IsaDora, Silmämeikit

IsaDora Flashing Volume Mascara

Olen käyttänyt IsaDoran ripsiväriä viimeksi sillon, kun aloittelin meikkaamaan. Siitä on kulunut kevyet 15 vuotta. Muistan edelleen millaisessa hylsyssä sen aikainen lempparini oli, mutta nimi on ehtinyt unohtua.. Olin innoissani päästessäni testaamaan syksyn uutuutta, joka kaupoista jo löytyykin. :)

Flashing Volumen harja on yllättävä. Se on pieni, hassun näköinen kumiharja, joka on sisältä ontto. Massaa tulee ripsiin reilusti, mutta siististi. Harjalla on todella tarkka työskennellä ja sillä pääsee hyvin käsiksi ihan ripsien tyveen. Meikkausta nopeuttaa, kun tämän kanssa harjaa ei todella tarvitse dipata toista kertaa.

Ripsistä tulee tuuheat, pidemmät ja niihin saa ihan kunnolla lisää massaa. Näissä kuvissa (ja toki myös luonnossa) ripseni näyttää mielestäni todella hyviltä. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin se, ettei tämä ole vedenkestävä. Pitkät, hennot ja piikkisuorat ripseni ei vaan jaksa pysyä taivutettuina niin kuin vedenkestävillä ripsiväreillä. Tällä aikaan saatu näyttävyys häviää, kun edestä päin katsoessa suoristuneita ripsiä ei kunnolla huomaa.

Säänkestäväksi luvattu ripsiväri on helppo poistaa. Tai ainakin minun tavallani, eli puhdistusöljyllä. :) Olen tottunut muhittelemaan WP-ripsivärejä, niin kaikki muu on helppoa lastenleikkiä. On ollut hauska lukea muiden blogeista postauksia tästä (klik klik klik klik). Tulee hyvin huomattua, miten iso vaikutus omilla ripsillä ja tottumuksilla on.

Loppuun vielä havainnollistava kuvasarja siitä, mitä vesiliukoinen ripsiväri tekee. Vertailun vuoksi meikkikuvia vedenkestävällä ripsivärillä voi kurkkia esim. täältä, täältä tai täältä.

Perus arkimeikki tehtynä ja ripset naturellina. Hei missä ne on?

Ah, taivutin löysi! Oli muuten ihan outoa näitä kuvia varten taivuttaa ripset, kun muu meikki oli jo valmis. Olen ihan aina aloittanut meikkaamisen taivuttamalla ripset. Nyt taivuttimeen sotkeentui kajalia ja se tuntui vaan väärältä. :)

..ja ripsiväri osittain hävitti. Ylempänä postauksessa olevista kulmista katsottuna ripset näyttää pirun hyviltä, mutta suoraan edestä päin ne häviävät siinä samalla, kun taivutus suoristuu. Minä kuitenkin haluan, että ripset näyttää hyviltä joka suunnasta.

Flashing Volume on erittäin hyvä ripsiväri tuomaan massaa, jos tykkää muutenkin käyttää vesiliukoisia ripsivärejä. Ostaisin heti, jos siitä saisi WP-version!

Tuote saatu blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Juille sunnuntai 7. syyskuun 2014 at 06:45

  Mä taas ostaisin heti lisää, jos saisi 38-version! ;) Munkin mielestä ripsari on tosi hyvä, ja tekee näyttävää jälkeä. Sun ripset näyttää mielettömän kauniilta. :)

  • Reply Myy sunnuntai 7. syyskuun 2014 at 11:43

   Jokaiselle oma versio! :)

 • Reply Päivi sunnuntai 7. syyskuun 2014 at 10:57

  Ehdottomasti aion kokeilla tätä jossain vaiheessa! Ja totta, ripsesi näyttävät erittäin hyvältä!

  • Reply Myy sunnuntai 7. syyskuun 2014 at 11:44

   Kyllä mä ehdottomasti suosittelen kokeilemaan, jos ei ole näin suoristuvat ripset kuin mulla. :) Ja kiitos!

 • Reply Jonna H. sunnuntai 7. syyskuun 2014 at 13:51

  Mä pelkään kanssa, että tää suoristaa mun ripset, katsotaan, miten käy. ;) Harja on itselleni varma hitti, pieni! :D

  • Reply Myy sunnuntai 7. syyskuun 2014 at 19:42

   Harja on loistava! :)

  Leave a Reply