L'Oreal, Meikkipohjat

L’Oreal Paris Nude Magique BB Cream

Olette varmasti lukeneet tästä tuotteesta joka paikasta, mutta en ainakaan törmännyt lukemissani blogeissa samaan ongelmaan minkä minä kohtasin..

Mennään kuitenkin ensin siihen mistä pidän tässä BB-voiteessa. Nimittäin sen jättämästä kauniin luonnollisesta pinnasta. Kuin oma iho, mutta parempi. Kasvot ei näytä meikatuilta, mutta ovat kuitenkin siistit ja huolitellut. Helppo arkituote! Vaalempi sävy on hitusen liian tumma minulle (ennen ruskettumista), mutta ei näytä pahalta kasvoilla kunhan häivyttää hiusrajan. Voidetta pystyy kerrostamaan, jolloin peittävyyttä voi säädellä.

Pidän myös tuubin muodosta ja kapeasta nokasta, jolla on helppo annostella. Suojakerroin on mukava lisä, vaikka monissa BB-voiteissa se on reilusti tätä SPF12 korkeampi.

Vasemmalla sellaisenaan, keskellä hieman levitettynä ja oikealla täysin buffattuna. Voidehan on tuubista tullessa vaaleaa, hieman harmahtavaa ja rakeista. Paksuudeltaan tämä on ohutta, lähes juoksevaa. Iholle levittäessä väripigmentit hajoaa ja tuote muuttuu sävylliseksi. Tälläistä koostumusta ei voi vain sipaista kasvoille, vaan tuote on hierottava iholle, jotta se toimii niin kuin pitää.

Koko äskeinen määrä levitettynä käsivarren iholle, jonka jälkeen pyyhkäisin puolet puhdistusliinalla pois. Käsivarteni sisäpinnan iho ON vaaleaa ja raja näkyy todella selvästi. Hieman pienemmällä määrällä tulos on kuitenkin luonnollinen.

Kasvot au naturel. Pohjalla L’Oreal Parisin Youth Code Luminizer -seerumi. Mitään ihmeempiä virheitä ihossani ei ole. Pientä punoitusta (varsinkin silmien ympärillä), pisamia ja muita pigmenttiläikkiä.

Kasvoilla 1-2 kerrosta Nude Magique BB Creamia, sävy Fair. Kiiltävyyden puolesta tämä ei ihollani mitään puuteria tarvitsisi, mutta en pidä pohjameikkien jättämästä hieman nahkeasta pinnasta, jonka takia puuteroin pohjan kevyesti. Vaikka tämä selvästi tasoitti ihon sävyä, ei kaikki pisamat peittyneet. Mielestäni se on vaan hyvä juttu, koska tykkään pisamista, mutta ymmärrän ettei kaikki ajattele samalla tavalla. :)

Ei meikkiä -meikki valmiina. BB Creamin päällä hyvin kevyt puuterointi Sensain irtopuuterilla, YSL:n valokynää, Chanelin aurinkopuuteria ja Diorin pinkkiä poskipunaa. Kulmissa Sensain kulmakynä, luomilla UD:n Virgin ja Buck (Naked-paletista). Ripset vain taivutettu niin kuin edellisissäkin kuvissa. Olen viime kuukausina huidellut aika paljonkin näin ”meikittömänä”. Onneksi huulipunalla saa pelastettua paljon.

Sitten niihin ongelmiin..

