Yleinen

Possun huonot puolet

Sairastamisen huono puoli piilee (taas vaihteeksi) siinä, että kun vointi on kohentunut siihen pisteeseen, jossa makaa sohvalla ja samaan aikaan selailee nettiä, lukee lehteä ja katsoo telkkaria, niin tulee eksyneeksi verkkokauppoihin. Minä tein tuttavuutta Trans Designin kanssa.

Small Flat Rate Boxiin (postikulut $18) mahtuu joko 9 kappaletta normaalikokoisia kynsilakkoja tai 16 kappaleita minikokoisia kynsilakkoja. Mitä tästä seuraa? No pakko tilata yksi täysi paketillinen normaaleja ja yksi täysi paketillinen minejä, tietysti! Isoon pakettiin päätyi 8 OPIa ja 1 Orly. Minipakettiin 4 OPIa, 4 Essietä ja 8 Orlya.

Sähläsin alkuun hieman maksutavan kanssa, koska ainoastaan USA:n ulkopuolelle tilaaville tarkoitettua Flat Rate Box -systeemiä ei löydy normaalista ”Valitse postitusmuoto” -kentästä, vaan se täytyy erikseen kirjoittaa kommenttikenttään. Ei siis kannata maksaa sitä summaa, jonka PayPal näyttää heti tilauksen lähettämisen jälkeen, koska siinä on liikaa postikuluja. Totesin helpoimmaksi kirjoittaa samaiseen kommenttikenttään toiveen, että he lähettäisivät minulle maksupyynnön PayPalin kautta. Summan voisi myös siirtää suoraan heille PayPalin kautta, mutta en ole ikinä siirrellyt summia ilman erillistä pyyntöä, joten en viitsinyt tokkuraisena lähteä sähläämään yhtään enempää.

Torstaina tekemäni (sähläys)tilauksen maksupyyntö tuli saman päivän aikana ja perjantaina sain ilmoituksen paketin lähtemisestä. Perjantain tilauksen maksupyyntö tuli myöskin samana päivänä ja olettaisin tämän paketin lähtevän yhtä sutjakkaasti maanantaina liikkeelle. Toivottavasti paketit kulkeutuvat nopeasti tänne asti!

En tiedä olenko ainoa, joka on kokenut ohjeistuksen sivuilla hieman epäselväksi, mutta toivottavasti tämä selventää maksukäytäntöä mahdollisille tuleville asiakkaille. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply