Bobbi Brown, Clarins, EOTD, Fyrinnae, Haaste, MAC, Maybelline, Meikkipohjat, Sensai, Silmämeikit, Urban Decay, YSL

Joulukalenteri: Luukku 22

Kauneusbloggaajien joulukalenteri lähenee loppuaan. Eilisen luukun avasi Tyttö ilman helmikorvakorua ja huomisen avaa Juille’s.

Lähdin jouluteemalla toteuttamaan pinkihtävän punaista ja vähän synkempää meikkiä. Reissasin tässä meikissä perjantaina kavereiden kanssa laivalle. Ja kuten kuvista huomaa, minusta tuli viikko sitten kampaajareissulla taas kunnolla brunetti. Tykkään kovasti! :)

Aloitin silmämeikin pohjustamalla luomen UDPP:lla ja taputtelemalla sen päälle vielä pronssista Maybellinen Color Tattoota, koska tarvitsin meikille todella pitkää kestoa. Väritin tässä välissä sisäluomen Bobbin mustalla geelirajauksella. Yleensä tykkään tehdä sen ihan ensimmäisenä, koska voin helposti pitää luomesta sormella kiinni. Taputtelin aplikaattorilla koko ylä- ja alaluomelle MAC:n Plum Dressingia. Tein aplikaattorilla taputellen myös varjostukset MAC:n Beauty Markedilla. Kokeilin normaalista poiketen viedä varjon ihan sisänurkkaan asti. Häivyttelin rajat isolla siveltimellä ja laitoin kulmaluulle MAC:n Shroomia. Tuntui, ettei meikin vahvuus riitä, joten taputtelin varovasti luomivärin päälle Fyrinnaen Pixie Epoxya, jonka päälle pakkasin lisää luomivärejä. Väristä tuli selvästi intensiivisempi. En silti saanut näkymään tumman Beauty Markedin kaunista punaista hohtoa, joten täytyy kokeilla sitä joskus yksinään mustan kynäpohjan päälle.

Rajasin vielä yläluomen kevyesti Bobbin geelirajauksella. Kulmissa on (vihdoin!) Sensain kynää ja ripsissä Maybellinen Colossal Volum’, joka alkaa olla turhan kuivahtanut. Meinasin liimailla ripsitupsuja, mutta hermot meni toisen kohdalla tajutessani, että pitäisi liimata vielä kymmenen lisää ja nyppäisin ne irti.

Voimakkain tummuus häviää, kun silmät on auki. Pohjustin meikin Sensain kosteuttavalla primerilla. Levitin kasvoille YSL:n bb-voiteen, jonka sävy clear antaa todella kauniin ja kuulaan pinnan. Se ei peitä juurikaan mitään, joten silmien alla, nenässä ja leuassa on MAC:n Pro Longwear Concealeria (sävy NC15). Sudin vielä kabukilla MAC:n meikkipuuteria ympäri kasvoja. Poskiin kerrostin puolivahingossa kahta voidemaista poskipunaa, kun ensimmäisen levitettyäni päätinkin haluta jotain hieman heleämpää. Alla siis Maybelline Dream Touch 07 ja päällä Clarins Instant Light 01. Olen yhtäkkiä saanut jonkun voidemaisten poskipunien pureman ja löytänyt ne kunnolla uudestaan!

Mulla oli mielessä todella vahva visio ihanista silmämeikistä roikkuvista joulupalloista poskella, mutta oli pakko myöntää ettei taidot riitä. Omaan naamaan on todella vaikea piirtää. Harmittaa, kun visio ja todellisuus ei kohtaa!

Bonuksena meikki noin 30 tuntia meikkaamisen jälkeen, kun olin palannut lauantaina iltapäivällä kotiin. Ripsiväri on rapissut nukkuessa, kulmista hävinnyt osa väristä ja luomivärit kuluneet sisänurkasta sekä alaluomelta, mutta noin muuten kaikki on vielä paikoillaan! Nim. Ensi kerralla pakkaan meikinpoistoaineet mukaan, vaikka risteily olisikin ihan kuin baarireissu..

Luukut on auennut jo seuraavissa blogeissa..
1. Lazy Dynamitee 2. Miss Aria 3. Keyword: Love 4. Piritas Beauty Blog 5. Dixi 6. Eyeshadow and Flame 7. Pitkät Kynnet 8. Deathlicious Kisses 9. Kosmetiikkaobsessio 10. Polishaholic ja Wasting Lifestyle 11. Meikkileikkejä 12. Miten niin liikaa? ja Piece of Panda 13. Ripsarit Poskilla ja Pakolliset – tai ainakin melkein! 14. Kahvia ja kosmetiikkaa 15. Siamese Lipstick 16. Kvartsiharakka 17. Dazzling Glow 18. Fashioned in Finland 19. One of Beauty`s Daughters 20. va va voom by ida 21. Tyttö ilman helmikorvakorua

..ja jäljellä on vielä yksi sekä aaton yllätys :)
23. Juille`s

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Juille sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 09:11

  Todella kauniina olet reisussa ollut! :) Mulle käy aina sama juttu, laivalta tullaan samalla naamalla kuin sinne on menty. Toisaalta, siinä aamulla uudelleenmeikkaaminen olisi kauhean työlästä muutenkin. :D

  • Reply Myy sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 11:58

   Kiitos! Uudelleenmeikkaaminen olisi kyllä jäänyt välistä.. :)

 • Reply Pumpulipupu sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 09:36

  Ihana! Tosi kauniisti yhdistyy tuo tumma punainen ja musta. Hyvää joulua Myy! :)

  • Reply Myy sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 11:59

   Kiitos! Hyvää joulua :)

 • Reply Jonna H. sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 10:37

  Upea meikki!

  • Reply Myy sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 11:59

   Kiitti!

 • Reply Petra / Viilankantolupa sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 11:32

  Toi omalle naamalle piirtäminen on yks juttu, jota en hiffaa ollenkaan. Sandra Holmblom on ihan käsittämätön siinä, mutta multa ei onnistuis varmaan edes noi pallojen narut.. :D

  • Reply Myy sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 12:00

   Joten se ajatuksena tuntui ihan toteuttamiskelpoiselta.. Samantien, kun törkkäsi rajauskynän kohti poskea, tajusi ettei tästä tule yhtään mitään. :D Mun pallonarut levis heti käsiin..

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 13:12

  Todella upea silmämeikki, heti tuli inspiraatio tehdä jotain samanmoista!

  • Reply Myy sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 22:13

   Oi kiitos! Eikun pensselit sutimaan :)

 • Reply sabiha sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 14:32

  kauniit värit ja kaunis princessa.Kiva blogi muuten on sinulla ( olen uusi lukija) kiitos kun joulu kiireiden keskelläkin kerkiät kirjoittaa postia.

  • Reply Myy sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 22:14

   Kiitos! Tervetuloa mukaan :)

 • Reply Päivi sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 21:30

  Aivan mielettömän upea meikki! Ihana!

  • Reply Myy sunnuntai 22. joulukuun 2013 at 22:14

   Ihana Päivi <3

 • Reply Ilona maanantai 23. joulukuun 2013 at 10:05

  Ihan mieletön meikki-pakko kokeilla jotain samankaltaista! Olet ollut kauniina reissussa! ^^

  • Reply Myy tiistai 24. joulukuun 2013 at 00:01

   Oi kiitos!

  Leave a Reply