Lifestyle, Minä

Ajankäytöllisiä ongelmia

En muista milloin lomalta töihin palaaminen olisi ollut näin vaikeaa. Enkä nyt puhu töiden tekemisestä, vaan työn ulkopuolelle jäävän ajan käyttämisestä. Olen kuin olisin vieläkin lomalla eli kuvittelen vapaa-aikaa olevan vaikka muille jakaa.

Ostoksia-01

Pöydille kasaantuu tavaraa ja lattialla pyörii villakoiria. Kesäkuun alussa käytetty matkalaukku ei ole mennyt itsekseen kellariin. Pyykkikoppa on täynnä ja työvaatteiden valitseminen on tuskaista. Niin ostettuja kuin saatuja kosmetiikkapusseja pyörii lattioilla (ja pöydillä) odottamassa excelöintiä ja kuvaamista. Korkkasin jopa meikkejä käyttöön ennen kuvien ottamista, huh. Blogi on hunningolla, vaikka koneella on 1304 kuvaa odottamassa (karsintaa ja) käsittelyä. Bloglovinissa odottaa 489 lukematonta postausta. Ripsariarvonnan suorittaminen? Joo anteeksi, olen kovasti kyllä miettinyt sitä. Mutta hei, voisinhan lukea vielä yhden luvun kirjaa.

Ostoksia-02

Ja mihin käytin edellisen vapaapäivän? Makasin sohvalla. Luin kirjaa, katsoin töllöä ja pelasin Candy Crush Sodaa (koska olen jäänyt perus Candy Crushissa pahasti jumiin). Mulkoilin kyllä sotkua ja tuskailin, että sille pitäisi tehdä jotain. En tehnyt, vaan söin vähän karkkia ja aloitin uuden luvun. Aamuisin torkutan 45 minuuttia ja unohdun haahuilemaan ympäri asuntoa. Illalla mietin miten laittaisin irtonaiset luomivärinapit Palaset-lipastoon, jos ostaisin niitä yhden lisää. Tai miten parantaisin kosmetiikka-exceliä vielä toimivammaksi. Tai minkä perusteella lajittelen kynsilakat, kun joku kaunis päivä järjestelen helmerin uudestaan. Merkki, koostumus vai väri? Olen pähkäilyissäni päätynyt vahvasti koostumuksen puolelle. Nyt ne on merkin mukaan ja joka kerta lakkaa valitessa tuskailen, kun yritän etsiä cremejä muiden joukosta. Hmm, pitäisköhän vaihtaa makuu- ja työhuone toisinpäin. Joo tosi hyvä idea!

PR-tapahtumia työpäivän jälkeen? Tottakai mä ehdin! Työkaverin läksiäiset? Mikä jottei! Parit blogimiitit vapaapäiville? Hei tietysti! Humalainen futisturnaus? Huippua! Oiiiii haaveilemani koiranpentu on vielä vapaana? Nyt muija jäitä hattuun.

Mä niin olen henkisesti vielä lomalla. Dear Eki, mitä tehdä?

Postauksen kuvituksena on instaräpsyjä itse ostetuista meikeistä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Petra/Viilankantolupa sunnuntai 30. elokuun 2015 at 10:14

  No hitto, jatkaa samalla linjalla, ihan mahtavaa! Ei tule arjesta ja aikuisuudesta mitään, jos ei välillä leiki vastuutonta teiniä. Sulla on perusarki niin kurissa ja ojennuksessa, että se kaipaa tasapainoksi välillä vähän hölläämistä. Kyllä se puhti ajallaan palaa. :)

  • Reply Myy lauantai 5. syyskuun 2015 at 00:18

   Pus oot paras <3

 • Reply Nimk maanantai 31. elokuun 2015 at 10:51

  Eikä, sulla on colourpoppia!!! Ilmeisesti lähetetty sulle, koska Suomeenhan ne eivät tilauksia toimita :( toivottavasti tää olis merkki siitä että ehkä alkaisivat toimittamaankin! :)

  • Reply Myy maanantai 31. elokuun 2015 at 11:03

   Eikun tilasin shipiton kautta! Oli tosi helppoa, mutta toki joutui suomen tullille maksamaan alvit (eli sen 24%). Ohjeita tulossa myöhemmin :)

  Leave a Reply