Evo, Hiukset, Hiusnaamiot, Hiusvärit, Hoitoaineet, Ihonhoito, Indeed Laboratories, Kasvokuorinnat, Kasvovedet, KC, L'Occitane, Muotoilutuotteet, Öljyt, Pixi, Seerumit

Toukokuun suosikit

Kesakuun-suosikit-01

Toukokuulta nousi esiin muutama kasvohoitotuote ja kaksi hiusjuttua. :)

Kesakuun-suosikit-02

Pixi Glow TonicKlassikko ei pettänyt! Iho on selvästi kirkkaampi, puhtaampi ja tasaisempi. Olen käyttänyt tätä lopulta vain joka toinen ilta ja sitten vuoroiltoina pessyt kasvot Clarisonicilla. Näin joka ilta tulee joku kuoriva asia, mutta ei tule liikaa härnättyä herkkää ihoa. Levitän nesteen käsin, niin ei mene ainetta hukkaan pumpulilapun takia. Olen kyllä tämän ja tilaamani toisen tuotteen osalta vakuuttunut merkistä ja aion tutustua tuotteisiin lisää. Pixiä saa näppärästi tilattua eleveniltä.

Kesakuun-suosikit-03

L’Occitane Shea Comforting Face Oil – Tämä kasvoöljy oli jo joulukuun suosikeissa (apua mihin aika menee?!), mutta pakko nostaa se L’Occitane-testijakson myötä uudestaan esiin. Aivan ihana. Sekoitin tätä iltaisin vieressä olevan hyaluronihapposeerumin kanssa. Pehmoista, hoitavaa, rauhoittavaa.

Indeed Laboratories Hydraluron – Tilasin tämän täysin tuntemattoman seerumin samaan aikaan Pixin kuorinnan kanssa, koska se oli saanut niin hyvät kehut. Eikä turhaan! Geelimäinen hyaluronihapposeerumi kosteuttaa todella hyvin, mutta ihan korppuna olen tykännyt sotkea mukaan kasvoöljyä. Törmäsin merkkiin myös Bootsissa Dublinissa (ja melkeen ostin hydraluron moisture jelly -kosteusvoiteen, joka tietysti jäi kaivelemaan jälkikäteen), mutta Suomessa sitä ei myydä missään. Onneksi on eleven! Ensin hämmensi merkin hyvin suppea valikoima, mutta ovat selvästi panostaneet näihin muutamiin tuotteisiin kunnolla.

Kesakuun-suosikit-04

Evo Root Canal Volumising Spray – Tukka pätkäistiin toukokuussa pitkäksi polkaksi ja jotkut ”vanhat” hiustuotteet nousi ihan uuteen valoon. Root Canal nostaa tyveä todella hienosti, kun tukan föönaa harjan kanssa. Ei koppuroita, mutta jämäköittää mukavasti. Jotain voidemaista silottajaa pituuksiin ja tätä tyveen, niin avot! Evon simppeleihin pakkauksiin kätkeytyy miellyttävää suorasukaisuutta, josta on turhat koreilut ja höpinät jätetty pois.

KC Color Mask Chocolate – Hiusten latvoissa on viime vuoden värileikkien jäljiltä edelleen vihertävyyttä, joka ei tunnu lähtevän tai peittyvän pysyvästi millään. Liilasta tuli väkisin sinistä ja sininen meni ikuiseksi vihreäksi. Värimaski muutaman pesun välein pitää viheriöt piilossa (ja hoitaa hiuksia yllättävän hyvin). Seuraavalla kampaajakerralla saadaan varmaan leikattua loputkin pois. Nämä valkoiset tuubit menee muuten ihan kamalan näköisiksi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, kun on väriköhnäsillä hanskoilla koskenut tuubiin..

Löytyikö teille tuttuja tuotteita tai kiinnostavia uusia juttuja? :)

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply