoksuu tuoreille sitruunoille. Rakastan! Huonojen päivien pelastus: suihkuhetki jellyn kanssa ja huumaavan tuoksuista hierontapalaa iholle.

Pakkohan sitä oli vielä leikkiä.. :) Ostan jellyt mielummin pienemmässä 100g purkissa, koska nämä on tehty suoraan purkkiin. Tätä pystyy helposti käyttämään suihkussa kokonaisena, enkä edes saanut sormilla väännettyä tästä palaa irti (en tosin kokeillut käyttää kynsiä apuna). Isompi koko ilmeisesti myydään leikattuna, jolloin sen ei olettaisi olevan yhtä hyvin muodostunutta tavaraa.

P.S. Mitä ihmettä on tapahtunut Bloggerin kuvien lisäämiselle? Se näyttää ihan kummalliselta ja on pirun hidas!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Panda lauantai 2. lokakuun 2010 at 09:51

  Mistä lataat kuvat? Bloggerin kautta?

  Kaikki valittavat samaa asiaa ja minä en huomaa mitään, tosin itse lataan kuvat photobucketista.

 • Reply kiukkupussi lauantai 2. lokakuun 2010 at 10:39

  Bloggerin kautta joo, en mä mitään muita osaa käyttää :)

 • Reply Duvessa lauantai 2. lokakuun 2010 at 12:20

  On ollut muutaman päivän ongelmia tuon kuvien latauksen kanssa Bloggerin kautta. Sitä ennen tuo uusi systeemi toimi ilman ongelmia.

 • Reply Hannukkaz lauantai 2. lokakuun 2010 at 14:11

  Lush <33 Oon ostanu yhen saippuan sieltä ja rakastuin siihen niin paljon! Juuri sellainen tuoksu jota käytän päivinä joilloin mikään ei mene hyvin, esim täänän! ;DD

 • Reply norppa lauantai 2. lokakuun 2010 at 14:16

  Ai, muillakin on ollut ongelmia bloggerin kanssa. Kun luulin, että kyse oli siitä, että miehen koneella kaikki on niin eri tavalla kuin omallani… Kun siis mulla on oma kone opiskelupaikkakunnalla nyt.

 • Reply eple lauantai 2. lokakuun 2010 at 14:31

  Perjantaina ilmestyivät Lushin joulutuotteet ;)

 • Reply kiukkupussi lauantai 2. lokakuun 2010 at 14:43

  Mitä onko sellaisia ilmestynyt jo nyt! Apua tää peli on menetetty!

 • Reply S lauantai 2. lokakuun 2010 at 16:29

  Mä olen ainakin rakastunut LUSHin siihen normaalista rasvaiselle iholle olevaan kasvoveteen (aivoblocki estää nyt mua muistamasta sen nimeä). Ajattelin pitkään ettei mikään tuote suostuisi pitämään todella öljyistä ihoani kurissa, mutta se onneksi toimii

  Ja bloggerin kuvanlisäys on sanalla sanoen outo. Välillä kuvien lataaminen kestää ikuisuuden (eilen odotin yhden kuvan latautumista vartin) ja välillä se on taas supernopea.

 • Reply Aune sunnuntai 3. lokakuun 2010 at 11:20

  oi nam! kävin hesassa lush liikkeessä ja kannoin mukanani kans heidän tuotteita! kaupan tuoksu jo houkutteli sisälle, aivan ihania!

 • Reply Janna tiistai 12. lokakuun 2010 at 17:46

  Oi vitsi itse sain tänään sun Lush-hehkutuksien innostamana ekan oman pakettini, ja oioi, mitä tuoksuja! Ihan mahtavia tuotteita!

 • Reply kiukkupussi tiistai 12. lokakuun 2010 at 22:10

  Huumaava tuoksu iskee jo pakettia avatessa! :) Olen yrittänyt pitää itseni erossa nettikaupasta ja joulutuotteista, vaikka makaankin kipeänä kotona..

 • Reply Lucy torstai 21. lokakuun 2010 at 16:56

  Heippa! Sinulle on aurinkoa blogissani :)

 • Reply Anonymous maanantai 31. tammikuun 2011 at 03:26

  Tämä tulee nyt vähän myöhässä, mutta itseasiassa Mange Too hierontapalaa voi ihan oikeasti syödä :)

 • Reply Myy maanantai 31. tammikuun 2011 at 19:31

  Onko tullut maistettua? :)

 • Leave a Reply