CHI, Hoitoaineet, Kasvokuorinnat, Lumene

Peruskauraa

Tässä kasa ihan mukavia tuotteita, joita en kuitenkaan välttämättä uudestaan ostaisi.

Dermosil Primo Hand Peeling oli hieman turha. Kuorii ihan kelvollisesti, mutta saman asian ajaa kaikki kroppakuorinnat. Ei tämä montaa euroa maksanut, mutta jatkossa kuorin käteni samalla tökötillä kuin vartalonkin.

CHI Keratin Mistin toivoin kovasti olevan se huipputuote, jota suihkimalla pelastaa hiuksensa. Harmikseni se oli perushyvä hiuksiin suihkittava hoitoaine, eikä mitään sen ihmeellisempää. Tykkään CHIn tuotteista ja niiden huumaavan ihanasta tuoksusta, joka on parhaimmillaan Silk Infusionissa ja tuntui tässä suihkeessa varsin mietona. En huomannut tätä käyttäessäni mitään niin suurta eroa muihin suihkutettaviin hoitiksiin, että ostaisin tätä uudestaan.

Lumenen Arctic Touch Kirkastava Mineraalikuorinta on ymmärtääkseni jollain tapaa uudistettu, joten turha tehdä tällekään tuotteelle omaa postausta. Kuorintana tämä on hyvä; rakeet on mukavan kokoisia ja niitä on ihan kivasti. Suurin ongelma on mentholi tai piparminttu tai joku muu vastaava, jota on tuupattu mukaan tuomaan viilentävää tunnetta. Inhoan viilentävää tunnetta kasvoilla ja en sitä tosiaankaan kaipaa. Muuten toimiva. :)

Aussien 3 Minute Miracle Reconstructor -tehohoito oli kiva tuote. Tukasta sai nopeasti silkkisen sileän. Parhaimmillaan tämä on ollut reissuilla etelään, jossa tukkaa on rääkätty uima-altaassa ja meressä. Ei kuitenkaan niin ihmeellinen, että tarttuisin tähän uudestaan, vaan tulisi kokeiltua jotain muuta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mohn sunnuntai 9. lokakuun 2011 at 19:23

    Heipsan, sinulle olisi tunnustuksia blogissani. ;-)

  • Leave a Reply