Ekokosmetiikka, Evolve, Ihonhoito, Iroisie, Kasvovoiteet, Seerumit

Luonnonkosmetiikan kosteustrio

Pakkaan yleensä reissuun mukaan sekalaisia matkakokoja. Meksikoon otin kuitenkin täysikokoiset tuotteet, koska reissu kesti kaksi viikkoa. Valitsin sellaisia tuotteita, jotka (todennäköisesti) toimisi meidän molempien ihoilla – miehellä on sekaiho ja minä olen kuiva korppu. Kaikki kolme tuotetta on luonnonkosmetiikkaa ja tullut Jolien kauneusbokseista. Kivoja kosteuttajia olivat!

Evolve Hyaluronic Serum 200 – Tämä kosteusseerumi on paksua, kirkasta geeliä. Se sisältää erittäin hyvin kosteutta sitovaa kasviperäistä, pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Lähes tuoksuton seerumi levittyy iholle helposti ja tuntuu hetken hieman tahmealta, mutta imeytyy kyllä nopeasti jättäen ihon pehmoisaksi ja tehokkaasti kosteutetuksi. Olin aikeissa napista pipetin ja paksun koostumuksen huonosta yhdistelmästä, mutta Jolien sivuilla lukeekin uusi, kätevä pumppumekanismi. Hyvä! Ne, jotka vielä taistelee vanhan pipettipullon kanssa, niin kannattaa viedä pipetti puristettuna nestepinnan alle, jolloin se ei hörppää ilmaa sisäänsä.

Iroisie Botanical Anti-Wrinkle Smoothing Care – Iroisien päivävoideklassikko ilahdutti molempia. Se sopinee parhaiten kosteusköyhälle sekaiholle, mutta helteisessä ilmastossa rakastin sitä myös kuivalla iholla. Avokadon, ruiskaunokin ja merilevän avulla tämä kiinteyttää, silottaa, kosteuttaa, ravitsee, rauhoittaa, virkistää, suojaa ja ehkäisee tulehdusta. Voide tuoksuu ihanasti teeltä ja levittyy kasvoille todella hyvin ollakseen luonnonkosmetiikkaa. Kymppi!

Iroisie Lipid Restoring Balm Night – Tehokkaasti korjaava yövoide oli selvästi paksumpaa ja jämäkämpää, mutta tämä onkin jo nimensä puolesta balmi. Suosittelen levittäessä lämmittämään voidetta hetken sormissa ja sitten taputtelemaan kasvoille, koska muuten tätä joutuu hetken pyöritellä naamalla. Hoitotehot ovat hyvät ja voide jättää ikäänkuin suojaavan kalvon kasvoille. Ei siis mitään ikävää kalvoa, mutta selkeän tuotehunnun. Tykkäsin, mutta en samalla tavalla välittömästi ihastunut niin kuin päivävoiteeseen. :)

Mikä on teidän lemppari luonnonkosmetiikan voiteista?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply SariBP lauantai 29. huhtikuun 2017 at 09:59

  Sun blogista olen löytänyt parhaimmat tuotevinkit kuivalle iholle, kiitos:)

  • Reply Myy lauantai 29. huhtikuun 2017 at 23:42

   Ihan superia, kiitos! <3

 • Reply JonnaH. lauantai 29. huhtikuun 2017 at 13:42

  Mia Höytön ihana, siinä on täydellinen koostumus meikin alle.

  • Reply Myy lauantai 29. huhtikuun 2017 at 23:42

   Mia Höytö mulla onkin vielä ihan kokonaan kokeilematta! :)

 • Reply Tuuli 💙 sunnuntai 30. huhtikuun 2017 at 15:24

  Mulla on tällä hetkellä käytössä nuo Iroisien voiteet ❤️ Mä oon tykänny enemmän yövoiteesta, päivävoide on ihan pikkasen hieman riittämätön kosteusteholtaan tänä talvena- kyllä, tämä lumiräntäsade ei lakkaa vissiin koskaan!!! 😱 😵 Aikoinaan kun tulivat Jolien boxeista, niin olin ihan in löööööv, ovat kyllä todella jämyä kamaa 😃❤️

 • Reply MariP lauantai 6. toukokuun 2017 at 10:48

  Mulla sama trio käytössä ja tykkään kans, tosin illalla laitan vielä öljyn voiteen alle. :)

 • Leave a Reply