Aasialainen kosmetiikka, Bare Minerals, Biotherm, Burt's Bees, Elizabeth Arden, Huulivoiteet, Indelible, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Kynsilakat, Lancôme, Meikkipohjat, OPI, Sensai, Silmämeikit, Tweezerman

Vuoden 2009 suosikkituotteet!

Karkkipäivän innoittamana päätin myös esitellä kuluneen vuoden suosikkituotteet. :) Satunnaisessa järjestyksessä, koska ei näin erilaisia tuotteita voi tarkempaan paremmuusjärjestykseen laittaa. Tässä TOP 10, olkaa hyvä!

OPIn kynsilakat Tässä vaiheessa on varmaan hyvä kertoa, että vuoden alkaessa minulla ei ollut yhtään OPIn lakkaa. Missä ihmeen tilanteessa olen näiden kanssa siis vuoden päästä? En halua tietää. Ja ei, en säilytä lakkojani näin sotkuisesti!

Biothermin Aquasource SOS -suihke Tämä paukahti suosikkilistalle heti kättelyssä. Rauhoittaa ihoa kunnolla vähentämällä punoitusta ja ärsytystä. Ihanan viileä tuntu iholla. Tai ihanalta se tuntuu saunan jälkeen, kun taas kylminä talviaamuina kaipaan hytisen takaisin sänkyyn tätä suihkiessa. ;)

Sensain puhdistusliina Ostin tämän rakkausrätin vasta juuri joulun alla, mutta se pääsee silti heti top kymppi -listaan.

Tweezermanin mini-slantit Parhaat pinsetit! Näillä nyppää minkä kuinka lyhyet karvat tahansa helposti irti.

Lancômen Tonique Confort Maailman ihanin kasvovesi! Kuin geelimäistä kosteusvoidetta kasvovesimuodossa. Eh, kai sen voisi jotenkin järkevämmin selittää? Tuhtia ja niin ihastuttavan kosteuttavaa.

Urban Decayn Primer Potion UDPP oli ehdottomasti yksi vuoden parhaista hankinnoista. Tämän avulla pysyy halvempikin luomiväri loistavasti paikallaan ja sävyt tulvat paljon voimakkaammin esille.

Burt’s Beesin Hand Salve Loistava yövoide kärsineille käsille. Tällä parantaa kuivuuden, halkeamat, rohtumat ja muut ei-toivotut vieraat. Linimenttimäinen tuoksu tehostaa ajatusta paranevista käsistä. ;)

Bare Mineralsin meikkipohja Alkuun epäilytti, mutta nyt en mistään hinnasta vaihtaisi pois mineraalipohjien maailmasta. Helpommaksi ei voi peittävää, mutta kuitenkin luonnollista pohjustusta tehdä!

Elizabeth Ardenin 8h Cream Hankin tämän kulttituotteen käyttööni vasta kuluvana vuonna ja rakastuin heti. Toimii yhtä monikäyttöisesti kuin Bepanthen, mutta tämä on kirkkaan koostumuksen vuoksi paljon käytännöllisempi. Ja tykkään tämän kummallisesta tuoksusta enemmän kuin Bepanthenin lammasmaisesta villahajusta.

Indelible Gel Eyeliner Nämä uudet tuttavuudet pääsivät heti suosikkituotteiden joukkoon. Helpommaksi ei rajaamista saa! Ja jälki on niin nättiä, että.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply