Aasialainen kosmetiikka, Biotherm, Burt's Bees, Dermosil, Elizabeth Arden, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Lancôme, Lumene, Nuxe, Sensai, Shu Uemura, Silmänympärysvoiteet

Kasvojenhoitorutiinit

Tilannepäivitystä! Tälläisillä seteillä kasvoni saa käsittelyn päivittäin. :)


Iltaisin:
– Meikkien poistamiseen Shu Uemuran High Performance Balancing Cleansing Oil. Tällä lähtee niin nätisti myös silmämeikki, ettei erillistä poistoainetta juuri nyt ole.
– Vaikka Mr. Uemuran mielestä pelkkä öljy riittäisi, niin minun mielestäni ei. Joten meikkien poiston jälkeen puhdistan ihon Dermosilin Puhdistusvaahto E:llä. Purkki on minikokoinen ja toivottavasti loppuu pian, niin saan tilalle paremmin iholleni sopivaa.
– Pyyhin kasvot vielä Sensain rakkausrätillä, etenkin hiusrajan ja kaulan. En pese hiuksia päivittäin, eikä puhdistusaineita viitsi levittää aivan tukkaan asti, joten tällä saa varmasti kaikki meikkirippeet pois. Loistava myös pyyhkäisemään mahdolliset ripsarin tai rajauksen jäänteet ripsirajasta.
– Kasvovetenä Dermosilin Skin Comfort.
– Seerumina Lumenen Vitamin C Energisoiva Tehohoito.
– Tälläisenä korppuna pyöräytän silmien ja huulten ympärille Burt’s Beesin All Better Balmia. Jos kasvoissa on hilseileviä kohtia, niin niihin myös. Puikko sisältää manteliöljyä, mehiläisvajaa, kookosrasvaa, vehnänalkioöljyä, e-vitamiinia, laventeliöljyä ja muutamaa kasviuutetta.
– Päälle vielä Nuxen silmänympärysvoide.
– Kasvoille levitän Nuxen Creme Fraichen. Jos iho on ”normaalia” kuivempi, niin sekoitan siihen Nuxen öljyä ja/tai Elizabeth Ardenin 8h Creamia.

Olen hyvin rasvakyllästetty. ;)

Aamuisin:
– Puhdistus pelkällä kakkosvaiheella eli Dermosilin Puhdistusvaahto E:llä.
– Kasvovetenä Lancômen Tonique Confort. Lutraan tätä tarpeen mukaan, yleensä ihan vain sormilla ilman mitään pumpulilappuja.
– Päälle suihkaus Biothermin SOS-suihketta.
– Samainen Lumenen Vitamin C Energisoiva Tehohoito. Määrä aamuisin vähän pienempi.
– Silmien ympärille Lumenen Vitamin C Kaunistava Silmänympärysseerumi. Tästä on juuri ainakin pakkaus uudistunut tuubimuotoon.
– Päälle Nuxen silmänympärysvoide, koska iholleni ei riitä pelkkä ohut seerumi.
– Kasvoille teen yleensä sekoituksen Elizabeth Ardenin Visible Differencestä ja Lumenen Sävyttävästä Päivävoiteesta. Välillä (esim. meikittöminä vapaapäivinä) pelkkä Lumene riittää.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Terhen torstai 8. huhtikuun 2010 at 07:24

  Krhm, Sensain rakkausrätti ;)

 • Reply iitu torstai 8. huhtikuun 2010 at 10:53

  Onko tuo Dermosilin kasvovesi mistään kotoisin? Olen pitkän ja hartaan etsinnän jälkeen löytänyt tuosta Dermosilin putsarista itselleni Sen Oikean, joka puhdistaa hyvin ja täysin, muttei kuivata pintaa, eikä myöskään jätä minkäänlaista talmaa. :)

 • Reply kiukkupussi torstai 8. huhtikuun 2010 at 11:02

  Terhen: Hupsis, kiitos. Sitä taas kirjoitellaan mitä sattuu.. :)

  iitu: Se on ihan hyvää, mutta ei taida kuitenkaan vetää vertoja Lancômelle. Tuntuu stydimmältä ja välillä kirvelee kuivimmissa kohdissa. Hintaansa nähden varsin mainiota ja käytän pullon mieluusti loppuun, mutta en välttämättä ostaisi uudestaan. :)

 • Reply Skirty torstai 8. huhtikuun 2010 at 14:57

  Siis täh? :-D Rakkausrätti? Selitä blondille! Mikä ihme se on?

 • Reply kiukkupussi torstai 8. huhtikuun 2010 at 16:22

  Skirty: Virve osaa kertoa. :D http://ostolakossa.blogspot.com/2009/12/paiva-312-vitsit-mika-ratti.html
  Tuon perusteella itsekin hankin. Loistava puhdistusliina!

 • Reply Hannukkaz torstai 8. huhtikuun 2010 at 16:32

  Vau, aika paljon tuotteita käytät!! Itelläni menee ehkä puolet tuosta määrästä; En käytä esim. seerumeita ollenkaan :D

 • Reply kiukkupussi torstai 8. huhtikuun 2010 at 20:19

  Mä en vaan ole löytänyt yhtä niin hyvää rasvaa, että pärjäisin sillä. :D Korppuihoisten ongelmat.. Mutta mikäs tässä, mun mielestä on mukava lutrata!

 • Reply Skirty torstai 8. huhtikuun 2010 at 20:29

  No katos, kävin lukemassa Virven selvityksen ihan huuli pyöreenä. :-o Miten tää on mennyt multa ihan ohi, vaikka käyn Ostolakkoa seuraamassa joka päivä!? Jos ens viikon matkalla törmään jossain kempparissa moiseen tuotteeseen, niin mukaani lähtee, sen verran hyvältä kuulostaa.

 • Reply kiukkupussi torstai 8. huhtikuun 2010 at 21:38

  Kannattaa! Rätti on ihan ässä. :)

 • Reply Anonymous perjantai 9. huhtikuun 2010 at 08:45

  Mistä hankit tuon silmien puhdistus”öljyn” ja ”rakkausrätin”?
  Ansku

 • Reply kiukkupussi perjantai 9. huhtikuun 2010 at 10:03

  Shu Uemuran puhdistusöljy on periaatteessa tarkoitettu kasvoille, mutta sillä lähtee silmämeikki myös. Tilasin Ebaysta, koska tietääkseni näitä ei kukaan myy suomessa. :/ Sensain puhdistusliinoja myydään ainakin Stockmannilla ja Sokoksessa, hinta hieman päälle 10 euroa. :)

 • Leave a Reply