Ai miten kiva? En saa tuotetta levitettyä kasvoille ilman ongelmia. Väripigmentit murskaantuvat sormiini ja jättävät niihin paksun harmahtavan ruskean tumman pinnan. Kasvoille levittäessä tämä muhju rullautuu iholle ja murusia joutuu huiskimaan ja nyppimään pois. En tiedä johtuuko tämä siitä, että ihoni on kuiva ja väripigmenteillä ei ole tarpeeksi aikaa sulautua, jolloin ne jämähtävät hajotessaan sormiin kiinni. Olen kuitenkin aina laittanut kunnolla kosteuttavaa seerumia alle, eikä lopputulos näytä liian kuivakalta. Olen kokeillut levittää tämän alue kerrallaan kämmenselän kautta sekä ottamalla tuotte sormille, hieromalla niitä yhteen ja sitten levittämällä kasvoille. Jälkimmäinen toimii loistavasti Skinfoodin BB-voiteen kanssa, ensimmäistä suosiltetiin tälle L’Orealin tuotteelle. Molemmat levitystavat johtavat samaan ongelmaan, joten olen päätynyt levittämään tämän kämmenselän kautta, koska määrää on helpompi siten hallita. Sivellintä en edes tämän tyyppisen tuotteen kanssa kokeilisi.

Ilman levitysongelmaa voide olisi loistava arkituote tuomaan kauniin viimeistelty ja luonnollinen pinta iholle. Ongelman takia minua kuitenkin ärsyttää käyttää tätä, kun jo ennen levittämistä tietää joutuvansa nyppimään pigmenttimurusia iholta. Pohjustuksena L’Orealin Youth Code Luminizer -seerumi toimii hieman paremmin kuin muut kokeilemani (Body Shopin Nutriganics, Biothermin Skin Ergetic, Clarinsin HydraQuench). Kun en antanut seerumin imeytyä kauaa, ongelma ei ollut yhtä paha. Ehkä tämä kuivaihoisilla tarvitsee hieman silikonisemman tuotteen pohjalle? Mene ja tiedä.

Hintaa 30ml tuubilla on noin 15-20 euroa.

BB Cream on saatu blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nonnu torstai 26. heinäkuun 2012 at 07:21

  Mua kiinnostaisi tämä tuote todella paljon, mutta nyt kun mainitsit tuosta levitysongelmasta, aloin hieman empimään :/

  Mulla on näyte tästä BB creamista ja olen ajatellut kokeilla sen ennen kuin syöksyn kauppaan ostamaan koko tuubia.

  Hyvältä kyllä näytti tuo lopputulos, tosi luonnollinen ja tasainen :)

  • Reply Myy torstai 26. heinäkuun 2012 at 09:45

   Kannattaa testata se näyte, koska mulle kävi näin jo heti ensimmäisellä käyttökerralla :) Lopputuloksesta pidän kyllä itsekin paljon!

 • Reply Duvessa torstai 26. heinäkuun 2012 at 09:29

  Mulla ei ole ollut mitään ongelmia ko. tuotteen kanssa. Mulla värjääntyy kädet samalla tavalla kuin kasvot, mutta ei siis mitenkään noin näkyvästi. Mä yleensä otan tuotteen suoraan sormille, ensin hankaan sormia vasten vähän ja sitten vasta levitän kasvoille.

  • Reply Myy torstai 26. heinäkuun 2012 at 09:45

   Mun sormissa on varmaan joku vika :D

 • Reply Nea perjantai 27. heinäkuun 2012 at 19:17

  Hyvältä näyttää lopputulos :) Olen niin tykästynyt mineraalipohjaa, etten tiedä jaksanko testata tätä… Vaikka kyllä hiukan kiinnostaa :D

  Nea -Fashioned in Finland-

  • Reply Myy perjantai 27. heinäkuun 2012 at 22:11

   Minun mineraali-innostus vähän hiipui pari vuotta sitten, kun löysin BB-voiteet. :) Skinfoodia käytin aikaisemmin, mutta tämä kesä on mennyt tällä L’Orealilla sekä ihanalla Narsin sävyttävällä päivävoiteella.

 • Reply Niina N maanantai 15. huhtikuun 2013 at 22:57

  Itse ostin tuota ja näytin siltä kuin olisi naamalla itseruskettavaa todella järkky määrä. Ei sovi ollenkaan minun kasvoille.

 • Leave a Reply