Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Avon, Biotherm, Clinique, Dr. Brandt, Ekokosmetiikka, Environ, Garnier, Hiukset, Hiuslakat, Ihonhoito, Image Skincare, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Kuivashampoot, Kulmakynät, L'Occitane, La Roche-Posay, MAC, Meikit, Mies, Misellivedet, Missha, Nivea, Öljyt, Patyka, Redken, Ripsivärit, Seerumit, Suihkugeelit, Vartalovoiteet, Vaseline

Lokakuun loppuneet

Kohta ollaan taas koko vuoden loppuneiden äärellä. Täysi säkki huutelee jo tuolla tyhjennystä! Mutta kurkataan ensin lokakuun tuomiot. :)

Garnier Micellar Cleansing Wipes (25kpl) / postaus / Hyviä, kosteita liinoja. Reissu- tai mökkikäyttöön. 4/5
Sensai Silky Purifying Foaming Facial Wash (150ml) / postaus / Niiiin ihanan tuntuinen, todella täyteläinen vaahto. Tämä on siis kuin partavaahtoa. Harmiksi kuitenkin liian pesevää mun iholle, enkä pystynyt käyttämään tätä kuin kesällä. Mies käytti loppuun, mutta ei osannut sanoa tästä mitään. 3/5
Biotherm Eau Micellaire (400ml) / Pullouudistus ei ihan hirveästi parantanut pulloa, koska pumppu on edelleenkin jäykkä. Perusjees, mutta en kyllä osta kolmatta kertaa. (Taisin edellisen pullon jälkeen sanoa, että en usko ostavani toiste, mutta silti menin uudistuneen pullon lumoissa ostamaan.) 3/5
Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover (125ml) / Toinen käytetty pullo! Tosi hyvä hinta-laatusuhde. Liuottaa nopeasti vedenkestävän ripsarin (vähän nopeammin kuin puhdistusöljy), eikä ärsytä silmiä. Kolmas pullo jo käytössä. Pitäisi varmaan tehdä tälle oma postaus.. 5/5

Clinique DDML+ (näyte 30ml) / Siippa käytti. ”Se oli ihan mukava.” 4/5
Image Skincare Ageless Total Pure Hyaluronic Filler (30ml) / postaus / Aivan ihana hyaluronihapposeerumi. Käytin sellaisenaan tai sekoitin mukaan öljyä. 5/5
Missha Super Aqua Water Supply Essence (40ml) / postaus / Todella hyvin kosteuttava, raikas seerumi. Sopii kaikille pintakuiville ihotyypeille. 4/5
L’Occitane Shea Comforting Face Oil (30ml) / postaus / Todella hyvä kasvoöljy. Pehmoista ja rauhoittavaa. Pullonloput meni siipan partaan ja toimi mainiosti myös siinä tarkoituksessa. Todella riittoisa! 5/5
Dr. Brandt Pores No More Vacuum Cleaner (näyte 7.5g) / Ei mun ihotyypin juttu, mutta testailin nenään. Aika tehokas ”imuri”, veti ihon hyvin mataksi. 3/5

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ (400ml) / postaus, toinen / Suosittelen jokaista atoopikkoa tai muuten vaan korppua kokeilemaan. Tekee ihmeitä. 5/5
Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser (190ml) / postaus / Joo, siipalta loppui taas yksi. Miksi menin totuttamaan sen näin helppoon rasvaan, kun nyt se ei suostu käyttämään mitään tavallista ja tämä suihke ei talvella ihan riitä tehoiltaan.. :D 5/5
Nivea Soft Moisturizing Cream (75ml) / Ostin tämän johonkin reissuun, kun ei ollut mitään matkakokoista vartalovoidetta. Hyvin perus, ei herättänyt mitään muita tunteita kuin välittömän flashbackin vuoteen 2000. 3/5

Patyka Almond Blossom Moisturising Body Milk (150ml) / postaus / Miellyttävä, ohuehko voide. Toimi erinomaisesti kuivaihoisella kesäkäytössä. 4/5
L’Occitane Amande Shower Oil (250ml) / postaus / Parasta suihkuöljyä mitä olen käyttänyt. Paksu, täyteläinen koostumus ja pehmoinen tuoksu. Ostan lisää. 5/5
Environ Avst Body Oil (näyte 20ml) & Hydrating Lotion (näyte 20ml) / En oikeen päässyt tästä kaksikosta kärryille. Lotion on (kai?) kuorivaa nestettä vartalolle ja öljy.. öljyä. 3/5

Redken Pillow Proof Blow Dry Oil Absorbing Dry Shampoo (153ml) / postaus / Ei niin mun juttu. Tämä tekee hiukset vaan puhtaaksi, mutta minä tahdon myös tekstuuria. Raikas, vähän minttuinen tuoksu. Niille, jotka ei halua kuivashampoon tekevän tekstuuria. 3/5
Redken Triple Take 32 Hairspray (300ml) / postaus / Toinen käyttämäni pullo! Loistava lakka. Hienojakoinen sumu, eikä suutin tukkeudu millään. 5/5

Avon Big & Daring Volume Mascara WP (10ml) / Ensimmäinen vedenkestävä ripsari, joka suoristi taivutukset. En tiennyt sitä mahdolliseksi. Käyttö jäi yhteen kertaan. 1/5
MAC Eye Brows, lingering (0.09g) / postaus / Parhaita kulmakyniä. Tämä kyseinen yksilö oli kyllä vähän susi. Kiertomekanismi hajosi heti kättelyssä (kiersin sitten pinseteillä) ja tiputin lopulta kynän niin monta kertaa lattialle, että se vaan katkeili. Moro! Hyvä kynä silti oikealla käytöllä. :D 5/5 (tämä yksilö 2/5)

Avon, Image, L’Occitanet, LRP, Redken kuivis saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Saei perjantai 16. joulukuun 2016 at 15:22

    Tiedäthän että tuota vaselinen rasvaa on se rasavaisempu se valkoinen auihkupullo

    • Reply Myy perjantai 16. joulukuun 2016 at 21:28

      En tiennyt! Luulin, että se on vaan hajusteeton. Se siis seuraavaksi käyttöön, kiitos! :)

    Leave a Reply