Dior, EOTD, Guerlain, Lumene, Maybelline, Meikkipohjat, MSCHIC, Silmämeikit, Urban Decay

EOTD: Korallia ja vihreää

Sylkäistään nyt vielä yksi meikki ulos, koittakaa kestää. Naama pääsi ulos kaapista ja nyt se vilahtelee täällä ihan yhtenään.. :)

Niinä aamuina (tai oikeastaan aamupäivinä), kun on tarpeeksi valoa ottaa kuvat ja vielä jopa ehdin ottaa kuvat, kirjoitan hyvin nopean muistilistan meikkiin käytetyistä tuotteista. Tämän kertainen luonnos oli tälläinen:
guerlain + buck + virgin
lumene + maybelline
cc + mschic ivory + rosy glow
Postausta kirjoittaessani olen heti, että aa niin noitahan mä käytin. :) Tosi selkeetä!

Eli luomella on sävyjä tästä Guerlainin viime kevään nelikosta; sisänurkassa vaaleaa vihreää, keskellä korallia ja ulkonurkassa tummaa vihreää. Alaluomella samoja vihreitä. Paletista on tullut yksi lemppareista! Sävyjä on hieman kasattu yhteen luomivaossa UD:n Buckin avulla ja kulmaluulla on vakkarini UD:n Virgin. Pohjustuksena taitaa olla pelkkä UDPP, koska en ole kirjoittanut muuta muistiin.. Vai oliskohan siinä alla myös Goshin kultainen puikko? Mene ja tiedä.

Listan mukaan kulmat on taas väritetty Lumenen kynällä (uuups kolo oikean kulman yläreunassa), rajauksena UD:n mustaa kynää luomivärien alla ja ripsissä Maybellinen Colossal Volum’.

Kokeilin pohjan kanssa, että voisinko vielä käyttää MSCHICin meikkipuuteria (sävynä Ivory 1C). En voi, kalpea mikä kalpea. Sain sen tasoittumaan ihan nätiksi päivetykseksi, mutta on se vaan jo liian tumma. Alla kevyt kerros Lumenen CC:tä. Poskilla ihana Diorin Rosy Glow tuomassa pirteää hohtoa muuten liian tummaan pohjaan.

Ja loppukevennyksenä syy, miksi oikea silmäni ei ole ihan kuvauskelpoinen. Siellä luikertelee verisuoni, joka näyttää munasolua hamuavalta siittiöltä. Terve!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Pumpulipupu lauantai 16. marraskuun 2013 at 09:03

  Ihana tapa käyttää tuon Guerlain Coup de Foudren sävyjä yhdessä. Itsellänikin on sama kaunis paletti, mutta en ole koskaan ajatellut että sitä voisi käyttää näin. Hieno meikki! :)

  • Reply Myy lauantai 16. marraskuun 2013 at 23:19

   Eikun kokeilemaan! :)

 • Reply Ilona lauantai 16. marraskuun 2013 at 11:01

  Hihittelin viimeiselle lauseelle. Ihana meikki! Tuo Guerlainin nelikko on jäänyt itsellä ihan liian vähälle käytölle,pitää korjata tilanne.

  • Reply Myy lauantai 16. marraskuun 2013 at 23:19

   Se on niin nätti nelikko :) Alkuun mietin sitä liian tylsänä kahden vihreän ja harmaan takia, mutta onneksi ei!

 • Reply Jonna H. lauantai 16. marraskuun 2013 at 18:46

  Itseäni myös ärsyttää nuo verisuonet silmissäni. :D

  Aivan ihana meikki.

  • Reply Myy lauantai 16. marraskuun 2013 at 23:20

   Millähän niistä pääsisi eroon? :D

 • Reply Päivi lauantai 16. marraskuun 2013 at 19:16

  Upea silmämeikki! Olet niin kaunis aina!

  • Reply Myy lauantai 16. marraskuun 2013 at 23:20

   Oi kiitos <3

 • Reply Mohn lauantai 16. marraskuun 2013 at 22:29

  Ihana meikki! Sopii sulle tosi hyvin! *ihastelee* Olen kuolannut viime aikoina Guerlainin kuusikoita, semmonen on vielä joku päivä pakko saada…tai pari… :-P

  • Reply Myy lauantai 16. marraskuun 2013 at 23:21

   Kiitos! Koralli piristää kummasti :) Mä en ole yhtään tutustunut kuusikoihin, ehkä lompakolle ihan hyvä..

 • Reply Anni sunnuntai 17. marraskuun 2013 at 09:22

  Kaunis meikki, etenkin tuo korallin ja vihreän yhdistelmä! Minua ei häiritse verisuonet, omissa silmissäni niitä on aina paljon… Eli saatte katsella niitä jatkossakin ;)

  • Reply Myy sunnuntai 17. marraskuun 2013 at 12:25

   Kiitos! Ei niitä muiden silmistä samalla tavalla huomaa, mutta omiaan tuijottelee kovin kriittisesti :)

 • Reply Anonymous sunnuntai 17. marraskuun 2013 at 15:16

  Uuu aivan upea meikki, kiva yhdistelmä joka harvalle tulee mieleen :) nyt on alkanu kiinnittää huomiota että sulla on joskus ollut kulmalävistys ja bridge :D (jos nuo jäljet nyt oikein tulkitsen) onko sulla muitaki lävistyksiä aiemmin ollu ja miks päädyit ne pois ottamaan? :)

  • Reply Myy sunnuntai 17. marraskuun 2013 at 16:02

   Kiitos! Oikein tulkitsit :) Mä olen ollut neulatyyny villissä teini-iässä. Lävistyksiä on ollut kasvoissa myös alahuulessa ja septum on itseasiassa vieläkin auki, vaikkei siinä korua ole ollut vuosiin. Taisin kasvaa aikuiseksi ja pikkuhiljaa koruja lähti pois. Viimeiset 6-7 vuotta jäljellä on ollut enää napakoru ja pikkuisiksi vitosiksi kutistuneet venytykset korvissa.

  Leave a Reply