Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, IsaDora, Kasvovedet, L'Occitane, MAC, Maybelline, Meikit, Rajaukset, Vartalovoiteet

Huhtikuun suosikit

Huhtikuun-suosikit-01

Olisi varmaan ihan kohtuullista, että huhtikuun lempparit saa ulos vielä toukokuun aikana.. :)

Huhtikuun-suosikit-02

L’Occitane Ultra Soft Cream Vanilla Bouquet – Tässä vartalovoiteessa on ihan MIELETTÖMÄN hyvä tuoksu. Sain voiteen viime syksynä, mutta se päätyi kaappiin odottelemaan vuoroaan, kun kuvittelin tuoksun nimen perusteella niin äiteläksi (näissä on foliosinetti, niin ei pääse helposti nuuhkimaan). Vielä mitä! Tuoksu on yhdistelmä pehmoista vaniljaisuutta ja kevyttä kukkaisuutta. Todella, todella hyvä! Voiteen koostumus on täyteläinen, mutta silti kevyesti levittyvä. Ainoa nyyhkäisy pienelle purkkikoolle. Voisiko tätä saada tonkassa tai ämpärissä?

Huhtikuun-suosikit-03

Dr. Hauschka Facial Toner – Joku tässä klassikossa koukuttaa. En voi sanoa, että ihoni tuntuisi tämän takia erityisen ihastuttavalta, mutta jo pelkästään kasvoveden suihkuttaminen on ihanan rentouttava ja rauhoittava rituaali. Sumu on pehmoista ja hyvällä tavalla yrttisen tuoksuista.

Huhtikuun-suosikit-04

Bepanthen Emulsiovoide – Jouduin turvautumaan vanhaan kaveriin. Olin kovasti ajatellut hoitaa maaliskuussa otetut jalkapöytätatuoinnit pelkillä öljyillä, mutta haasteellinen paikka aiheutti ongelmia ja otin sinisen Bepanthenin avuksi. Huhtikuun loppupuolella menin vähän mukkelismakkelis juostessani bussiin, joten päädyin hoivaamaan myös polvea ja silmäkulmaa tämän avulla.

Huhtikuun-suosikit-05

Huhtikuun-suosikit-06

Värikkäät rajauskynät – Heti kun aurinko alkoi paistaa, teki mieli kaivaa värikynät esiin. Värillinen rajaus on niin helppo ja nopea tapa saada meikkiin jotain extraa. Olen välillä blurrannut jäljen napakalla siveltimellä ja välillä tehnyt skarpit siivet viistopäisen siveltimen avulla. Vasemmalla oleva Maybelline Master Drama Chromatics (turquoise vibe) on vuosia vanha, mutta toivon kovasti, että näitä vielä saisi, koska koostumus on ihan täydellinen. Viherminttuinen sävy on MAC Powerpoint Eye Pencil (so there jade). IsaDora Perfect Contour Kajalin violetti sävy (lavander) taisi olla viime kesän kausituote, mutta jäänsininen (tropical blue) on tämän kesän väri. :)

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply MariaK. torstai 26. toukokuun 2016 at 08:22

  Hei, tämä on ehkä vähän off topic, mutta kerrotko tuosta tatuointien hoitamisesta öljyllä? Omiani olen tähän asti parannellut Bepanthenilla ja Easy tattoo -rasvalla (silloin kun sitä vaki-kuvantekijälläni on saatavilla) ja toimivat hoitokeinot kiinnostaa aina :)

  • Reply Myy torstai 26. toukokuun 2016 at 21:54

   Reisikuvaan käytin arganöljyä, sheavoita ja kaakovoita. Toimi tosi hyvin! Mulla on siis niin kuiva iho, että normaalitilanteessa joku Bepanthen häviää sinne hetkessä ja öljyjen kanssa en joutunut rasvaamaan puolen tunnin välein. Nyt jalkapöytiin ostin sacha inchi -öljyä, mutta en sitten tiedä oliko se liian kevyttä vai johtuiko ongelmat jalkapöydän ohuesta ihosta ja hankautuvuudesta, mutta rupi ei meinannut lähteä millään irti ja otin Bepanthenin öljyn rinnalle avuksi.

   • Reply MariaK. perjantai 27. toukokuun 2016 at 13:48

    Kiitos vastauksestasi. Täytyypä seuraavan kuvan kohdalla itsekin kokeilla! :)

 • Reply Emma torstai 26. toukokuun 2016 at 12:16

  Joo-o, toi lokkitanen voide on ihan täydellisyyttä. Mulle tuli se limentuoksuinen versio ja kulutin sen loppuun ennätysajassa ja nyt mulla on kaks purkkia jemmassa :D se tuoksu on ihan MIELETÖN ja voide jättää ihon tosi pehmeäksi. Minäkin haluan ämpärikoon valikoimaan!

  • Reply Myy torstai 26. toukokuun 2016 at 21:55

   Mä käytin tän tosi säästeliäästi ja hyvin syvään nuuhkien. :D Ääni ämpärille!

 • Reply Päivi torstai 26. toukokuun 2016 at 16:16

  Mullakin värikkäät silmänrajauskynät olleet kovassa käytössä viime aikoina. :)

  • Reply Myy torstai 26. toukokuun 2016 at 21:55

   Ne on niin käteviä piristäjiä :)

 • Reply JonnaH. torstai 26. toukokuun 2016 at 21:17

  Dr. Hauschkan Facal Toner on vaan jotain parhautta, en ole siihen 10 vuoden aikana vielä kyllästynyt. Itselleni sellainen tuote jota mulla on aina kaapissa jemmassa pullo, kun ikävä iskee. :)

  • Reply Myy torstai 26. toukokuun 2016 at 21:55

   Mun tarttee ostaa uusi jo kaappiin jemmaan :)

   • Reply Elisa | Miten niin liikaa? lauantai 28. toukokuun 2016 at 13:14

    Luulen, että munkin pitää tähän tutustua. Miehelle sopis varmaan se epäpuhtaan ihon versio!

  Leave a Reply