Indelible, Lancôme, Maybelline, Silmämeikit

Lancôme Artliner


Suosikkini loppui, kesken meikin totta kai. Taisi olla viides yksilö laatuaan. Tässä on vaan niin täydellinen sivellin, joka on toki kuvassa hehkeän kuivahtaneena. ;) Tussimainen, mutta pehmeän pyöreällä kärjellä. Joustaa juuri sopivasti.

Nyt joudun sinnittelemään heräteostoksella (Maybellinen Line Definer), kunnes posti kuljettaa Indelible-rajausvärini kotiin asti. Fiksuna tyttönä en tietenkään tajunnut tilata täysin mustaa, vaikka kolme purkkia tilasinkin. Tuosta Maybellinen tussista ei ole juuri mihinkään. Se tuntuu kurjan kovalta luomea vasten ja litkua väriä joutuu kerrostamaan, jotta jäljestä saisi oikeasti mustaa. Taidan siis sittenkin ”joutua” eyeliner-ostoksille.. Olisiko se nyt aika ostaa ensimmäinen MACin tuote ikinä? Vai turvautua tuttuun ja varmaan Artlineriin?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply