Huulimeikit, Inglot

Inglot AMC Lip Paint

Tein vuodenvaihteessa yhden lupauksen. Lupasin opetella käyttämään huulimeikkejä, erityisesti huulipunaa. Olen ollut todella huono punaamaan huuliani ja varsinkin korjailemaan meikkiä päivän mittaan. Lupaus on pitänyt hyvin ja olen oppinut paljon uutta. Työkavereilta on tullut pelkkiä kehuja. Ensimmäisenä kertana tullessani töistä kotiin huulet kunnolla punaisina Mies katsoi minua ja totesi, että näytän siltä kun olisin kosmetiikkaosastolla töissä. Se taisi olla kuitenkin kehu. ;) Myös aikaisemmat aamuvuorot on helpottuneet huomattavasti, kun huulipunan avulla saa näppärästi nopean pikameikin: hyvä siisti pohja, poskipuna, kulmat, ripsien taivutus ja punaa huuliin.

Shoppailin jokunen tovi sitten riskiostoksia Inglotin verkkokaupassa ja tilasin muutaman huulimeikin vain pikaisten googlattujen swatchien perusteella.

En oikeen tiedo onko purkissa oleva Lip Paint kiiltoa, stainia ja punaa. Se on kummallinen sekoitus kaikkea. Ensivilkaisulla purkkiin mietin ostaneeni jotain huulivahaa. Tökkäsin siveltimen purkkiin ja sehän upposi tuotteeseen todella helposti! Koostumus on hyvin mielenkiintoinen, samalla geelimäinen ja voidemainen, mutta ohut. Tuntu huulilla muistuttaa eniten kevyttä, mutta rasvaista punaa ja lopputulos näyttää pigmenttiseltä kiillolta. Tahmea tämä ei ole. Hieman omituinen, mutta hyvällä tavalla.

Sävy 67. Voisiko näillä olla nimet?  Minun melko punaisille huulille tämä antaa sopivasti pinkihtävää väriä ja raikkautta, mutta huulet ei silti näytä kovin meikatuilta. My lips but better.

Kiilto on paksulti levitettynä lakkamainen. Kevyemmällä kädellä saa mukavan luonnollisen, mutta silti kiiltävän lopputuloksen. Näissä kuvissa sävy on lähimpänä totuutta, huulikuvissa hieman vaaleampi.

Huulilla siveltimellä levitettynä kolme ohutta kerrosta, ei rajauksia.  Lip Paint pysyy hyvin paikoillaan, mutta ruokailua se ei kestä. Aurinko saa sävyn näyttämään hieman vaaleammalta mitä se oikeasti on.

Ainoa miinus on purkki. Olen todella huono käyttämään purkissa olevia huulimeikkejä, koska niiden korjailuun päivän mittaan tarvitsee myös siveltimen. On niin paljon helpompaa vain pyyhkäistä puikosta lisää väriä.

Hintaa 4,5 gramman purkilla on noin 14 euroa. Onko teistä kukaan kokeillut tätä kummajaista?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Elina lauantai 7. huhtikuun 2012 at 09:29

  Blogissani on tunnustus sinulle :)

 • Reply Kiki lauantai 7. huhtikuun 2012 at 10:50

  No on kyllä hieman hassu tuote, mutta herätti mielenkiinnon, vaikka hyvin harvoin käytän muuta kuin huulirasvaa (nimim. omistan vain yhden huulipunan). Onkohan tästä olemassa jotain vaaleita tai peräti nudesävyjä? :o

 • Reply Gloss sunnuntai 8. huhtikuun 2012 at 19:40

  Ihanaa kun postailet taas usein :) Mullakin on sulle tunnustus blogissa :)

 • Reply Myy sunnuntai 8. huhtikuun 2012 at 20:58

  Kiki: Muistaakseni jotain nude-sävyjäkin oli. Skippaan ne itse suosiolla, kun eivät sovi mulle yhtään. :)

  Elina ja Gloss: Kiitos! Yritän taas heräillä henkiin.. :)

 • Reply Anonymous maanantai 9. huhtikuun 2012 at 20:35

  Ihana tuo pinkki sävy!

  Olen uusi bloggaaja ja etsin kävijöitä blogiini. Käythän katsomassa uuden blogini osoitteesta:
  http://avecvaish.blogspot.com/

  Kiitos!

  • Reply Myy maanantai 9. huhtikuun 2012 at 21:27

   Minäpä käyn tutustumassa! :)

 • Reply Eveliina perjantai 13. huhtikuun 2012 at 07:51

  Vaikuttaa oikein kiinnostavalta meikkituotteelta! Oli jo pakko käydä inglotin sivuilla valitsemassa sävyjä :)

 • Leave a Reply