Kasvovoiteet, Sampar

Sampar Lavish Dream Cream

Nyt seuraavan Sampar-tuotteen kimppuun! Lavish Dream Cream kuuluu samaan age antidote -linjaan kuin aikaisemmin esittelemäni ihana seerumi. Voiteen tehon kerrotaan pohjautuvan peptideihin, saksanpähkinä-uutteeseen, sheavoihin sekä merkin omaan kreisiin urban advance complex’iin.

Voide lupaa kosteuttaa, suojata ja ravita ihoa saaden aikaan levänneen ja uusiutuneen hipiän. Sitä suositellaan erityisesti yli 35 vuotiaille, mutta allekirjoittanut nuorempi korppu on hyvällä menestyksellä käyttänyt sitä yövoiteena. Koostumus on paksua, täyteläistä ja pehmeää. Se levittyy iholle nätisti ja jättää jälkeensä aavistuksen tahmean ja rasvatun tuntuisen pinnan. En siksi suosittelisi sitä päivävoiteeksi kuin selvästi kuivalle iholle. Tämän kanssa nukutun yön jälkeen iho näyttää todella hyvältä.

Purkkiin pakatun voiteen nostaa ihan uudelle tasolle sen nerokas ilmatiivis muoto. Läpinäkyvä kansi nostetaan pois tieltä, mutta kannattaa varoa kiertämästä sitä, ettei koko mekanismi vahingossa aukea. Sen jälkeen purkkia painetaan päältä (onnistuu helposti myös yhdellä kädellä purkin ollessa hyllyllä) ja rasva tursuaa keskeltä ulos. Nokare on näppärä pyyhkäistä sormeen, eikä purkin pinta jää sotkuiseksi. Brändi lupaa, että kantta painelemalla tulee ulos luvatut 50ml, mutta suosittelen sen jälkeen kiertämään annostelukannen auki ja kaivelemaan jämät ulos sormin. :)

Loppuun vielä inci. Samparia myydään tällä hetkellä ainakin Viking Linella ja Sephorassa.

Tuote saatu testiin blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa keskiviikko 3. syyskuun 2014 at 07:28

  Oho! Onpa näppärä! Jaksan aina innostua, kun pakkaussuunnittelussa keksitään jotain uutta. Tuoksuuko tää joltain?

  • Reply Myy keskiviikko 3. syyskuun 2014 at 09:10

   Apua unohdin mainita tuoksun! Melko mieto, miellyttävä kukkaistuoksu.

 • Reply Liisa keskiviikko 3. syyskuun 2014 at 09:41

  Näppärä pakkaus, todellakin! Jollain muullakin merkillä olen nähnyt tuon tyylisen systeemin. Mielenkiintoinen :)

  • Reply Myy keskiviikko 3. syyskuun 2014 at 14:53

   Toivottavasti moni muukin merkki ottaisi käyttöön :)

 • Reply Jonna H. keskiviikko 3. syyskuun 2014 at 11:20

  Toi pakkaus on nerokas ja käytännöllinen!

  • Reply Myy keskiviikko 3. syyskuun 2014 at 14:53

   Ihan loistava!

 • Reply Nina keskiviikko 3. syyskuun 2014 at 14:41

  No onpas näppärä systeemi !

  • Reply Myy keskiviikko 3. syyskuun 2014 at 14:54

   On ollut tosi kätevä käyttää :)

 • Reply Juille keskiviikko 3. syyskuun 2014 at 20:05

  En mä voiteesta niin innostunut, mutta toi pakkaus – se on nerokas! :D

 • Reply Aamu torstai 4. syyskuun 2014 at 23:01

  Rakastan Samparin innovatiivisia pakkauksia ja tuotteita. Yön yli jätettävät naamiot, how cool is that! Pakkausten hygieenisyys on minulle tärkeää. Yleisesti inhoan kasvovoiteita, jotka ovat purkissa, mutta tuo…. *huokaus*.

 • Leave a Reply