EOTD, Lifestyle, Meikit

Lomaräpsyt

Ripset-01

Olen vuosia miettinyt, että tekisi mieli kokeilla ripsipidennyksiä. Sopiva hetki tuli vihdoin eteen ja kävin perjantaina ottamassa lomaripset. Katsotaan miten näihin tottuu ja jatkanko tekoräpsyillä vai palaanko taistelemaan taivuttimien ja vedenkestävien ripsivärien kanssa.. :)

Ripset-02

Ripset-03

Alku on ollut vähän kankeaa, enkä vieläkään osaa pyyhkiä silmistä vettä, kun naama on kasteltu, vaan on pakko taputella silmiä pyyhkeeseen ennen kuin voin avata ne. :D Tosin en ole herkkissilmäisenä koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka pystyy sukeltamisen jälkeen heti avaamaan märät silmät (tai sukeltamaan silmät auki herranjestas).

Ripset-04

Postauksen kuvat on lauantailta. Lisäsin luomiväriä (olipa muuten hankalaa, kun ripset oli tiellä) napsittuani nakumpia ripsikuvia ja avasin hiukset, jotka näemmä jäi hyvin sotkuisiksi. No, mä olenkin tämmöinen homssu. Tiedossa oli ihana ilta Purkkimafia-typyjen kanssa. Oli muuten vaikeaa poistaa meikit, kun on tottunut vaan läträämään öljyllä.

Tänään on ensimmäinen oikea lomapäivä ja lähdemme länsi-Suomi -roadtripille. :) Matkaa voi seurata snäpissä ja instassa (kunhan pokemonin pelaamiselta maltan niitä päivittää haha)!

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kissis maanantai 18. heinäkuun 2016 at 17:29

  Hiiii en tajunnutkaan, että sulla oli lauantaina pidennykset! Mulla taas heikossa hapessa nää, torstaina huolto. Ekaa kertaa nyt kokeilin volyymeja, postausta luvassa… :P Oon kyllä nyt miettinyt, että pitäis näistä vähän taukoa. :o Onhan nää ollu mulla jo 4 vuotta, PUTKEEN!!! :D

  • Reply Myy maanantai 25. heinäkuun 2016 at 00:35

   Hyvä, ettet tajunnut! Halusinkin, ettei naama huuda ripsipidennyksiä :D

 • Reply Vandaalia tiistai 19. heinäkuun 2016 at 10:21

  Oijoi, niin nätit! Tekisi itsekin mieli joskus tekoräpsyttimiä koittaa :3 Mieluusti kuulisin sun kokemuksia sitten huollon lähestyessä, että meneekö uusintaan ja jos ei, niin miksi ei :)

  • Reply Myy maanantai 25. heinäkuun 2016 at 00:37

   Kasaan kyllä kokemuksia! :) Tällä hetkellä hyvin ristiriitaiset fiilikset, kun ripset on ulkonäöllisesti niin nätit ja helpot, mutta ne häiritsee. Jotenkin tunnen ja tiedostan ripsien olemassaolon kokoajan (ja haluan hieroa silmiä).

  Leave a Reply