Body Shop, Elizabeth Arden, Indelible, Lancôme, NYX, Silmämeikit

Olipas viikonloppu!

Tarkoitukseni oli eilen naputella tänne vaikka mitä, kuvata vaiheittain silmämeikkiä ja kynsiä, mutta en ehtinyt tekemään mitään tästä. Olin ihan varma omasta hyvästä aikataulutuksesta, mutta pah!

Kuva hm.com

Hätkähdin varttia yli yksitoista eilen aamulla muistamaan Sonia Rykielin ja naputtelin itseni paniikissa H&M:n verkkokauppaan. Sain tilattua ihastuttavan rusettipannan ja rusettirintaneulan, mutta muuten petyin. Olisivat voineet etukäteen kertoa, että rintaliivien pienin ympärysmitta on 75 eli ihan turha toivo minulle. Olen muuten tykännyt Hennesin alusvaatteista, koska heidän kokonsa 70 on todella napakka ja vastaa lähes kokoa 65. Vaikka liivit ei laadullisesti ole kovin hyviä, niin mielummin ostan muutamat parin kuukauden välein kuin erikoisliikkeistä muutamat satasen rintsikat vuodessa. Alusvaatteiden kanssa käyttäydyn jostain syystä täysin päinvastaisesti kuin muiden vaatteiden..


Homma jatkui hehkeällä hiustoiminnalla.

Tarkoitukseni oli myös lakata hienot kynnet useammalla lakalla, mutta päädyin paniikissa sutimaan kolme ohutta kerrosta ilman alus- tai päällyslakkaa. Kymmenen minuutin kynsistä yksi ruttaantui laukkuni vetoketjuun jo junassa, johon säntäsin samantien kun vain pystyin takin pukemaan. Jep, en tosiaan ottanut kuvia näistä kynsistä.

Silmämeikistä oli tarkoitus ottaa kuvia vaiheittain, mutta näin hyvin sille riitti aikaa. Lopputuloksena hätäisiä (ja näemmä suttuisia!) otoksia kylpyhuoneen loistavassa valaistuksessa.


– Pohjustuksena UDPP
– Liikkuvalla luomella NYXin Golden Pink Pearl
– Luomivaossa, ulkokulmassa ja alaluomella petroolia H&M:n Hello Kitty Devil Eyes -paletista
– Pienen värijärkytyksen jälkeen petroolin päälle häivytetty Body Shopin ruskeaa luomiväriä (sävy 04)
– Kulmaluulla ja häivytyksen apuna Lancômen Blush Subtil Shimmer sävyssä Rose d’Antan (vaaleanpunainen)
– Rajaus Indelible Gel Eyelinerin sävyllä Peacock
– Ripsissä Elizabeth Ardenin Lash Optimizer ja Double Density

Tämä päivä on mennyt hieman huonovointisena eilisten kemujen jäljiltä. Onneksi on ollut vuorossa miellyttävä itsenäisyyspäivän perinne eli iltapukujen haukkumista!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply