Korres, Luomivärit, Meikit, Meikkikynät

Korres Twist Eyeshadow

Korresin meikit saapuivat viime kuun puolivälissä Suomeen. Niitä löytyy myynnistä ainakin Helsingin keskustan Stockmannilta. Minulla ei ole ollut minkäänlaista mielenkiintoa merkin meikkejä kohtaan (en tainnut edes tietää niiden olemassaolosta), mutta kipitin silti tutun myyjän perässä tutustumaan tuotteisiin. Yllätyin!

Korres-Twist-Eyeshadow-68-Golden-Pink-01

Parhaiten esiin nousi meikkikynät. Sekä näissä paksuissa luomiväripuikoissa että tavallisissa rajauskynissä oli loistava kostumus. Pehmeä ja todella pigmenttinen.

Korres-Twist-Eyeshadow-68-Golden-Pink-02

Valitsin (siis ostin) testisävyksi neutraalin, mutta mielenkiintoisen vaalean sävyn. Golden pink on nimensä mukaisesti kulta-pinkki duochrome. Se toimii loistavasti joko yksinään tai minkä tahansa luomivärin alla. Ainoa miinus siitä, että sävyn nimi lukee pahvipaketissa, mutta ei puikossa missään. Toki normikuluttaja pärjää sillä, että tunnistaa puikon päästä sävyn, mutta bloggaaja haluaisi kertoa sen meikkikuvissa nimeltä. ;) Olen niin ihastunut, että aion käydä ostamassa myös jonkun tummemman sävyn.

Korres-Twist-Eyeshadow-68-Golden-Pink-03

Kynän kärki on hyvän kokoinen (kuvassa sitä on jo käytetty). Tarpeeksi iso, että sillä värittää nopeasti yläluomen, mutta ei niin iso, että se olisi kömpelö alaluomella. Kiertomekanismi pyörii hyvin molempiin suuntiin, eikä puikkoa tarvitse teroittaa. Kynä liukuu iholla todella hyvin ja väri tarraa ihoon helposti kiinni. Levityksen jälkeen on hetki aikaa häivyttää rajat, mutta sen jälkeen väri ei hievahda mihinkään. Tämä on kovaa vauhtia syrjäyttämässä vanhan voidepohjustajalempparini eli Maybellinen Color Tattoon. Suurimpana erona Korres on kuivempi kuin Maybelline. Kun tämän päälle rajaa kynällä, pysyy rajaus juuri siinä mihin sen laittaa (kun taas Color Tattoon kanssa päälle laitettu rajaus blendautuu hieman ihan itsestään).

Korres-Twist-Eyeshadow-68-Golden-Pink-04

Katsokaa nyt tuota ihanaa hehkua! Sävy on UPEA. Tämän isohkon swatchin pyyhkäisi muutamassa sekunnissa. Kesto on loistava, eikä tämä lähde vedellä mihinkään.

Huomenna tulossa silmämeikkikuvia tämän kanssa. :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara tiistai 19. toukokuun 2015 at 11:00

  Ooh! Tämä kiinnostaa kovasti. Ihana sävy!

  • Reply Myy tiistai 19. toukokuun 2015 at 20:33

   Kannattaa käydä hipelöimässä, jos vaan pääsee! :)

 • Reply Helena tiistai 19. toukokuun 2015 at 11:44

  Tosi kaunis sävy kyllä, alko kiinnostaa!

  • Reply Myy tiistai 19. toukokuun 2015 at 20:34

   Tää on ihana <3

 • Reply nimetön tiistai 19. toukokuun 2015 at 16:25

  Korresin meikkejä on koko ajan saanut Suomesta maahantuojan omasta verkkokaupasta, niiden Suomessa lanseeraushetkestä :) nyt vaan Stockkakin otti värikosmetiikan valikoimiinsa :) itseäkin kiinnostaisi nuo kierrettävät luomiväripuikot, hyvä kuulla jos väri kuivahtaa eikä ole leviävä!

  • Reply Myy tiistai 19. toukokuun 2015 at 20:33

   Hyvä tietää! Nyt sitten pääsee myös hiplaamaan livenä. :)

  • Reply Fanni keskiviikko 27. toukokuun 2015 at 14:00

   Meikkejä saa (ja on aina saanut) myös Korresin myymälästä Lönnrotinkadulta! :)

   • Reply Myy keskiviikko 27. toukokuun 2015 at 20:44

    Kiitos infosta! :)

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick sunnuntai 29. marraskuun 2015 at 21:38

  Korresin huulikiillot ja poskipuna ovat olleet jo vuosia ahkerassa käytössäni ja olin tosi iloinen että saapuivat Stokalle. Tää kynä pitää käydä tsekkaamassa, misellivesipostauksesi teki vaikutuksen! :D

  • Reply Myy sunnuntai 29. marraskuun 2015 at 21:47

   Tää on kyllä tosi hyvin pysyvää tavaraa! Oon käyttänyt tätä paljon pohjustajana ihan yksinään :)

  Leave a Reply