Gosh, Kasvojen puhdistus, LivBox, Lumene, MSCHIC, Nivea, Sensai, Silmämeikit, Simple, Urban Decay, Wet n Wild

Simple Eye Make-Up Remover Pads

Otin huhtikuun LivBoxissa tulleet Simplen silmämeikinpoistolaput mielenkiinnolla käyttöön, koska olin aikoinaan tykännyt todella paljon Nivean vastaavista lapuista. En tiedä muistaako kukaan muu niitä, mutta ne olivat sinisessä läpikuultavassa purkissa ja tuoksuivat huumaavalla tavalla niveamaiselta. Käytin niitä purkkikaupalla kunnes löysin puhdistusöljyt. Nykyään niiden valmistus on lopetettu.

Simplen laput tulevat samanlaisessa paketissa kuin kaikki kasvoliinat. Pieni paketti on näppärän kokoinen ja laput pysyvät kosteina, kunhan paketin sulkee tiiviisti.

Olin alkuun pelko pettynyt lappujen koostumukseen. Nämä ovat todella ohuita ja samanoloisia kuin kasvojenpuhdistusliinat, vain paljon pienempiä. Minä odotin paksumpia ja pehmeämpiä lappuja. Kuten kuvasta huomaa, tästä näkee läpi.

Toinen puoli lapusta on kohokuvioinen ja toinen sileä. Ohkaisuudesta huolimatta lappu tuntuu tarpeeksi kostealta. Ei kuitenkaan niin kostealta, että tuotetta joutuisi pyyhkiessä silmään.

Paketti lupaa hellävaraisuutta, alkoholittomuutta, öljyttömyyttä ja silti kykyä poistaa vedenkestävä ripsiväri. Ensikokeilulla pidin lappua tovin silmän päällä ja sen jälkeen pyyhin varovaisesti. Seurauksena silmämeikit oli pitkin poskia. Hinkkaamalla sain ne sieltä suunnilleen irti, mutta silti ripsiin jäi ripsiväriä (vesiliukoinen) ja yläripsien tyveen rajausta. Käytin yhden lapun per silmä, eikä sillä saanut kaikkea irti. Ehkä uusi lappu olisi auttanut asiaan vähän, mutta silmänympärysiho aristi jo sen verran, etten viitsinyt hangata enempää. Pesin loput meikit pois puhdistusöljyllä.

Olen todennäköisesti tottunut liian hyvään käyttäessäni puhdistusöljyjä, koska en millään muulla tavalla ole saanut silmämeikkiä yhtä hellävaraisesti ja täydellisesti pois. Joskus, kun meikkiä on todella paljon, saattaa silmien ulkonurkkiin jäädä pienet tummat täplät. Yhtään mitään muuta ei normaaliarjessa ikinä jää. Ei ripsiväriä, ei rajausta, ei sisäkajalia. Ja ilman hankausta! Ei mikään erillinen (edes vedenkestävälle tarkoitettu) silmämeikinpoistoaine ole pystynyt samaan, eikä pysty Simplen laputkaan.

Tein kuvatessani vielä testin. Värittelin kämmenselkään erilaisilla kynillä. Vasemmalta ylärivissä Lumenen harmaa rajauskynä, Goshin violetti luomiväripuikko ja MSCHICin huultenrajauskynä. Alarivin mustat on Urban Decayn kajal, Wettiksen geelirajaus ja Sensain tussi.

Painoin lappua ehkä puoli minuuttia kämmenselän päällä ja pyyhkäisin napakalla otteella pois. Vedenkestäväksi väitetty luomiväripuikko lähti kokonaan. En tosin tajunnut laittaa sen päälle luomiväriä, koska en ikinä käytä niitä yksinään. Molempia kajaleita jäi selvästi jäljelle. Geeliväri ei juurikaan lähtenyt irti. Tussi lähti aika hyvin, mutta huultenrajaus jäi ihoon kiinni. Okei, eihän näitä ole tarkoitettu huulimeikille. ;)

Lopuksi hinkkasin vielä ihan olan takaa ja sain lähes kaiken irti. Silmille ei missään nimessä voisi olla näin kovakourainen. Vain supersitkeä Wettiksen geeliväri jätti jälkensä ihoon. Ja huultenrajauskynän tienoilla näkyy punertavuutta. Taustalla näkyy kauniiksi muuttunut lappu.

Ostaisinko? En. Käytän kyllä paketin loppuun esiputsarina, kun se kerta on korkattu. Jatkan matkaani käsi kädessä puhdistusöljyn kanssa. 30 lapun paketti maksaa viitisen euroa ja näitä pitäisi saada kaikista isommista marketeista.

Ja unohdin kuvata incin, koska olin niin tohkeissani näiden huonosta poistokyvystä. Hups, anteeksi!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Mirssiina perjantai 10. toukokuun 2013 at 11:37

    Muistan, että ostin näitä joskus itsekin jollain reissulla, kun ei oikein ollut muutakaan saatavilla. Yhtä pettyneeksi jäin kuin sinäkin. Kokeilin joskus myöhemmin vielä jotain toista Simplen pullossa olevaa meikinpoistoainetta, ja se oli ihan yhtä huonoa (noissa lapuissa on varmaan sitä samaa ainetta). Näköjään täysin öljytöntä vedenkestävän meikinpoistoainetta on tosi vaikeaa tehdä…

    Ainiin, mäkin olen joskus käyttänyt niitä Nivean Aqua Sensation- puhdistuslappuja! Muistan vieläkin sen tuoksun, ah…. :)

    • Reply Myy perjantai 10. toukokuun 2013 at 16:12

      Aqua Sensation, se se oli! :) Oi, tuli ikävä niiden tuoksua.

  • Reply Markka perjantai 10. toukokuun 2013 at 17:06

    Mä en kanssa tykännyt näistä ollenkaan silmämeikin poistossa. Käytin sitten muun meikin poistoon paketin.

    • Reply Myy perjantai 10. toukokuun 2013 at 23:43

      Totta, voinhan käyttää näitä niin kuin puhdistusliinoja eli pyyhkiä meikinrippeet hiusrajasta :) Miten en tullut edes ajatelleeksi!

    Leave a Reply