Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Öljyt, Vartalovoiteet

Varma kevään merkki

Tuotteet hankittu itse.
Kaikki postauksen linkit on mainoslinkkejä.
Affitulot käytetään blogisisältöön.

Tiedättekö mikä on varma kevään merkki? Se, että korkkaa Dr. Hauschkan Sitruuna-Sitruunaruoho -sarjan tuotteita käyttöön.

En tiedä miksi yhdistän niin voimakkaasti nämä tuotteet kevääseen, mutta siitä on vahingossa tullut rutiini. (Joka näemmä alkoi vuonna 2015.) Tällä kertaa korkkasin sekä Lemon Lemongrass -vartalovoiteen että Lemon Lemongrass -vartaloöljyn. Näiden sitrustuoksu ei ole ärtsyn kirpakka, vaan enemmänkin mausteinen, jonka takia tykkään siitä ihan älyttömästi. Myös sarjan pehmeästi pesevä suihkuvoide on tullut testattua ja toimii!

Parhain kombo tulee, kun yhdistää kaksi pumppausta voidetta ja yhden pumppauksen öljyä, mutta molemmat toimii hyvin myös yksinään. Voide on ihanan virkistävä ja nopea kosteuttaja aamuisin, mutta kun illalla haluan hemmoitella itseäni lämpimän suihkun jälkeen, niin levitän pelkkää öljyä vielä hieman kostealle iholle. Ja nuuskutan hyvää mieltä minkä kerkiän.

Onko teillä kevätrutiineja? Joku tietty tuoksu tai tuote?

SEURAA BLOGIA: bloglovin’ / facebook / instagram / twitter / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply