Meikkipohjat, Silmämeikit

Meikkiä lauantailta

Oli niin mukava päästä meikkaamaan viikon tauon jälkeen, kun olin monta päivää vaan meikittä pakannut ja muuttanut (toki kuumeisena ja flunssaisena). Suuntana oli sukulaistytön ylppärijuhlat, joten yritin saada värittömään mekkooni hieman piristystä meikillä ja kynsillä. Kuvia saa klikkailtua isommiksi!

Meikki on toteutettu hyvin samalla tavalla kuin viimeksi postaamani meikki. Eli pohjalla on UDPP:n lisäksi mustaa rajauskynää reilulla kädellä. Tällä kertaa luomivärit on Lumenen Natural Code -triosta 12 Jolly (paitsi kulmaluulla UD Virgin). Mustan kynän päällä paletin turkoosia, luomivaon sisäpuolikkaalla pinkkiä ja ulkopuolikkaalla ruskeaa.

Meikkipohjana MSCHIC Baked Mineral Foundation, sävy Light 1N ja poskilla MSCHIC Powder Blush, sävy LOL. Huulilla kevyesti (jo melko kuivahtanut) Gosh Lip Marker, sävy 002 Pink. Pahoittelut, en osaa pitää suutani kiinni näyttämättä myrtsiltä :) Monesti telkkaria katsellessa Mies huutelee välillä ”Suu kiinni”, kun mun alahuuli roikkuu jossain lattialla..

Meikissä käytetyt värit; Lumene Natural Code Trio 12 Jolly ja MSCHIC Powder Blush LOL. Luomiväreistä turkoosissa on yllättävän hyvä pigmentti, mutta pinkki ja ruskea on hieman heikompia.

Tässä vielä molemmat silmät. Kulmissa Sensai Eyebrow Pencil EB01, ripsien tyvessä Sensai Liquid Eyeliner LE01 ja ripsissä MSCHIC 3D Mascara.

Kynsille päätyi myös turkoosia; OPI Fly ja yhdessä huomiokynnessä Butter London Snog.

Olisihan tänne loppuun voinut ottaa vielä asukuvan (mulla oli nätti mekko ja korkeat korot!), mutta ei tämä ole mikään muotiblogi. ;) Hiukset oli sen verran sotkuisenrumilla kiharoilla, että jäivät kuvaamatta..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply