Bioeffect, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Kasvovoiteet, Meikit, Mossa, Seerumit

Tammikuun suosikit

Tammikuun lopussa kaiken huomion vei pikkuruinen pullo kirkasta nestettä.

Bioeffect EGF Serum – Tämä pieni pirpana! JESTAS! Jos menettäisin kiinnostuksen kosmetiikan testailuun ja lopettaisin blogin, voisin erittäin tyytyväisenä käyttää kasvoilleni loppuajan pelkästään tätä. Pienestä näytepullosta riitti testattavaa puoleksitoista viikoksi, kun käytin aamuin illoin. Taustalla oli pieni allerginen reaktio uudesta putsarista (sellaista röpelöä naamassa), enkä käyttänyt mitään muuta ihonhoitotuotetta tuona aikana ja iho oli jo parissa päivässä ihan älyttömän hyvän tuntuinen. Neste tuntuu hieman öljyiseltä kasvoilla ja pari tippaa riittää leviämään hyvin koko kasvoille. Kolmella tipalla olisin hoitanut kaulankin, mutta nyt en raaskinut. :D Kasvot olivat tasaväriset, pehmeät ja täydellisen kosteutetut. Huhhuh. Täysikokoinen pullo on 15ml, joten pikaisella matikalla siitä riittäisi pariksi kuukaudeksi, kun ei käytä mitään muuta. Hinta tuntuu aika kovalta, mutta kun miettii, ettei tämän kanssa tarvitse mitään voiteita tai sy-tuotteita, muuttuu se kohtuullisemmaksi. Bioeffectiä myy nykyään myös Stokka!

Mossa Intense Rehydration Energising Day Cream – Loppukuu meni Bioeffectin testailulle, mutta alkukuun sivelin kasvoilleni erittäin tyytyväisenä Mossaa (ja jatkoin hommaa helmikuussa Bioeffectin loputtua). Ohuehkon fluidin kosteutustehot mietitytti alkuun, mutta ihan turhaan. Ilmatiivis pumppupullo, hedelmäisen kirpakka tuoksu ja miellyttävä ihotuntu. Osassa Mossan voiteita on alkoholia, mutta tässä ei ole. Hyvä hinta-laatu-suhde!

Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof – Tämä pesee jopa MACin automaattikynän (ja on muutaman roposen edullisempi)! Tarkka jälki, joka kestää hyvin koko päivän. Kynä kiertyy kumpaankin suuntaan (mitä MAC ei tee), mikä on iso plussa. Terä ei ole kertaakaan katkennut ja pitäisin tätä myös riittoisampana. Toisessa päässä on kampamainen muoviharja – en ole käyttänyt. Ainoa miinus huonosta saatavuudesta.

Biozell Professional Texturizing Spray – Tajusin tämän rakennesuihkeen erinomaisuuden kunnolla vasta kun se loppui ja tukasta hävisi pito. Suihke on sopivan kuivaa, eikä se korputa hiuksia. Sillä saa hyvän rouheisen tekstuurin, joka ei ole nahkea niin kuin kuivashampoon tuoma tekstuuri. Käytin tätä aina pesun jälkeen puhtaaseen tukkaan, niin sai hentoiseen silkkitukkaan massaa ja taltutettua hiusten leijailua. Toisena päivänä saatoin lisätä tätä ja kolmantena vaihdoin kuivashampooseen. Pakko ostaa lisää.

Biozell saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Katarimaria tiistai 21. helmikuun 2017 at 10:31

  Mä ostin tuon Biozellin kans markettireissulla kuivasampoon äkillisen loppumisen jälkeen hätäpelastukseksi, ja totesin, että sehän on oikeastaan aika loistava tuote! Tulee tosi luonnollinen noste lirutukkaan eikä samanlaista jauhoista fiilistä kuin monista kuivasampoista!

  • Reply Myy torstai 23. helmikuun 2017 at 22:00

   Just se! Todella kiva tuntuma.

 • Reply JonnaH. tiistai 21. helmikuun 2017 at 10:40

  Mun iho luultavasti oli liian hyvässä kunnossa, kun aikoinaan testailin tota EFG -seerumia, en huomannut kuukauden käytön aikana mitään muutosta ihossa. Sen sijaan se 30 days treatment, puhdasta rakkautta, sitä odottaa jo uusi pakkaus kaapissa korkkaamattomana. <3

  • Reply Myy torstai 23. helmikuun 2017 at 22:01

   Vähän kutkuttelee toi 30 days treatment, kun sain näin hyvät vibat jo tavallisesta versiosta :D

 • Reply Idsu / Huulipunamania-blogi tiistai 21. helmikuun 2017 at 15:24

  Vitsi että tuo EFG-seerumi kiinnostaa! Iho hieman huonossa kunnossa nyt ilmeisesti hormoneista johtuen, joten tämä mahdollisesti toisi avun.. Muttakun tuo hinta vaan kirpaisee!

  • Reply Myy torstai 23. helmikuun 2017 at 22:02

   Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Onhan se kallis, mutta toisaalta kuurin aikana ei tarvitse mitään muuta. :)

 • Reply Martina keskiviikko 22. helmikuun 2017 at 16:42

  Tuo Mossan voide ja Biozellin suihke on ihan HG-rakkautta!! <3 <3

  • Reply Myy torstai 23. helmikuun 2017 at 22:02

   Just mietin, että pakko hakea pikkupullo Biozellia reissutuotteeksi :)

  Leave a Reply