Carmex, Cutrin, Dermalogica, Glamglow, Hamstraus, Hiukset, Huulivoiteet, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvonaamiot, Kynnet, LivBox, Lumene, Meikit, Muotoilutuotteet, Öljyt, Silmämeikit, Trind

Syyskuun LivBox

Livbox-01

Pitkästä aikaa boksiesittelyä täällä! Odotukset syyskuun bloggaajaboksia kohtaan olivat korkealla. Edellinen vastaava oli kuitenkin ollut vuoden paras boksi. Mutta mutta.. Boksi on hyvä, ei siitä mihinkään pääse. Laatikosta löytyy kuusi tuotetta, joista puolet on täysikokoisia ja puolet reiluja näytteitä, mikä oli todella kiva juttu. Silti tämä boksi on pitkäaikaiselle LivBoxin tilaajalle pettymys.

Livbox-02

Trind Nail Repair Natural (4ml) / Samaa kynnenvahvistajaa on tullut boksista aikaisemmin ja silloin pullo oli täysikokoinen. Omissa liuskottuvissa kynsissäni tämä ei ikävä kyllä toimi. Kynsistä tulee parilla käytöllä niin kovat, että ne vaan napsahtelee poikki.

– Dermalogica Daily Microfoliant (13g) / Tätäkin on tullut boksista aikaisemmin. Kiva tuote, joka kirkastaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Hyvä Clarisonic-korvike reissussa. Jauhe on todella riittoisaa, joten pieneltä kuulostava näytekoko on pitkäkestoinen.

– Cutrin Premium Oil Treatment (100ml) / Asenteeni Cutrinia kohtaan muuttui löydettyäni yhden helmen (sekin tuli LivBoksista). Nimen perusteella olisin saattanut hulauttaa öljyä koko päähän, mutta tämä onkin perinteinen latvasilottaja. Tuoksuu tosi hyvälle! Joku hajustettu lelu tuoksui tältä kultaisella 90-luvulla. Pieni (no aika iso) kulmienkohotus tippapullolle, koska odotin käytännöllisempää pumppupulloa. Voin jo kuvitella sen tilanteen, kun öljyisin käsin hölskyttelen pullosta lisää tuotetta.. :D Apua!

– Glamglow Powermud Dualcleanse Treatment (15g) / Naamio oli boksini kiinnostavin tuote. Reilu näytekoko on kätevässä tuubissa, kun täysikokoinen on purkissa. Olisin hihkunut, jos kyseessä olisi ollut vaikkapa se kosteuttava Thirstymud, mutta kyllä tämäkin on kiva, vaikka ei olekaan ihan nappi ihotyypilleni. (Ja sitten sain kollegan kanssa tehtyä vaihtarit jee!)

– Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax (5ml) / Kulmavaha on harmiksi vaaleanruskea eli blondeille sopiva. No, kyllä multa olisi se harmaanruskeakin jo löytynyt. :D Ihan kelpo tuote, mutta tykkään vähän enemmän Benefitin pienemmästä harjasta.

– Carmex Classic Moisturising Lip Balm (7.5g) / Carmex vetää pohjat, koska sitä on tullut boksista KAHDESTI aikaisemmin. Tuote itsessään on ihana ja mun ehdoton HG-lempparirasva, mutta jotain uutta kiitos. :)

Tykkäsittekö boksistanne? Mä tässä pähkäilen, että annanko tilauksen jatkua lokakuulle vaiko en.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply sari perjantai 4. syyskuun 2015 at 14:26

  Joo, en tykännyt. Mun boksi oli vielä huonompi, sain 5 ml tuubin Dermalogican sy-voidetta. Ainoa täysikokoinen tuote oli hiusnaamio joten en voi kyllä tätä peukuttaa

  • Reply Myy sunnuntai 6. syyskuun 2015 at 21:48

   Se hiusnaamio vaikutti kyllä kivalta! :)

   • Reply Sari sunnuntai 6. syyskuun 2015 at 23:02

    Joo, se oli uutuustuote itselle. Ihan kiva kokeilla. Tuntui ylihoitavalta omille hiuksille ja haju aika öklö mutta näähän on näitä makuasioita. Jos omassa paketissa olisi ollut glamglow ja Dermalogican kuorinta, fiilikset voisi olla toiset. Se 5 ml:n sy-voide ei tuntunut tasapainoiselta vaihtoehdolta tässä boksissa

 • Reply Tintti perjantai 4. syyskuun 2015 at 16:59

  Olin pannut odotukset korkealle, kun olin katsonut viime vuoden bloggaajaboksin kuvia ja tämä ei yltänyt lähellekään sitä.. Pitäisi vain pysyä linjassa, että pessimisti ei pety :D
  Vaikken ole boksia kauaa tilannutkaan niin häiritsee, että tässä oli niin paljon jo nähtyjä tuotteita :/ Se ei tietenkään ole bloggaajien vika vaan nyt osoittelen syyttävästi Livboxin suuntaan, he olisivat voineet tehdä asialle jotain..

  • Reply Myy sunnuntai 6. syyskuun 2015 at 21:49

   Joo bloggaajilla ei tainnut olla mitään tietoa siitä, että heidän valitsemansa tuotteet on boksissa olleet ennenkin.. :/

 • Reply Viivitys perjantai 4. syyskuun 2015 at 19:52

  Mulla on ollut toi öljy aiemmin ja taistelin sen tippalukon kanssa, joka oli tosi nihkeä antamaan edes sitä tippaa! Ihan viimesillä käytöillä tajusin, että sen ”tippakorkin” saa pois. No silloin tietty saattaa tulla vähän reilusti tavaraa, mutta helpompi silti annostella.

  Harmittaa, että boxi oli täynnä ”vanhoja” tuotteita, liian monta uusintaa jo aikaisemmin tulleista tuotteista.

  • Reply Myy sunnuntai 6. syyskuun 2015 at 21:49

   Mä en uskalla ottaa sitä kokonaan irti, joten katsotaan alanko jollain apuvälineellä murjomaan tippa-aukkoa isommaksi.. :D

 • Reply Boksiaddiktio lauantai 5. syyskuun 2015 at 21:20

  Ihan sama sisältö, eikä ollut minunkaan juttuni tämä boksi. Odotin paljon enemmän.

  • Reply Myy sunnuntai 6. syyskuun 2015 at 21:50

   Kaikilla taisi olla aikamoiset odotukset viime vuoden bloggaajaboksin jäljiltä :)

  Leave a Reply