Burt's Bees, Käsivoiteet, Kasvokuorinnat, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Kynsinauhavoiteet, Meikkisiveltimet, Muotoilutuotteet, Silmämeikit, Tigi, Tweezerman, Urban Decay

Joulupukki vieraili uudestaan!

Tätä Look Fantasticin pakettia on odotettu! Kauan! Päivää vaille neljä viikkoa, eikä paketissa ollut yhtään aerosolia. Aloin jo pelkäämään paketin kadonneen matkalla..


Pitkään himoitsemani UDPP jättikokoisena Hall of Fame -paketissa. Sisältää myös minikokoiset versiot seuraavista tuotteista:
– 24/7 Glide-On Eye Pencil in Zero
– Pocket Rocket Lip Gloss in Timothy (Mikä olisikaan ihanampaa kuin alaston mies huulikiiltoputelissa? Hm..)
– Skyscraper Multi-Benefit Mascara
– Lipstick in Midnight Cowboy

Palaan näihin testailun jälkeen!


Tweezermanin paljon hehkutettu ripsikampa. Edellinen muovihärveli vaihteeksti hajosi, toivottavasti tämä kestää. Jännä sinänsä, etteivät ole tehneet rungosta teräksistä.


Muutama vanha tuttavuus kohta loppuvien tilalle:
– Tigin Bed Head Superstar Volumizing Hairspray (Paras hiuslakka mitä olen kokeillut!)
– Burt’s Bees Hand Salve
– Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle CremeEi pöllömpi sisältö näissä! Hand Salve on ihan ehdoton yötuote käsille. Pahoittelut kynsinauhavoiteen incin päällä olevasta tarrasta, en nimittäin saanut sitä irti.


Mukana oli vielä muutama minulle uusi tuote:
– Burt’s Bees Citrus Facial Scrub
– Burt’s Bees Pore-Refining Mask
– Burt’s Bees Baby Bee All Better Balm

Ja ei, minulla ei ole lapsia, mutta myös minun ihoni saa naarmuja ja ruhjeita. Miksei tämä parantaisi niitäkin.. Sormet syyhyävät testaamaan näitä, joten tarkempaa infoa näistä kokeilun jälkeen. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply