Body Shop, Hamstraus, Ihonhoito, Lifestyle, Meikit

Body Shopin joulukalenterit on nyt myynnissä!

mukyx1s7d9de7u8aiaxi

Joko huomasitte, että Body Shopin kalenterit on tulleet myyntiin? Valikoimista löytyy kolmea eri hintaluokkaa ja sisältö on toki hinnan mukainen. Kaikki kolme kalenteria kätkee sisäänsä niin suosikki- kuin uutuustuotteita. (Kannattaa olla varovainen verkkokauppaa selatessa, koska kalenterien sisällöt on siellä listattuna. Ei se sieltä heti pomppaa silmille, mutta kuitenkin.)

55096

Perustason kalenteri, 24 Happy Days Advent Calendar, maksaa 79 euroa. Se sisältää 182 euron arvosta tuotteita. Veikkaisin tämän olevan vähän samantyyppinen kuin aikaisempina vuosina, että tuotteiden lisäksi mukana on jotain pienempää ”sälää”. :)

55095

Keskikastin kalenteri, 24 Happy Days Deluxe Advent Calendar, maksaa 99 euroa. Se sisältää 202 euron arvosta tuotteita. Tästä kalenterista varmaankin löytyy vähän enemmän täysikokoisia juttuja.

55094

Luksustason kalenteri, 24 Happy Days Ultimate Advent Calendar, maksaa 129 euroa. Se sisältää 224 euron arvosta tuotteita. Tämä on sitten jo jotain!

Musta on ihan mahtavaa, että on tuotu tarjolle eri hintaluokan kalentereita. Jokaiselle jotakin! En ole vielä päässyt hipelöimään näitä liikkeeseen, mutta paketointiin on selvästi panostettu ja jokainen luukku näyttäisi olevan oma rasia.

Arvaatteko minkä tilasin itselleni? No tuon ultimaten tietysti. :D Joulukuussa pääsee sitten instassa tai snäpissä kurkkimaan mitä mun luukuista löytyi. Mulle on myös tulossa LookFantasticin kalenteri, koska mies tilasi sen. Okei, tilasin itse miehelle olutkalenterin. (Jos muistatte, niin viime vuonna tein sellaisen itse. Nyt olin laiska.) Olisin kyllä voinut tilata myös partaöljykalenterin!

Kuvat Body Shop. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Pete / Viilis lauantai 15. lokakuun 2016 at 11:37

  Mä oon tullut joko vanhaksi tai kyyniseksi – en myönnä molempia – mutta kävin lukemassa jokaisen kalenterin sisältötiedot ja totesin että en ilostu tuotteista tarpeeksi. Sain kyllä sisältölistoista hyviä ideoita ja käyn ehdottomasti poimimassa muutaman yksittäisen helmen, mutta kalenterijahti jatkuu. Kytistän Lokki-T:tä ja Ritualsia otsalamppu pinkeänä, mutta Tebsin kalenterista ei tänä vuonna tullut mulle kaveria.

  Iloa viikonloppuun! <3

  • Reply Myy lauantai 15. lokakuun 2016 at 21:11

   Sä oot kyyninen! Ritualsin kalenteri voisi kyllä olla vielä aika herkku. :)

 • Reply Elisa keskiviikko 16. marraskuun 2016 at 18:13

  Itse mietin nyt tuon perus- ja keskitason kalenterin välillä. Vähän liian kallis on tuo viimesin, enkä ole niin iso TBS-fani (ainakaan vielä), että menisin ostamaan tuollaisen :D Mutta jompi kumpi noista lähtee mukaan joulua fiilistelemään! ♥

 • Leave a Reply