Ihonhoito, Seerumit, Silmänympärysvoiteet, The Ordinary

Loistava apu itkusilmille

Tuliko syötyä liikaa silliä ja uusia pottuja? Tai itkettyä koko ilta? Löysin vihdoin tuotteen, joka oikeasti tehoaa silmänympärysihon turvotukseen.

Viime aikoina on tullut taas vähän pillitettyä. Äiti nyt itkettää aina (ja vuosipäivä lähestyy). Viime kuussa myös tämä välillä kuvien taustalla vilahtanut pallero lähti vehreämmille metsästysmaille ja taas hanat aukesi. (Keväällä 12 täyttänyt tyyppi muuten sinnitteli hienosti vuoden sen jälkeen, kun joutui muuttamaan äidin luota pois pysyen viimeiseen asti virkeänä ja touhukkaana.)

The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG on silmänympärysseerumi, joka lupaa vähentää tummuutta ja turvotusta. Ensimmäisestä en niin osaa sanoa, koska en omaa kovin tummia rinkuloita, mutta jälkimmäinen – HUH. En ole törmännyt mihinkään näin tehokkaasti turvotusta poistavaan tuotteeseen ja eron huomaa parhaiten itkusilmistä. Normaalisti käytän tätä vain aamuisin sy-voiteen alla, koska seerumin kosteustehot on aika surkeat ja haluan iltaisin hemmotella ihoa jollain hoitavammalla. Mikäli on tullut itkettyä, laitan tätä myös illalla ja seuraavana päivänä kukaan ei huomaa mitään merkkejä itkuisesta illasta.

Ohut, kevyen geelimäinen seerumi levittyy liukkaasti ja imeytyy suht nopeasti. Se ei jätä ihoa tahmeaksi, eikä onneksi myöskään kiristäväksi, vaan tuotetuntu häviää pian. Tuote on myös lähes tuoksuton. 30ml pullo on sy-tuotteeksi ihan jäätävän iso ja tulee riittämään pitkään – onneksi tälle luvataan 12 kuukauden säilyvyys avaamisen jälkeen. Teho perustuu kofeiiniin, jota on nimen mukaisesti korkea 5% pitoisuus, sekä vihreästä teestä saatavaan flavonoidiin nimeltä EGCG (epigallocatechin gallatyl glucoside).

Onko joku muu todennut tämän toimivaksi? :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Sari sunnuntai 23. heinäkuun 2017 at 08:54

  Hei Kyllä ollaan huomattu. Ehkä yksi parhaimpia The Ordinaryn tuotteita.

  • Reply Myy sunnuntai 23. heinäkuun 2017 at 22:08

   Kiva kuulla! :)

 • Reply Sissi sunnuntai 23. heinäkuun 2017 at 10:55

  Mä niin tartten tämän mutta on aina ollut loppu….tai sitten joku muu haluamani on loppu eikä yhtä tai kahta putelia viitti tilata. Kuulostaa kyllä lupaavalta!

  • Reply Myy sunnuntai 23. heinäkuun 2017 at 22:09

   Mä oon myös yrittänyt useampaan otteeseen tehdä toista tilausta, mutta aina joku haluamani on loppu ja tahtoisin kaiken kerralla :D

 • Reply Tuuli 💙 sunnuntai 23. heinäkuun 2017 at 11:26

  Mä juuri tilasin ja sain tän ihmetuotteen eli testausta ei ole juuri vielä tapahtunut. Ostin sen juurikin siksi, et josko tummat (=alati väsyneet) simmunalukset ois kirkkaammat ☺️ Ihme kyllä en oo kärsiny turvonneista silmistä (myös itkut ja suolasyömiset koettuna), vaan jos joskus itken niin mulla turpoaa huulet! 😂 Tämä taka-alalla vaaniva koiruliini on kyllä ollut ihan huippu ja tuonut joka kerta takuuvarmasti hymyn huulille, kun oon nähnyt kuvan ❤️ Hyviä metsästysmaita! 🍖

  • Reply Myy sunnuntai 23. heinäkuun 2017 at 22:10

   Turpoavat huulet, haha :D Ehkä tää tepsisi myös niihin.. Koiramummo oli ihana, kiitos <3

 • Reply Kissis sunnuntai 23. heinäkuun 2017 at 12:33

  Mun pitäis varmaan tutustua tähän merkkiin!

  • Reply Myy sunnuntai 23. heinäkuun 2017 at 22:10

   No niin pitäis!

 • Reply Elisa sunnuntai 23. heinäkuun 2017 at 13:01

  Mulla tää aiheutti jonkun reaktion, teki pientä punaista näppyä sy-alueelle. :( Harmi, koska ekstrakofeiinille olis tarvetta!

  • Reply Myy sunnuntai 23. heinäkuun 2017 at 22:11

   Kurjuus :( Mut uskon kyllä, että kaikki ihot ei tämmösiä pitoisuuksia kestä.

 • Reply Nanna/KultainenKynsilakka maanantai 24. heinäkuun 2017 at 02:03

  Tätä onki sit pakko kokeilla! Mulla turpoo silmät JÄRJETTÖMÄSTI jos itken eikä se normisti laske edes koko seuraavan päivän aikana :|

 • Leave a Reply