Aasialainen kosmetiikka, Algamaris, Aurinkovoiteet, Biosolis, COSRX, Ekokosmetiikka, Joik, Kasvokuorinnat, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Suosikit, Vartalovoiteet

Kuukauden suosikit

Tällä kertaa kuukauden suosikeista löytyy loistava BHA-tuote sekä ekokosmetiikan ihanuuksia aurinkoon (kyllä se kesä joskus tulee)! Ajallisesti suosikit on syyskuulta, kun vietin viimeisen kesälomaviikon Kreikassa. Suosikit-postaussarja on muutenkin hävettävän paljon myöhässä, mutta panttasin tätä postausta vielä hetken, josko tuota hehkuttamaani BHA:ta saisi taas ostettua jostain, mutta hiljaiselta näyttää, joten sorry jo valmiiksi.

COSRX One Step Moisture Up Pad – Siis ihan törkeen hyvät BHA-laput! Tilasin loppukesästä kaikkea ihanaa COSRX:ää ja tarvitsen kipeästi lisää. Olen kuin kuuta nousevaa odottanut, että eleven saisi täydennystä COSRX-valikoimaansa (joka on just nyt surkea) ja mun kärsivällisyys alkaa kohta loppua. :D Näissä lapuissa on 70% propolisuutetta ja 0.5% BHA:ta, joten ne on kosteuttavuutensa takia loistavia varsinkin kuivalle iholle, joka ei välttämättä kestä kaikkia BHA-tuotteita. Puhdistan kasvot aamuisin vain misellivedellä ja mulla nämä laput korvasivat tuon käsittelyn (iltaisin toki normaali kaksoispuhdistus). Purkissa on 70 lappua, joten tästä riittää reiluksi kahdeksi kuukaudeksi kirkastusta. Lappu itsessään on sopivan pehmoinen, eikä se raapinut herkkää hipiää. Ostan lisää samantien, kun saan näitä käsiini.

JOIK Regenerating Nightcream – Ihanan öljyinen ekoyövoide saikin jo runsaat kehut toisessa postauksessa, mutta olin ihastunut siihen jo syksyllä. Yksinkertaista ja toimivaa, tykkään!

BIOSOLIS Melt-In Cream SPF30 – Biosolisin balmi oli ensimmäinen ihan oikeasti käyttämäni luonnonkosmetiikan aurinkovoide ja se herätti ristiriitaisia tuntemuksia. Kuukauden suosikkeihin se päätyi, koska sain kreikan reissulta kauneimman rusketuksen päivetyksen ja pisamat mitä mulla on koskaan ollut. Voide on kuitenkin niin öljyistä, että jopa minä en käyttäisi sitä kaupunkikäytössä – ei tulisi mieleenkään pukeutua rasvattuani itseni tällä. Mutta altaalla makoillessa öljyinen voide oli loistava! Se pysyi iholla loistavasti pulahdukset ja pulikoinnit suojaten hyvin auringolta, mutta silti se antoi ihoni päivettyä kauniisti. Pullo riitti hyvin viikon reissun kahden ihmisen käytössä, kun sillä rasvasi itsensä kokonaan päivittäin. Voisin ostaa uudestaan rantalomalle.

ALGAMARIS Fluide Après Soleil – Samainen loma, loistava aftersun! Tein oikeen kunnon harppauksen luonnonkosmetiikan aurinkomaailmaan. :D Helposti levittyvä, ohut emulsio, joka kosteutti todella hyvin. Ei tuntunut liian stydiltä kolmeakymppiä lähentelevässä lämmössä. Mieto tuoksu, jossa on pieni kookoksinen vivahde, mutta en tuoksun perusteella sanoisi tätä aftersuniksi.

Löytyikö joukosta teidänkin suosikkeja vai oliko uusia tuttavuuksia? :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa lauantai 17. maaliskuun 2018 at 23:58

  Kaikki uusia tuttavuuksia! Hellästi kiinnostaa nyt nuo propolislaput. Olen pohtinut, pitäisikö hypätä päivittäiskuorimisjunaan, mutta en ole oikein vielä saanut aikaiseksi perehtyä asiaan niin, että olisin tehnyt konkreettisia hankintoja. Se sun aikoinaan neuvoma Paula’s Choicen BHA oli pullon kaksi tosi jees, mutta nyt iho saa siitä välittömästi hepulin. :( Toistaiseksi kuorin ihoa viikkotasolla ja kerran kuussa stydimmin, mutta herkuttelen kyllä ajatuksella, että jokin ihana, riittävän hellävarainen tuote vielä jostain paukkaisi eteen ja saisin päivittäiseen käyttöön jotain uudistavaa ja heleyttävää. Vahdataan propolislappuja tiimityönä.

  • Reply Myy sunnuntai 18. maaliskuun 2018 at 22:24

   No siis ainoat kuorinta-asiat mitä mun iho on kestänyt päivittäisessä käytössä, on nämä laput ja Bentonin BHA-hoitovesi. Molempia yhdistää kosteuttava pohjakoostumus ja 0,5% BHA:ta, joten uskoisin näissä olevan mahista sunkin iholle! Siinä Paulassahan on vahvuus 1%. Eli hätistelen lämmöllä kokeilemaan, mutta aloita vaikka joka toisen päivän tahdilla. :)

 • Reply JonnaH. sunnuntai 18. maaliskuun 2018 at 10:20

  Algamarisin After Sun on mun lemppari, en ole enää muuta suostunut muutamaan kesään käyttämään. Koostumus on aivan ihanan kevyt mutta kosteuttava. <3

  • Reply Myy sunnuntai 18. maaliskuun 2018 at 22:25

   Mun täytyy ehdottomasti ostaa kesäksi uusi. :)

 • Reply A tiistai 20. maaliskuun 2018 at 18:48

  Mikset tilaa ebaylla suoraan Koreasta? Hinnat on 30-60 % halvemmat ja valikoima lähes rajaton.

  • Reply Myy torstai 22. maaliskuun 2018 at 20:49

   Kyllähän sitä voisi ja aikoinaan paljon tilasinkin, mutta nykyään tuen mielummin kotimaista tai pohjoismaista (mikäli se vaan on mahdollista). :)

  Leave a Reply